שמן עיסוי לספורטאים

babi12

New member
שמן עיסוי לספורטאים

נתבקשתי להכין שמן עיסוי עבור מטופלים ספורטאים, שהמטרה היא לשחרר ולהקל על כאבי שרירים. כמו כן, נתבקשתי להכין את השמן כך שהמרקם שלו יהיה קרמי , ולא נוזלי. אשמח לקבל מתכון מבעלי ניסיון או עצות . תודה , ויום טוב

babi12

New member
למה זה רלוונטי בכלל ...

ולסקרנים ממש : אני בתחילת דרכי המקצועית, ויש לי ידיד נחמד שמעוניין לאתגר אותי מקצועית .

אני אסביר לך למה זה רלוונטי

אני שמחה לשמוע שאתה בתחילת דרכך המקצועית ושמחה לשמוע שאתה נענה לאתגרים. אך אם אתה רוצה להיענות לאתגרים ולשמור על רמה מקצועית, אתה צריך להבין ששמנים ארומאטיים זה לא משחק ילדים. זו תרופה בעלת אינדיקציות וקונטרה אינדיקציות לטיפול וחייבים (!) לדעת להשתמש בה. יש אנשים ששמנים מסויימים יכולים להיות טובים להם לעומת אחרים שיזיקו להם מאוד. משחה משמנים ארומאטיים צריך להתאים לאדם הספציפי שמולך לפי תשאול ואבחון. השמנים היחידים (או כמעט היחידים) שמתאימים לכולם (בהסתייגות...כי אין 100%) הם לבנדר, קמומיל רומי ושמן עץ התה, מכיוון שלהם אין קונטרה אינדיקציות ואינם מזיקים...יש עוד כמה שמנים עדינים שלא פוגעים, אך אלו הם העיקריים. כשאתה מבקש משחה המתאימה לספורטאים, אתה נכנס לשימוש בשמנים בעלי רעילות וקונטרה אינדיקציות לשימוש, זה יהיה חסר מקצועיות מצידך, להסתמך על המלצה זו או אחרת דרך פורום זה או אחר בהכנת משחה לטיפול ספציפי, בלי ללמוד את הנושא לעומקו. אם אתה רוצה להיות מאותגר כאיש מקצוע (ועם זה אין לי שום בעיה, אני בעד!), אל תחפש את הדרך הקלה בכך שאנשים אחרים יבנו לך פורמולה כזו או אחרת, אלא חקור את נושא השמנים הארומאטיים, למד את הנושא ואתגר עצמך בהכנת משחה מתוך ידע ספציפי על כל שמן ושמן אותו תכניס לפורמולה- זה יהיה מקצועי ומאתגר! אם אתה רוצה עזרה בלמצוא חומר איכותי על שמנים ממנו תוכל ללמוד, נשמח לעזור ולהפנות אותך למקורות מידע. בהצלחה!! תמי- נטורופטית

למעלה