שמלת כלה

yaaralei

New member
שמלת כלה

האם מישהי מכירה או ראתה את השמלה הזאת?
אני רוצה לדעת איך היא נראית מקדימה ולא מצליחה למצוא אותה...

תודה!

liorag3

New member
שמלה מקסימה

מאוד אהבתי את הסגנון. ראיתי כמו סגנונות דומים בלוח שמלות הכלה הזה [URL]http://www.easywed.co.il/wedding-dresses[/URL] . זה מאוד טרנדי היום גבחשוף אבל לדעתי כדאי שזה יהיה במידה. לפעמים זה נראה כבר יותר מידי חושפני. ובהקשר לסגנון- האם מישהי יכולה להמליץ לי על סגנון שמחה שהכי תתאים לגוף שהוא יחסית מלא ולמישהי שהיא לא גבוהה במיוחד? מן הסתם אני מניחה שכדאי גזרה חלקה וישרה, אפילו בסגנון של השמלה שאת הראית שבסה"כ בכל החלק של האגן היא יחסית מסתירה וזה מה שאני מחפשת.
ומשהו נוסף- אני מאוד מתלבטת בין להשכיר שמלה של מעצב או לקנות שמלה כזו יד שניה??? מה כדאי? לפעמים אין באמת פער במחירים אבל אולי עדיף לקנות ואז היא תישאר אצלי או שאין טעם בזה? אה, אפשר למכור אח"כ שוב...

שמרית86

New member
היי ליאור

השמלה שהכי מתאימה למבנה שאת מתארת זו גזרה גבוה שתדגיש את האיזור הצר שלך שזה קו המותן וייתן אשליה לגוף מוארך יותר וכך תיראי גבוהה יותר.
מומלץ שהחצאית תהיה בגזרת A או קלוש ככה היא תזרום על הגוף, תדגיש את האיזורים שאת אוהבת ותחמיא לאזורים שפחות.
לגבי קניה ביד 2 אני פחות ממליצה, קשה למצוא שמלה שמדוייקת לרצונות שלך ובנוסף תצטרכי למצוא תופרת שתסדר לך אותה. לגבי הרעיון של קניית השמלה כדי שהיא תישאר אצלך, השמלות האלו צריכות טיפול תמידי בגלל סוגי הבדים והצבע כמובן. אם חשוב לך שקט נפשי אני מציעה לך להשכיר שמלה אצל מעצב/ת. כך תדעי שהשמלה תצא בדיוק כפי שאת רוצה ובלי ריצות מיותרות לפני החתונה.

מקווה שעזרתי :))
שמרית

למעלה