שמלות לוליטה

Blutige Erde

New member
שמלות לוליטה

היי
מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא שמלות לוליטה בישראל? המחיר בארה"ב הוא אמנם הגיוני, אבל רק המשלוח הוא כמו עוד שמלה. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי ומקווה שזה המקום הנכון לשאלה כזו.

Hyde Snow

New member
היוש~ D:

הגעת בהחלט למקום הנכון. יש מספר חנויות שבהן אפשר למצוא שמלות לוליטה: 1. החנות "נוקס" ברח' פרישמן 42 בת"'א. 2. החנות "ולווט" בדיזינגוף סנטר [ייתכן ואני טועה במיקום]. ואלה רק החנויות שאני יודעת עליהם. אני בטוחה שיש עוד במכל מיני מקומות בארץ. המחירים של השמלות האלה נע בין 400-600 שקל, אני חושבת. הכל תלוי במשלמה ובמקום. אני לא יודעת אם באמת שווה לקנות אחת בארץ, כשהדולר כעת כל כך נמוך. כמה המשלוח באיביי עולה? מקווה שעזרתי [למרות הלאגן בהודעה O_O]

akane

New member
הם לא ממש מוכרים שמלות לוליטה :/

הלוואי והם היו. הם מוכרים שמלות גותיות ולבוש עם אלמנטים שגם מופיעים בלוליטה כמו המון תחרה ושילובים של שחור ולבן. אבל המבנה של השמלות הוא כמעט תמיד יותר סקסי, עם מחשוף או מיני ובכלל לא עם מבנה שיקראו לו לוליטה (כמו למשל שהשמלות הן במבנה LOW RISE במקום HIGH RISE) :/ השמלות עדיין יפייפיות, אבל אם היא מחפשת שמלות שהן ממש בסגנון לוליטה עדיף לה להזמין אחת בהזמנה אישית מתופרת או להזמין מאי-ביי וולווט עברו אגב לרחוב סמטה אלמונית :]

innocence

New member
חנויות אינטרנטיות כן, איביי לא.

רוב מי שמוכר שם משתמש בתמונות גנובות, נותן תמורה לא מוצדקת לכסף (בדים זולים, תחרה גרועה, מידות לא נכונות ושלא נדבר על ההשוואה לתמונה..) ובכלליות רוב הזמן זה לא שווה את הכסף כי זה עניין של hit or miss/ מה שכן, יש את אנה-האוס שזו אחלה חנות עם מחירים לא יותר מדי גבוהים וסחורה לא רעה ב-כלל.

akane

New member
או שיש גם שירותי הזמנה דרך איביי מיפאן

שקונים ושולחים לך מיפן ע"פ מה שאת מבקשת בדיוק ובתמורה לוקחים לך תוספת עמלה קטנה. אבל כן, את בעקרון צודקת כי איביי זה יותר מידי מפוקפק כשמדובר באופנת לוליטה :< אוף גאיה T_T למה הכל היה כ"כ יקר בכנס??? ציפיתי כ"כ לחזור עם שלל לוליטה מושלם והמחירים בכנס היו כל דבר חוץ מסבירים או הגיוניים. אני ממש מתייאשת וחושבת שאני פשוט אתחיל להכין לעצמי יותר בגדי לוליטה וזהו :[ אני מפחדת מידי מכדי להזמין דרך האינטרנט בגדים עם המידות המוזרות שלי.

innocence

New member
כי בכנס היו מותגים.

ומותגים זה פאקינג יקר:( וכן, תכיני לעצמך, איזו שאלה? יש לך את הידע והיכולת! תאמיני לי, ב90% מהמקרים זה יותר שווה מאשר בגד של מותג שהמידות שלו לא בדיוק והמחיר שלו (לצערנו הרבה) מדויק הרבה יותר.

S.Riddle

New member
במקרה הכינותי מראש-

1. רשימת חנויות יפניות של גות'יק&לוליטה שמוכרות מעבר לים + מספר שירותי קנייה חיצוניים שיכולים לקנות את השמלות ביפן עצמה ולהעביר לך לכל מקום בעולם בערך תמורת עוד כסף, כמובן. 2. רשימת חנויות אמריקאיות\מערביות שמוכרות בגדי גות'יק&לוליטה (+עוד כמה יפניות). רובן שולחות לכל מקום בעולם ללא בעיה. אני אישית עשיתי הזמנה מ-baby the stars shine bright (בראנד יפני) לפני שנה בערך וזה יצא מאוד יקר בגלל המכס (שלא להזכיר את מחיר הפריטים מלכתחילה) - אבל אם את מזמינה רק פריט אחד יש סיכוי טוב שלא תצטרכי לשלם מכס. המשלוח הוא בד"כ דרך EMS ומגיע עד 30 דולר כמדומני. בקיצור, לאט לאט נהיה קל יותר להשיג את הבגדים היפים באמת - אבל המחיר לא ממש מרפה. ^^ (ותודה לקומונת EGL ב-LJ
)

S.Riddle

New member
הרצחת גם ירשת, תפוז? :|

מצרפת את הלינקים *שוב*. נבלה.

למעלה