שמלה מידה 46

שמלה מידה 46

אוקיי נשארו בלי שלושה ימים נטו לפני החתונה, ועדין לא מצאתי שמלה, לא ביקשתי משהו יפה... רק משהו שיעלה! שום דבר לא יושב יפה או קצר מדיי ברגליים או כל החזה בחוץ :( יש אפשרות לאתר כאן תופרת? אני מעוניינת לתפור שמלה שחורה, או סטרפלס באורך מקסי מסאטן או כמו זו שבתמונה, גם באורך מקסי מאחר והרגליים שלי דיי עבות. אני גרה באזור המרכז,ראשון. ואני דיי לחוצה בזמן :(

עקיצות עפות פה חופשי

בסך הכל שאלתי לתופרת, לא ביקשתי דעה על השמלה. ואף אחד לא שאל לא לטעם ולא לריח! ראיתי משהו יפה שמשך את תשומת ליבי ושאלתי להתעניינות פה. כנראה שמדובר בתת רמה, אם זו התגובה שלכן.

אחד הסיכונים שמעלים תמונה - זו הביקורת גם אם

לא שאלת ..... אישית חושבת שהשמלה מרעננת ולא שיגרתית , הייתי מאריכה אותה ללא שום קשר למיבנה הגוף כאם לאזן אותה , עם האורך תבוא האלגנטיות שחסרה לה כפי שהיא נראית כרגע . תופרת ? ניראה לי שנזכרת קצת מאוחר .שולחת לך במסר המלצה לתופרת .

זאת לא עקיצה פשוט השמלה אולי יפה

אבל הגדילים הצהובים נראים כמו וילון שנפל עליה וגם הצבע שלהם .סתם נקודה למחשבה.

עפות חופשי או לא, שלושה ימים זה זמן קצת קצר

לעשות שמלה כזאת. שולחת לך מסר. נסי לדבר איתה, אולי היא תוכל לעזור לך.

שש שבע

New member
ת'אמת, נראתה לי יותר כמו תחפושת..

אבל אם את אומרת שמלה...שיהיה...

צודקות! מצטערת...

באתי לשאול משהו, קיבלתי מענה ובמקביל גם הערות... אומנם לא מיועדות לי וסתם התעצבנתי לחינם. מבקשת את סליחתך על טעותי שלי :) הרגשת התסכול לחפש כל היום בגדים בחנויות נורמליות ולגלות שבמקום להיכנס ולמדוד משהו יפה, אני פשוט ישר שואלת מה יש למידה שלי שיעלה ואולי אז אמצא משהו נחמד, התסכול הזה הוצאתי עליכן. אכן השמלה נראת כמו חולצה ארוכה והפרנזים שתלויים עליה נראים כמו ווילון, פשוט חיפשתי משהו בכיוון בכל מקרה המון תודה עזרתן לי פניתי לאטי, שישר ענתה לי ומוכנה לעזור לי בזמן הלחוץ והקצרצר שנשאר לי. רציתי לשאול עוד שאלה אם אפשר, אני יכולה לפנות אליכן או לאטי, בתור מעצבות או תופרות - בתור אחת שמרגישה שאין דברים יפים ומיוחדים במידה שלי בחנויות בקניונים. האם אוכל להגיע לאחת מכן מדיי פעם, עם שירבוטים של צבעים ודוגמאות של חולצות, ולעבוד ביחד עם התופרת/מעצבת ולתפור לעצמי את הבבגדים? הכוונה למלתחה לכל דבר ממכנסים ליומיים וחולצות ועד לבגדי ערב. לא לקחת עיצובים של מעצבת, פשוט לבוא עם רעיונות שלי, מאחר ואני תמיד מדמיינת לעצמי דברים בראש, ולפעמים רואה את זה על קולב אבל במידה קטנטנה. המון תודה ושוב סליחה על ההתפרצות.

ו שתי

New member
אני מאד מבינה את התסכולים שלך

אני פשוט הגעתי למצב שהתחלתי ללמוד לתפור כדי להתכסות בכבוד
לענין מה ששאלת על מלתחה, אטי היא הכתובת גם לזה. שיהיה במזל טוב, כמובן!

בובה חביבתי

היו לך ציפיות נמוכות " לא ביקשתי משהו יפה... רק משהו שיעלה!" למה לא מגיע לך משהו יפה יפה ? מגיע, אף מגיע לכל אחת מאיתנו. אך יש בך דמיון עז ויכולת גבוהה להכיר את מבנה גופך ולדעת מה מתאים לך .והעיקר יש לך שמלה יפיפייה עם משחקים בפרנזים במחשוף בגב . שיהיה ערב מהנה והרבה

אמנם פרנזים הם מאד טרנדים קראתי שהמון מעצבים

עיצבו שמלות בהשראת סרלט אוהרה "מחלף עם הרוח " מי שזוכר את השמלה הירוקה שתפרו לה מן הוילון . מה שמשותף בין סקרלט לבובה זו מצוקה לזו לא היה כסף ובובה לא מוצאת במידה שלה .וסקרלט אוהרה יש רק אחת. עניין הפרנזים הוא של טעם .וכבר נאמר שעל טעם ועל ריח אין להתווכח.

למעלה