תודה על התשובה ושאלה נוספת ..
לצורך השאלה אני מצרפת תמונה של השיער .כנראה שבגלל איכות הצילום הירודה הוא נראה דיי יבש וללא ברק (במציאות אין לי טענות לגבי העניין הזה) הבעיה היא בצורת התלתלים עצמם ואשמח לדעתך ..
השיער עצמו באורך בינוני . אני מסתפרת קצת כל 3 חודשים וסה"כ הוא בריא והמגע נעים הבעיה בשיער מסוג זה שהוא לא לפה ולפה כלומר לא מספיק מתולתל וכמובן לא חלק . מצד שני אני לא מעוניינת במראה חלק ובעבר גם עשיתי פתיחת תלתלים, בשבועיים הראשונים התוצאה הייתה שיער "רגוע" "חלק" יותר אבל אחרי זה לא נראה ממש שינוי לעין .בפעם השנייה שעשיתי פתיחה הוא סתם נהייה לא נעים והצורה לא השתנתה במיוחד .
העניין הוא שאני לא אוהבת להעמיס בחומרים (לא אוהבת התחושה וגם לא אוהבת את המראה של תלתלים קטנים ומכווצים כאלו) ניסיתי המון (המון !) מוצרים מקצועיים מסוגים ומרקמים שונים . לרב אני משתמשת בקונדישנר של פול מיטשל שהוא בערך היחידי שאני יכולה לסבול בגלל המרקם הקל והנעים שלו .
שאלתי היא מהן האופציות בכדי להגיע למראה מוגדר יותר ומסודר יותר (?) אחרי תספורת (וכאמור אני מסתפרת לעיתים קרובות) הוא תמיד נראה עם יותר צורה אבל מהר מאד חוזר לקדמותו . כמובן שהייתי גם אצל ספרים רבים וטובים
תודה !