שמן או משחה

papya7

New member
איך שיאצו יכול לעזור בזה??

ומה זה קינזיולגיה? אני רשמתי בגוגל ועלה שזה תורת התנועה..איפה יש מקומות שמטפלים בזה??
זה מוכר בקופות חולים?

mic26

New member
הסבר

אני לא מכירה אותך ולכן עונה באופן כללי. בעזרת טיפול שיאצו אפשר, למשל, לפתוח חסימות באזורים שונים בגוף. מישהי שסובלת מוסטיבוליטיס, קרוב לוודאי שאזור המפשעות יהיה סגור, וכל אזור האגן. עבודה, בעיקר על הרגליים, יכולה לפתוח את החסימות האלה ולעזור לגמישות של כל האזור. חשוב לציין שבשיאצו לא נוגעים באזורים אינטימיים.
גם דיקור יכול לעזור, אם כי אני מודה שבמקרים כאלה אני מעדיפה את השיאצו. צמחי מרפא הייתי דווקא מעדיפה פחות, סיניים או מערביים.
לגבי הקינזיולוגיה: זו שיטה מאוד יעילה שעוזרת, בין היתר, להתגבר על מחסומים רגשיים, שגורמים לתופעות פיזיות שונות ומונעים מאיתנו התקדמות באופן כללי. אני מאמינה שבמקרים של וסטיבוליטיס כדאי לתת התייחסות גם לצד הפיזי וגם לצד הרגשי. אמנם שיאצו מרגיע מאוד, אבל אם יש איזו טראומה, פחדים או רגשות קשים שקשורים לעניין, הייתי ממליצה לשלב גם קינזיולוגיה. לפעמים אני עושה סדרה של טיפולי שיאצו, ובסופם המטופל הולך לטיפול או שניים של קינזיולוגיה כדי לסגור קצוות.
בכל אופן, יש גם שיטות נוספות שמטפלות בנושא. אני ממליצה לך מכל הלב לחפש ולחקור, כי ההקלה המבורכת שווה את זה.
מצאתי ברשת מאמר על וסטיבוליטיס ואוסתאופתיה. הוא קצת ארוך מידי וכתוב בצורה מסורבלת ומסחרית, אבל יש שם הסברים וכמה נקודות מעניינות:
http://www.leida.co.il/page.asp?id=99088

בהצלחה

למעלה