שמלת פעמון

little WhiSper

New member
שמלת פעמון

היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון... אני במחשבות של הרגע האחרון לפני פורים, ואני רוצה להתחפש בעצם לאישה משנות ה20/60/70, לא החלטתי עדיין... האם ידוע איפה אפשר למצוא שמלות המאפיינות את השנים ההם? ומה לגבי שמלת פעמון? [במחיר זול] תודה מראש!

niya

New member
הכי סביר שתוכלי למצוא../images/Emo140.gif

בחנויות יד שניה למינהן אני לא יודעת איפה יש כאלה בתל אביב (אולי בשיינקין?) - אבל אני בטוחה שתוכלי למצוא לא מעטות כאלה בהצלחה (תעלי לנו תמונה של התחפושת
)

little WhiSper

New member
תודה רבה!

בהחלט עדיף שאני אסתובב שם.... ויש לי רף מאוד גבוה לעצמי, אז אני אעלה תמונות רק אם אני אמצא בדיוק את מה שאני מחפשת

Fun Fair

New member
../images/Emo6.gif דווקא הייתי מציעה לך להעלות תמונות

של הכיוון הכללי שלך, פשוט: כי אם תמצאי תמונה של "בדיוק", לא תהיה לך בעיה
זורנה לנו לכוון אותך למחוז חפצך
בכל מקרה, מה התקציב שלך? יש לי חברה שסיפרה לי על איזה מחסם תחפושות בת"א, אבל הבנתי שדי יקר שם... לעומת זאת- תמונות של "ליד" או "בערך" אולי תע

little WhiSper

New member
../images/Emo13.gif

אה חחח הבנתי אותך, חשבתי להעלות תמונה בסוף איך יצא לי.... לגבי המחסן תחפושות, מצאתי אותו בגוגל, הוא באמת היה יכול להיות מושלם אם הוא לא היה יקר יחסית... לגבי התמונות, אני מצרפת קישור לאתר של המחסן תחפושות שציינו, מה שיש שם בעצם זה מה שאני מחפשת... התקציב זה עיקר הבעיה, אני רוצה לקנות שמלה שאוכל ללבוש גם מחוץ לפורים, או פשוט שמלה זולה... אני לא יודעת אם זה מציאותי, אבל אם שמלה רק לפורים - עד 100 ש"ח, אם שמלה גם ליום-יום, זה כבר יותר גמיש..... [אתן ממש נחמדות! תודה על היחס! :]

למעלה