שמלת בת מצווה

nicole98

New member
שמלת בת מצווה

היי .. אני בת 12 עוד חודשיים ואני עושה אירווע קטן במסעעדה יוקרתית אם המשפחה... אני צריכה לקנות שמלת בת מצווה יפה.. יש הצעוות איפה כדאיי ? וואיך שהשמלה תיראה ! תוודה מראש...

niya

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif

אבל כדאי שתגידי לנו, קודם כל מה התקציב שיש לך לרכישת שמלה? איזה סגנון את מעדיפה? איפה את גרה (מרכז צפון,דרום וכו') - כך יהיה קל יותר לכוון אותך. מציעה לך להכניס מודעה דומה עם כל הפרטים שביקשתי גם לפורום "אפנת נשים" השכן, יש להן שם יופי של טעם וטיפים
שיהיה בהצלחה

noa123455

New member
היי זאת אני .. פשוט נכנסתי מממשתמש של חברה

התקציב שלי הוא 400 ש"ח, ואני גרה באזור יררוושלים והסביבה אני רוצה שמלה לבנה.. ואני חוושבת שמיניי, וואולי גם סטרפלס !~ תוודה מראש

niya

New member
בירושלים

יש לא מעט חנויות לבגדים - מפוארים פחות או יותר - ברחוב המלך ג'ורג'. לדעתי רבות מהן יענו גם לתקציב שלך. יש גם במדרחוב בצלאל (לא רחוק מהמלך ג'ורג') - חנות או שתיים שיש סיכוי למצוא בהן. המלצה נוספת - יש חנות עודפים של בגדי מעצבים בקניון האחים ישראל בתלפיות, בקומה העליונה. יש שם החל משמלות, המשך בחצאיות ועד בגדי ג'ינס. ככל הידוע לי יש גם בגדים לנערות - אני מקווה שאני לא טועה. בהצלחה
ותעדכני אותנו מה קנית ואיפה מצאת

מאקי

New member
זארה בקנייון רמת אביב מחזיקים גם "מפוארים"

לפי מה שאמרת. בשונה מהזארה האחרים

Fun Fair

New member
צודקת! בנוסף, אפשר למצוא שמלות מצויינות גם

ברשתות- קסטרו, רנואר וכו' (אם נערות ונשים מוצאות שם בגדים לאירועים, בודאי אפשר למצוא בגדים גם לבת מצווה...
)

nicole98

New member
קודם כל תודה... אני גרה במודיעין -המשך בהודעה

אז אם אתן מכירות מקומות טובים של שמלות או משהו... יותר באזור מודיעין, אפילו רמלה, לוד.. זה יעזור לי יותר P: והבת מצווה שלי עוד חודש וחצי, אבל אני רוצה כבר לקנות את השמלה בשבועות הקרובים כדי לא להשאיר אתזה לדקה ה- 90 אני אנסה את המקומות ואעדכן.. תודה

מורןעל

New member
קודם כל מזל טוב! מציעה לך לעשות סיבוב

בקניון הקרוב לביתך, כל הרשתות שיש כמעט בכל קניון בארץ, כמו קסטרו, רנואר, זארה ולמדוד כמה שיותר, להתרשם מהמבחר, לחזור היתה, לחשוב מה הכי אהבת ואז לחזור לקנות. אגב, אם את קונה בקסטרו בימים הקרובים, (עד מוצ"ש), ואת חברת המועדון שלהם, את מקבלת 30% מסכום הקניה בנקודות וזה תקף גם למצטרפות חדשות. בהצלחה ותחזרי לספר מה מצאת!

למעלה