שמן לגראנד דינק

Mr Chelo

New member
שמן לגראנד דינק

אני רוצה לקנות גלון שמן מהום סנטר, אבל שהלכתי לשם לא מצאתי את הסוג המתאים sj נראה לי....היה על זה שירשור, עכשיו אני לא מוצא את זה. או שאני טועה.. מה מתאים לקטנוע הזה? ואולי משהו מכיר איזה סוג לקנות שם...מהמבחר שלהם.. לא רוצה לקנות ליטר 1 ב 60 שקל בזבוז, אמרו פה שיש בהום סנטר גלון שמן כמעט אותו מחיר, והוא עושה את אותה עבודה... אז אם משהו יודע איזה כדאי לקנות........... תודה ובוקר טוב !!

אורי-

New member
המלצת יצרן: SAE 15#40 SJ

אני אישית שם שמן של סילקוליין, 15#50 הקטנוע לא אוכל שמן בין טיפולים ואני מטפל לבד (שמן כל 2500-3000 ק"מ), אז אני מוכן לספוג את עלות השמן הזה ולהיות רגוע. בינתיים, הקטנוע מחזיר את היחס. 36K והוא כמו חדש. לא אוכל שמן ולא עושה בעיות אחרות. אם החלטת על שמן לרכב - אין סיבה ללכת לחנות DIY. יהיה מבחר גדול יותר ובמחירים טובים יותר בחנויות חלפים לרכב. בכל מקרה, חובה לקנות רק שמן של חברה איכותית , שאתה בטוח שמה שמופיע על האריזה אכן מצוי בתוכה. מאמרים על שמנים בכלליות תוכל למצוא באתר "פול-גז".

Mr Chelo

New member
המלצת היצרן היא:

Genuine KYMCO Engine Oil (SAE15W-40) •API SE, SF or SG Egnine Oil ונניח שאני שם 10-15 api sm, לא יהיה בסדר? או זה עלול לגרום לנזק? אם אין ברירה אני אמשיך שמן ב-60 לליטר... תודה!

אורי-

New member
לא הבנתי איזה שמן אתה רוצה לשים

את המלצת היצרן הוצאתי מספר הטיפולים, אבל יש שם בסעיף אחר גם את הפירוט שרשמת. עקרונית, בקטנועים אין קלאץ' רטוב ולכן גם שמן מתקדם יותר עם מפחיתי חיכוך מתקדמים יוכל להתאים ולא לעשות בעיות.

Mr Chelo

New member
אז שוב אנסה להיות ברור יותר.

אני רוצה לדעת אם יש אפשרות לשים שמן מסוג 15-40w api sm בגראנד דינק, ואם זה יהיה בסדר? תודה.

למעלה