שמן אקליפטוס בהריון

אם י

New member
שמן אקליפטוס בהריון

האם השמן בטוח לשימוש בהריון- שבוע 31+6? באינטרנט מצאתי דעות לכאן ולכאן. אם לא איך אפשר להקל על צינון? בעקבות הצינון יש לי כאבים באיזור העליון של האף לכיוון הראש- איך אפשר להפחית את הכאבים ולא להרגיש "מסטולה"?

dudusapir

New member
בדקתי עם היבואן שלי

לא רשום כלום נגד שימוש באקליפטוס בזמן הריון. כתוב שאסור רק לפעוטות!

אם י

New member
תודה על התשובה ושאלה נוספת

האם יש הבדל בין החברות? יש לי בבית שמן של חברת FLORIS ודווקא הומלץ לנו להשתמש בשמן לבן שלי שהיה אז בן חצי שנה (זה היה לפני כשנה).

dudusapir

New member
יש בהחלט הבדלים בין החברות

ישנם איכויות שונות של שמנים וכמובן של חברות. ישנם שמנים סינטטים שנמכרים כשמנים טבעיים, ישנם שמנים מעורבבים ומהולים. רצוי לשאול אם יש אנליזה של השמן המבוקש והאם הוא ברמה רפואית. סביר להניח ששמן שעולה בזול שווה בהתאם ומתאים רק למבער לצורך ריח. פרטים על השמנים ניתן לקרוא באתר שלי. דודו

dudusapir

New member
מומלץ להתייעץ עם בעל מקצוע!

בעל מקצוע יתאים לך את השמן/ הצמח המתאים לך!

nadaval56

New member
אקליפטוס

אני לא הייתי נמנע מקצת שימוש באקליפטוס. אם הבעייה היא נמשכת מעבר ליום / יומיים - כדאי לעבור לאקליפטוס לימוני. האקליפטוס הלימוני הוא שמן יותר עדין ומתאים יותר להריון ותינוקות.

biochemist74

New member
שמן אקליפטוס הוא תחליף מעולה

לפסאודואפדרינים. בדומה להם הוא מכווץ את כלי הדם באף וכך מוהע את הפרשת הנזלת. היתרון שלו שהוא אינו מעורר כמו הפסאודואפדרינים (טיפות אפלפי, סינופד, אלרין וכו'). מדברייך מתקבל כי הבעיה אצלך קצת יותר מורכבת. הכאבים שאת מתארת מתאימים לתמונה של סינוסיטיס ולכן דורשים טיפול יותר מעמיק.

למעלה