שמן אורגנו

lee E

New member
שמן אורגנו

שלום לכולם. האם אתם יכולים לספר לי עוד על סגולותיו של השמן הנ"ל? בייחוד כטיפול לדלקת חניכיים? חיפשתי ברשת ולא מצאתי מאמרים מספקים בנושא. בתודה מראש.

הי לי

שמן אורגנו שם בוטני: Origanum vulgare שיח ממשפחת השיפתניים, נפוץ מאוד ביון, איטליה, ספרד וישראל. מחטא, מרגיע, דוחה כינים, משכך כאבים, מזרז המסת צלוליט לשימוש בזמן כאבי שרירים, שיגרון, בעיות בדרכי הנשימה, צלוליט, כינים מקווה שזה יספק אותך, לפחות בתור התחלה... הילה

lee E

New member
תודה רבה הילה

האם זה נכון שאסור לבלוע את זה? רק לערבב בשמן זית ולגרגר?

lee E

New member
דלקות חניכיים.

ששום טיפול קונבניונלי לא הצליח לרפא.

dganitm

New member
למה שלא תנסי לגרגר גם צמחי מרפא?

כמו למשל מור, מרווה,טימין... לא חייבים רק שמנים
לחברת וולדה יש מי פה מצויינים שמבוססים על צמחי מרפא. תרגישי טוב, דגנית

lee E

New member
ניסתי את כל הסוגים ויותר.

הבעיה שכנראה, הם רק מחטאים אבל לא פותרים את הבעיה. אני מחפשת כבר משהו דרסטי יותר.חוץ מניתוחים שגם את זה עשיתי.

אה.. חניכיים..

כמו שראית בחומר שמצאתי עבורך לא צויינה אינדיקציה לטיפול בחניכיים. בכל אופן הטיפול בכל הדברים שכן ציינתי נעשים בשימוש חיצוני, ולבעיות בדרכי הנשימה בשאיפת אדים / אינהלציה. לגבי בליעה חשוב שהשמן יהיה באיכות למאכל (Food grade), אבל אם שמעת על ערבוב וגירגור - נסי, לשיקולך. אני בכל מקרה לא הייתי מערבבת בשמן זית על מנת לגרגר אלא במים. בהצלחה.

אבדוק לך מחר

לגבי צמחים שיכולים לעזור, אבל אני כבר לא בפוקוס עכשיו לחשוב... אשלח לך מסר אם יהיה משהו רלוונטי, אני כמעט בטוחה שיהיה. לילה טוב

lee E

New member
תודה..

את יודעת איזה כמות של מים? אמרו לי שרק בשמן זית מכבישה קרה וכמות של 2 טיפות בכף שמן. האמת נראה לי מוזר הקביעה ההחלטית הזו.

ישנם הרבה מצבים

בהם יש קביעות מסוג זה, בסך הכל זהו תחום שנחקר ונבדק לא מעט ולר בכדי. אם מישהו מוסמך נתן לך את האינפורמציה, כדאי להקשיב לו, אני לא ממש משתמשת בשמן הזה. לי פשוט נראה קצת מוזר לגרגר עם שמן... זה מאד סמיך. את יכולה לשים 2-3 טיפות בתוך רבע כוס מים - בכל מקרה, אל תבלעי ! לגרגר ולירוק. לילה...

עכשיו אני מבינה

כמה עייפה הייתי כשעניתי לך אתמול... ברור שיש צמחים לטיפול בדלקת חניכיים, חשבתי שכתבת נסיגת חניכיים (וגם בזה ניתן לטפל, בדקתי הבוקר). דלקת בחניכיים סביר שתהייה סימפטום / התבטאות שמרמז על משהו אחר שלא מאוזן או תקין. תיתכן גם חולשה של מערכת החיסון. חשבת לפנות למטפל ? הילה

lee E

New member
ישנה חולשה ידועה אבל היא נובעת

מסיבות אחרות. שלחתי לך מסר עם פירוט יותר חושפני.

למעלה