שמלת כלה..

Topro

New member
מזל טוב! תגובתך זכתה בתואר התגובה הכי

לא בונה ומגעילה שראיתי. אז נכון, הציור שלה לא מפורט ומדוייק, אבל יש דרך לומר את זה. ולנופר, הציור לא מפורט כל כך או בעל פרופורציה ולכן קשה להבין את הרעיון של השמלה. ברחבי הפורום מסתובבים טיפים לציור וסרטוט רעיונות לפרטי אופנה. דפדפי... ובינתיים, ברוכה הבאה.

cendis

New member
לאטי יעקובסון1!../images/Emo46.gif

נכנסתי לאתר שלך כי אני מחפשת בגדי ערב לחתונה של אחותי ואני חיבת לומר שהבגדים שלך לא יותר טובים ממה שהיא עיצבה נכון אולי זו לא השמלה הכי יפה(היא גם לא הכי מכוערת!) אבל יש דרך יותר יפה להגיד את זה לא ככה. ושוב הבגדים שלך ממש מכוערים הם מתאימים בעיקר לבנות מלאות! מה עברה עליך טראומה שהיית קטנה ולא יודעת הלטת לעצב בגדים לבנות מלאות? אאני יכולה למצוא את החולצות והשמלות המכוערות האלה בכל מקום! ולא צריך להיות מעצב אופנה כדי להגיד שזה נכון! איפה למדת עיצוב אופנה?! ואל תחשבי שאני אומרת לך את זה בגלל מה שאמרת לה כי גם אני לא ממש אהבתי את זה!! עכשיו לנופר- השמלה שלך היא רק לבנות רזות!! אפילו אפשר להגיד יותר מדי רזות חחחחח אמממ אני וחושבת שכדי שתוסיפי משהו כי זה חלק אבל בעיקרון נחמד! למה ציירת את זה ככה במקום על דף ? זה נראה ככה קריקטורה כי עשית אותה יותר מדי רזה.. ואפרופו לצייר כדי להיות מעצבת אופנה צריך לדעת לצייר נכון????????

Topro

New member
../images/Emo31.gifלא הולכים לפסים אישיים...

נכון, אומנם התגובה לא הייתה נחמדה, אבל עם כל הכבוד, אטי נמצאת בתחום המון זמן, והידע שלה נרחב. אני חושבת שהיא מעצבת יפה, פשוט לא יצאה נחמדה, זה הכל, אין צורך לדבר ככה על העיצובים שלה, במיוחד שלא הם העומדים כאן למבחן. לגבי העיצוב למלאות - אני חושבת שגם למלאות מגיע בגדים מעצבים, הלא כן? תסכימי איתי שזה לא משנה מי קהל העד שלה, אלא איך הבגדים שלה יושבים עליו. ולגבי הציור, אני חושבת שלדעת לצייר זה הכלי, אבל הראש זה העיקר, את צריכה דימיון, פתיחות ויצירתיות, לדעת לצייר זה רק בונוס שיעזור לך להוציא את הרעיונות, אך ישנם מעצבים רבים שלא יודעים לצייר, ובכל זאת מתמודדים נהדר. יש אף כאלו שפשוט לוקחים בד לידיים ובובת דיגום וממשיכים משם. [סליחה אם זה יצא קצת לא נחמד...
פשוט, אני לא חושבת שזה היה במקום. :-\]

למעלה