שמן אורגנו

משוטט3

New member
שמן אורגנו

בעקבות המלצה החלטתי להשתמש בשמן אורגנו נגד דלקת הגרון שיש לי הקטע הוא שזה מאוד שורף גם אחרי שאני מדלל את זה במים מה שמטריד אותי זה פחות העובדה שזה שורף ויותר החשש שמא זה יגרום לפציעה של הגרון כי כאמור זה שורף בטירוף.. החשש מוצדק? ואם כן מה השימוש הבטוח בשמן שכזה?

זהירות!!!!!!!!!!!

האם אתה בולע שמן אתרי אורגנו ישירות לגרון? מי המליץ לך על כך? זה יכול להיות מאוד מסוכן ואף לגרום לכיבים בגרון. דלקת גרון- תתחיל עם משהו יותר רך קצוץ בצל, הוסף לו דבש, הנח לזה לנוח כשעה , סנן ושתה את המיץ שיצא, זה לא כזה מגעיל כמו שזה נשמע וזה עוזר מאוד. הרבה בריאות, תמי

משוטט3

New member
הבנתי מכמה אתרים שיש לזה גם שימוש

פנימי...אחרי דילול במים או בשמן בסיס... בכל אופן תודה על העצה!

לא מדוייק

שימוש פנימי הוא שמן שמיועד לשימוש פנימי וניתן לרכוש אותו במיוחד במקומות ספציפיים או ע"י מטפלים מוסמכים. אין להשתמש בשמן אתרי לבליעה מבלי אישור. בהצלחה.

izackv

New member
לא להשתמש בשום שמן אתרי לשימוש

פנימי בלי לקבל אישור ממטפל שמומחה לזה. האישור צריך להיות גם לסוג השמן, גם לצורת הדילול וגם לפירמה הספציפית שמייצרת את השמן. גם סוגי שמנים שמותרים בשימוש פנימי בצרפת למשל, לא בהרכח יהיו מותרים לשימוש כאשר הם מיוצרים על ידי יצרן שונה ועומדים בסטנדרטים פחות מחמירים. שמן אתרי יכול לגרום נזקים כשלא יודעים איך לעבוד איתו. בשימוש פנימי זה אפילו הרבה יותר משמעותי.

למעלה