שמן חדש

ps9999

New member
שמן חדש

הייתי בחנות לשמנים לרכב.. ונתקלתי בכמה חברות שאני לא יודע מי מהן טוב יותר (אם בכלל) מה נחשב יותר איכותי: firestone או prestone לא סגור על השם... ACdeco liqui moly motul ועוד איזה שם גרמני שאני לא זוכר את השם כרגע (change ?) בעבר קניתי AGIP 15-40 ואני מחפש שמן בצמיגות דומה - שיהיה איכותי אבל במחיר סביר.

The Red Baron

New member
למה לא 15W40

אם המנוע במצב טוב ואין נזילות , בהתחשב שהוא משתמש בצמיגות הנ"ל כבר זמן מה . כמובן מינראלי .

The Red Baron

New member
מהרשימה שלך

לפי הסדר מאיכותי ביותר ברשימה שלך מוטול הוא האיכותי ביותר , ליקווי-מולי - טוב ACdelco לזיכרוני השמנים של prestone מיוצרים בארץ ברישיון (לא סומך על זה ) . בדומה לסוגי קסטרול מסויימים . נב: אני קניתי agip 10W40 סינטטי חלקי (שהוא יותר יקר ממנרלי שאתה קונה ) באזור ה 70-80 שח לגלון . לפי התמונה שלך זה 100 שח לשמל מינראלי . מותגי שמנים טובים נוספים : מוטורקס + מובייל1 (לדעתי אלו המותגים מספר אחד ) טוטל , ARAL , וולווליין אם תצליח לשים את היד על קטרפילר - זה שמן מצויין (פעם הייתי משיג אותו בזול ) . בגדול לדעתי לחיפושית שכל 5000 אתה מחליף שמן כל המותגים שציינת טובים (בהסתייגות מפרהסטון הגירסה המקומית ) , מנועי חיפושיות לא עובדות בסל"ד גבוה כמו כן השמן לא מתחמצן והתכונות שלו לא נפגעות בטיפולים של 5000 קמ . בשנות ה 70 לא היו שמנים שקרובים לתקנים ולאיכויות של השמנים הנ"ל . תיקח בחשבון שיש המון שמנים מזוייפים בשוק , במיוחד במותגים המובילים (מוטול וטוטאל חוגגים שם ) . יש פה רווח עצום , תקנה במקום אמין .

The Red Baron

New member
אני ממליץ גם בחום על אמריקן איגל

אני משתמש בו ל"שטיפת מנועים" שעמדו הרבה זמן
מה שקוראים לו פלאש מנוע ידידותי

8md

New member
ARAL 20/50

שמן נהדר של המותג הגרמני ARAL כמה יצרניות רכב אירופאיות, בינהן גם VW, המליצו עליו למכוניות שלהן. שמן שעובר בדיקות כל תקופה הוא לא שמן ממוחזר.

The Red Baron

New member
המלצתי לו על ARAL

רמה אחת מעל בשירשור . זה גם די זול , ניתן לקנות ARAL 4 ליטר 10W40 באזור ה 70 שח כולל מעמ . לפני מספר שנים הייתי משתמש בו ברכב שטח שהיה לי . כמובן שאני לא ממליץ על אמריקן איגל

latino1302

New member
american eagle?

וואלה לפני כשנה נישיתי לעשות מחקר לגבי המותג "אמריקן אולגה" ולא מצאתי רק אתר מסקן של מוצרים לא זוכר מי יודע קשורים להם. מה שכן זה מייוצר במיזרח ואין להם אפילו תקן תיקני "אולי היום כבר קיבלו" אבל אם הייתי אוהב את המנוע שלי בטוח לא הייתי שם את זה. למרות המחיר של 120-150 ל5 גאלון של קאסטרול הייתי רגוע שזה בא מבית בסדר. ובקשר לאגיפ. זה מותר מוכר איטליה או גרמניה כבר לא יוע היום . אבל נירהלי סבבה. חיכיתי לטלאפון ממך ושוב פעם אתה עוב אל@י! אבל אבל אם בא לך אחרי יום ב" פשוט אני עמוס.. אלוח@

ps9999

New member
בסוף קניתי ACDELCO

60 שח ל5 ליטר היו להם עוד שני שמנים גרמניים: genious, fanfaras או שם ממש דומה.. יש מישהו שקורא רוסית במקרה? זה האתר היחידי שמצאתי בו את השמן הספציפי הזה באתר שלהם בארה"ב מצאתי מס' סידורי אחר 88900931 במקום 122 שמופיע אצלי בסוף גם יש הבדל בצורת הבקבוק (אצלי זה כמו באתר הרוסי...) יוני - קבענו מחר.. מישהו יודע איפה משיגים את החומר שבתמונה?

אומי5

New member
חבר תרגם לי קצת

שמן למנועי דיזל ובנזין לא גדולים (לא משאיות ) ,מיועד לקיץ .

למעלה