שמן זית.
אשמח אם תוכלו לשבור לי מיתוס א לאשש אותו. לרוב אני משתמש בשמן זית "אמיתי" ולא בשמן סויה זול שנחשב לפחות בריא. תמיד אומרים שאם כבר מטגנים - עדיף עם שמן סויה כי טיגון של שמן זית הוא פחות בריא. האם זה נכון? אגב, אני לא מדבר על טיגון עמוק של צ'יפס (שלא נדע) אלא על מעט שמן כשמכינים חביתה או משהו. תודה.
אשמח אם תוכלו לשבור לי מיתוס א לאשש אותו. לרוב אני משתמש בשמן זית "אמיתי" ולא בשמן סויה זול שנחשב לפחות בריא. תמיד אומרים שאם כבר מטגנים - עדיף עם שמן סויה כי טיגון של שמן זית הוא פחות בריא. האם זה נכון? אגב, אני לא מדבר על טיגון עמוק של צ'יפס (שלא נדע) אלא על מעט שמן כשמכינים חביתה או משהו. תודה.