שמן זית חדש

• פותח הנושא zdro
  • פורסם בתאריך

zdro

New member
שמן זית חדש

"חפר" הינו שמן זית חדש שהשקנו השנה (המסיק נערך בסוף נובמבר). המשק וכרם הזיתים ממוקמים בעמק חפר (מושב הדר- עם) ואיכות השמן היא בסיווג הגבוה ביותר Extra Virgin‏ והחומציות הינה 0.3-0.4% (באישור מעבדת משרד החקלאות) כמובן בכבישה קרה שהיא חיונית לשמירת הערכים התזונתיים והבריאותיים. השמן מופק משילוב של זיתים משובחים מהזנים ברנע ופישולין (אחוז הפישולין הוא כ 70%). שילוב הברנע שהוא זן מקומי ישראלי שמקורו בחצי האי סיני עם הפישולין הצרפתי והאיכותי יצר שמן בעל חריפות ומרירות במידה בינונית שאינה משתלטת וטעם פירותי עשבוני, שמתאים לתיבול סלטים טריים ולבישול מורכב. בחודש הראשון ביצענו טעימות בקרב חברים ואנשים מתחום האוכל ומאוד אהבו את הטעם למרות שמדובר בשמן אגרסיבי - "ראשון המסיק" (שמן לא מסונן כדי לשמור על הארומה הטבעית) בהתיעצות עם אריאלה ובאישורה אנחנו רוצים לידע את גולשי הפורום על שמן "חפר" החדש. המוצר לא נמכר ברשתות השיווק מכיוון שהכמויות לא גדולות אך עדיין ניתן להשיג אותו במספר מצומצם של מעדניות באיזור עמק חפר והשקנו אתר שניתן להזמין דרכו: www.oliveoil-israel.com או בטלפון 054-4817171 תודה. דרור

היי דרור, ברך הבא לפורום שלנו ../images/Emo24.gif

אנחנו שמחים לארח פה מוצרים טובים בכלל ואם הם כחול - לבן אז בכלל... תודה רבה על ההמלצה, שמן זית הוא מוצר נצרך ברוב משקי הבית . אשמח מאוד לנסות את שלכם , היכן ניתן למצוא אותו באיזור המרכז? האם אתם עושים משלוחים לכל הארץ? תן לנו בבקשה עוד פרטים... אשמח.

zdro

New member
שמן זית חפר - הפצה ומשלוח

ניתן למצוא אותו במעדניית גיטה בכפר חיים, בכפרייה של שוויק בכפר ידידיה (הצרכנייה)ואנחנו נכניס אותו בקרוב לעוד מספר מעדניות בגוש דן. כרגע ניתן להזמין דרך האינטרנט וטלפונית. ניתן להזמין ואנחנו שולחים (דמי משלוח לפי העלות)- באיזור השרון ובתל אביב ללא תשלום. פרטים באתר www.oliveoil-israel.com תודה על הפירגון

noa555555

New member
בהצלחה גדולה ויישר כוח.

כל הכבוד.

בהצלחה,אצלי יש שמן עם אנרגיות האדמה שלי../images/Emo9.gif

ומי שלא הבין את הכותרת, יש לי בחצר בייתי עץ בן מעל מאה שנים, קוטפים לי את הזייתים ושמן יש לי לכל השנה... אך למי שקונה, ויש שמן טוב, אז הנה יש לכם ממליצים... לילה קסום אריאלה

זאת ברכה אמיתית כזה עץ בחצר ../images/Emo146.gif../images/Emo146.gif../images/Emo146.gif

אני כל כך אוהבת שמן זית, אין דבר שאני לא משתמשת בו. בורכת !

למעלה