שמלות

@יעל@

New member
שמלות

הייתי היום בקניון, ונכנסתי למנגו, במטרה לחפש לי גם שמלות צמודות, "בוגרות", בלי רוכסן מאחור,

באתר שלהם ראיתי דברים יפים.

אבל לא מצאתי משהו שבאמת יענה על מבוקשי.

איפה אפשר למצוא שמלות צמודות, בלי רוכסן מאחור? עדיף שתהיינה עם קצת שרוול.

היש חיה כזו במדינתנו?

shusha22

New member
לא יכולה לענות לך על השאלה בבטחון

אבל אני חושבת שאולי בחנויות הקטנות שמחזיקות כל מיני מעצבים (לאו דווקא ניצה ומאשה, אבל מהסוג הזה) בתל אביב
תוכלי למצוא. מחירים לא מאוד יקרים, יש מבחר של מעצבים וסגנונות.
אני יודעת שעל רחוב דיזינגוף יש כמה חנויות כאלה.

אני זוכרת שראיתי כמה כאלה גם בקינג ג'ורג' (לא יודעת אם זה האיזור שלך).

בצלחה!

אפשר לנצל"ש?

אני נוסעת בעוד עשרה ימים לארה"ב של אמריקה.

מלבד הקניות ההסטריות של חומרי וציוד אומנות,

אני רוצה גם לרכוש כמה פריטים.

אהיה באיזור ניו-יורק, בוסטון וושיגנטון.

יש לכן אולי המלצות על אאוטלטים זולים באיזורים הללו? או על חנויות ששווה לקפוץ אליהן?

מודה מראש על העוזרות

@יעל@

New member

מסכימה איתך שבחנויות האלה אפשר למצוא אבל הבעיה היא כמובן המחיר המוגזם שאת משלמת ביחס לסחורה.
אני גם בכלל מאזור הדרום אז אני צריכה לפנות זמן בשביל לנסוע לת"א. זה פרוייקט. אני לא נוסעת עם אוטו לשם
אפנה יום שישי בשביל זה.

shusha22

New member
תודה!

כבר נראה שווה.

אם יש למישהי עוד המלצות, אני אשמח!

SimplyMe1

New member
תעשי חיפוש על השם שלי, שנה אחורה מהיום+\-

ותראי פירוט על החנויות שכתבתי עליהן, כולל אאוטלטים.

ג'רזי גרדנס- קו 111 מה- Port Authority(תחנה מרכזית הגדולה במנהטן)
625 8th Ave # 101, New York, NY

SimplyMe1

New member
כדי להקל על החיפוש תזיני גם "ניו יורק"

או נ"י..זה אמור למצוא סיקור של החנויות.

אם יש דברים ספציפיים, תשאלי ואנסה לעזור..

דווקא במנגו מצאתי 2

חושבת כמו שאת מתארת. העליתי פה תמונה של אחת מהן.
גזרה צמודה למדי, שרוולים, רוכסן מהצד. מחמיאה מאד.
(גמני מהדרום
מצאתי בוואן פלאזה).

ואני גם נוסעת לת״א מדי פעם לרכישות שוות. בעיקר שווה עכשיו, בסופי עונה.

efroch99

New member
מנת יתר של אופנה זולה

עברה על כוחותנו הערב.
זה התחיל בסיבוב במנגו - אמנם מחירים מעולים, לקחתי הרבה דברים למדוד, אבל לא הייתי מרוצה משום דבר. פרט למכנסיים קצרים בתורקיז ב - 60 ש"ח - מהממים!! כמעט עושים לי חשק ללבוש אותם לעבודה (אבל אני לא אעשה את זה).

אחר כך נקלעתי ל - H&M ופתאום הבנתי שהגעתי בעיצומו של סייל. אין מה להגיד, מחירים ברצפה. המון דברים ב - 30 ש"ח ולא מעט דברים ב - 50 ש"ח. עשיתי משהו שבחיים לא הייתי חושבת שאעשה - אחרי שאספתי כמעט 20 פריטים והלכתי למדוד, נוכחתי לדעת שיש תור ענק בכניסה לתאי המדידה. אחרי 15 דקות שבמהלכן התור לא זז, הלכתי לקופה, וידאתי שמדיניות הזיכוי הכספי המלא עדיין בתוקף (היא כן! וגם האריכו את תקופת הזיכוי הכספי לשבוע ימים!), וקניתי את כללללל החבילה. זה הרגיש לי די מגעיל לעשות דבר כזה, כשברור לי שלפחות חצי יחזור.

בכלופן, מדדתי עכשיו את הכל בנחת, ואכן יותר מחצי יחזור, אבל מפתיע שלא מעט דברים דווקא היו ממש נחמדים, ביניהם שתי חולצות מכופתרות יפות לעבודה. חוץ מזה, כל שאר הפריטים מיועדים לחופשת קיץ - טישרטים, שמלה קצרצרה מתנפנת, חצאית קצרה - וכולם גם נראים באיכות שתואמת למטרה זו.

NoaLev6

New member
כולנו מגיעים לשם בסוף העונה

הכי כיף ליפול מידי פעם על H&M בסוף העונה כשיש שם אחלה של מבצעים (למרות שאני נהנית לעשות את זה גם ככה סתם ולצאת מרוצה עם 2-3 פריטים).
בכל אופן, תתחדשי לך, נשמע בהחלט כמו קנייה מרעננת וכיפית!

muller girl

New member
התור שם באמת משהו נוראי.

הייתי גם ביום ראשון,אחר הצהריים,שזה עוד יום שאמור להיחשב רגוע יחסית?
והיה גם תור לתאי המדידה אבל הלך יותר מהר,בגלל שיש המון תאי מדידה... [הסניף בקריון מעולה מהבחינה הזאת,יש המון תאי מדידה וכל תא כמו חדר וכיף למדוד]
מה שכן-הסייל ממש שווה,קניתי 2 שמלות,אחת ליומיום ב50 ש"ח,אחת ליציאה היה עליה 50% ראיתי אותה שהיא הייתה בסביבות ה190,ועכשיו עלתה לי 89 ש"ח,שווה ביותר,ומכנס שחור בייסיק ב50 ש"ח גם מציאה שווה.

לי בכל אופן לא היה אומץ לעשות מה שאת עשית,כי פשוט לא יהיה לי כוח לחזור לשם שוב ולהחליף. עצלנית שכמותי.

אבל זו גם דרך
,תתחדשי!

efroch99

New member
תודה! "למזלי" יש לי סניף שתי דקות מהעבודה

אני בונה על לקפוץ לשם בהפסקת צהריים.

למעלה