שמלת ערב???

TwoFrogs

New member
שמלת ערב???

שלום לכולן!!! אני מחפשת שמלת ערב "רשמית"... ראיתי שיש המלצות על חנות בשם "מתוקה" בת"א, אבל לא מצאתי את הכתובת שלה במאמרים. מישהי מכן יכולה בבקשה להסביר לי איפה החנות? אם אתן יודעות מה טווח המחירים והמידות שם אני גם אשמח לשמוע... ואם למישהי יש רעיון לגבי חנות בחיפה שיש בה שמלות ערב במידות גדולות (46 - 48) אני מאוד מאוד מאוד אודה לה... תודה!
 

DREAM111

New member
שמלת ערב

מתוקה יושבת בכניסה לנחלת בנימין בצד שמאל זו החנות השניה מצד שמאל. לגבי חיפה אולי חיפאית תדע לענות לך על השאלה הזו כיוון שאני מכיוון מרכז ואין לי שמץ של מושג בצפון לצערי.
 

DREAM111

New member
מאוד תלוי מה את לוקחת

אבל זה בסדר גודל של מחירי ביניים ומעלה אבל מבחנתי תמיד הצדיק את המחיר והבגד עשה את שלו בהצלחה רבה.
 
אני ממליצה להיכנס לג'אמפ

ראיתי שם שמלת ערב שחורה קלאסית, שמאוד מחמיאה על הגוף לא מזמן. כדאי לבדוק כי יש יופי של מבצעים עכשיו.. וכי אני משוחדת ומאוד אוהבת את הסגנון שלהם.
 
טוב אני אנסה לעזור...

בקשר לחנויות בחיפה. אז דבר ראשון כפי שהמליצו לך יש את רשת חנויות ג'אמפ , שיש למצוא אותן בחיפה בגרנד קניון ובצומת ביג . במרכז חורב ( בקומה הראשונה ) יש חנות בשם "תמיד אישה" שווה לך לבדוק גם שם. ובגרנד קניון יש חנות של דורין פרנקפורט ששם בטוח יש שמלות ערב (אבל המחירים ניראה לי יקרים) . בכל אופן , יש עוד חנות בהדר ששכחתי את שמה אבל שווה לך לעשות סיבוב ברחובות בכלל בהדר , כי גם שם יש מס' חנויות של ביגוד ערב . בהצלחה ! ! !
 
למעלה