שמן לשיער /סרום

נחשצפע

New member
שמן לשיער /סרום

מומלץ להניח על שיער רטוב לאחר חפיפה /לח או יבש לגמרי ?
משום מה שמתי לב שבשימוש במוצרים מסוג זה שאני מניחה אותם על שיער רטוב האפקט הוא של תלתלים סגורים וקטנים יותר (?)
ואני מנסה לקבל את המראה של תלתלים פתוחים ו"רגועים" יותר ..השיער שלי הוא גלי מתולתל .

תודה :)

בשרטי

New member
סרום לא מתאים פה,תשקלי לעשות פתיחת תלתלים

או לישון עם צמה רטובה ותקבלי שיער שניתן לשליטה

נחשצפע

New member
תודה על התשובה ושאלה נוספת ..

לצורך השאלה אני מצרפת תמונה של השיער .כנראה שבגלל איכות הצילום הירודה הוא נראה דיי יבש וללא ברק (במציאות אין לי טענות לגבי העניין הזה) הבעיה היא בצורת התלתלים עצמם ואשמח לדעתך ..

השיער עצמו באורך בינוני . אני מסתפרת קצת כל 3 חודשים וסה"כ הוא בריא והמגע נעים הבעיה בשיער מסוג זה שהוא לא לפה ולפה כלומר לא מספיק מתולתל וכמובן לא חלק . מצד שני אני לא מעוניינת במראה חלק ובעבר גם עשיתי פתיחת תלתלים, בשבועיים הראשונים התוצאה הייתה שיער "רגוע" "חלק" יותר אבל אחרי זה לא נראה ממש שינוי לעין .בפעם השנייה שעשיתי פתיחה הוא סתם נהייה לא נעים והצורה לא השתנתה במיוחד .

העניין הוא שאני לא אוהבת להעמיס בחומרים (לא אוהבת התחושה וגם לא אוהבת את המראה של תלתלים קטנים ומכווצים כאלו) ניסיתי המון (המון !) מוצרים מקצועיים מסוגים ומרקמים שונים . לרב אני משתמשת בקונדישנר של פול מיטשל שהוא בערך היחידי שאני יכולה לסבול בגלל המרקם הקל והנעים שלו .

שאלתי היא מהן האופציות בכדי להגיע למראה מוגדר יותר ומסודר יותר (?) אחרי תספורת (וכאמור אני מסתפרת לעיתים קרובות) הוא תמיד נראה עם יותר צורה אבל מהר מאד חוזר לקדמותו . כמובן שהייתי גם אצל ספרים רבים וטובים :)

תודה !

שימוש נכון עם חומרים

היי יקרה, נעים מאוד... איזה כיף שיער מתולתל...
כנראה ששילוב של ג'ל עם קרם לחות עדין יעשה את האפקט שאת מעוניינת ליצור.

נחשצפע

New member
תודה על התשובה ..בנתיים עשיתי הבוקר פתיחה

מאד מקווה שבניגוד לפתיחת התלתלים שעשיתי לפני מספר שנים זו תחזיק מעמד (הקודמת תפסה בדיוק לשבוע וחצי ואין לי מושג למה ...) ובפעם השנייה שעשיתי נשרפו לי השורשים ..

הפעם הלכתי להתייעץ עם מישהו מקצועי ובסוף גם עשיתי את הפתיחה. כאמור לא רציתי מראה חלק או מגוהץ אלא פשוט מראה מסודר יותר ומעודן .וכמו שזה נראה עכשיו זו התוצאה . מקווה מאד שמפה תבוא הישועה נראה לי שרק מי שיש לו שיער שלא מסתדר מבין עד כמה העסק הזה מטריד

מה שכן אני מבחינה שבחלק הפנימי של השיער עדיין יש תלתלים קטנים יותר (קטנים לעומת שאר השיער). זה אמור להיות ככה (?)

לגבי חפיפה נאמר לי להמתין 48 שעות האם כדאי לחכות אפילו יותר (?)

תודה רבה ,

נפלא... תתחדשי, חשוב לא לחפוף 4 ימים

על מנת שהשיער יתייצב ויתקבע, ולסדר את השיער בבוקר עם מעט מים
בהצלחה

נחשצפע

New member
יש לך המלצה באילו חומרים ספציפים להשתמש

על מנת לשמור על מראה מסודר ביום יום ?

תודה

נחשצפע

New member
כך הוא נראה עכשיו אחרי הפתיחה שנעשתה היום

הספר שם לי ממש מעט קרם גלייז שיאה של סרינה קיי ..
התוצאה היא ממש לא דרמטית (אני בספק עם מישהו יבחין) אבל נראה שהוא יותר מסודר ואני מקווה שלי הוא יהיה נוח יותר .
בחלק הפנימי איפה קרוב לקן העורף יש עדיין תלתלים קטנים יותר ..כך זה צריך להיות אחרי פתיחה (?)

תודה רבה על התשובות

קרם לחות רך יפתור לך את הבעיה.

לגבי התילתול בעורף ניתן לפתור את זה ע"י פתיחה מקומית(חוזרת) של התלתלים הסוררים :)

נחשצפע

New member
תודה עומר

אבל זה בסדר שזה ככה ? שיש תלתלים שלא נפתחו ?
מה אני אמורה ללכת לספר ולבקש ממנו לחזור על הפעולה באזור הזה (?)

למעלה