שמלה לתינוקת

נגה אר

New member
שמלה לתינוקת

חברה שלי ילדה השבוע בת, אז תפרתי שמלה... הבד הוא קורדרוי דק. נראה שחסר משהו? קישוט כלשהו? כך היא יפה, אך אולי איזה פרח בולט מאותו בד עם כפתור במרכז יעזור להפוך אותה ליפהפיה...

ענת זך

New member
ווי, היא מקסימה. בדיוק קניתי בד קורדרוי

דק בכדי לתפור שמלה לבת שלי. את עשית ביטנה, או שכבה נוספת מתחת? מאיפה לקחת גיזרה? סליחה על ריבוי השאלות, אני חדשה בעולם התפירה. ואם כבר בשאלות עסקינן.. את יודעת מה לעשות עם בד דו"צ יפייפה שממש לא מפסיק להפרם בקצוות? אולי פס אלכסון??? תודה רבה!! ושוב... השמלה ממש מתוקה!

נגה אר

New member
לא, לא בטנה ולא שכבה נוספת מתחת, לא הופיע בגז

בגזרה. תפירת זיגזג בשוליים הפנימיים של התפר או מכפלת כשצריך. זהו הגזרה מבורדה של אוטוברה של חודש שעבר אם לא טועה. השמלה אמורה להילבש מעל בגד גוף. ולגבי פרימה של בד דו"צ- זו שאלה למומחיות, אני מתחילה בעצמי
תודה

רות מלר

New member
טלי- סרט רחב בקו בין העליון לתחתון עם קשירה

מאחור או מקדימה בצורת פפיון

נגה אר

New member
חצאית רדונדו למבוגרות

תפרתי לילדה שלי חצאית רדונדו ומאוד אהבתי את ההתנפנפות, אז תפרתי גם לעצמי. במכון העתקות הגדלתי את הגזרה של החצאית של הבת שלי (בת 6) פי 150 אחוז, העתקתי לבד וגזרתי, במקום גומי הוספתי חגורה, רוכסן שעוקב אחרי תפרי החלקים ותיקתק... ועכשיו גם לי יש. כל כך אהבתי, למרות העבודה הרבה, שכבר קניתי בד לחצאית נוספת

שש שבע

New member
העבודה הרבה, היתה בעיקר בגיזרה

עכשיו חשבי על כך שיש לך כבר גיזרה, בלי הגדלות וכו', ואת יודעת איך נראה, ומיד אפשר לגזור ולתפור, והשלישית? קלי קלות, ככה שהשתלם...

yomuledet

New member
הרעיון אחלה אולם...

מבנה גוף של אישה שונה בתכלית מזו של ילדה בת 6 ולכן הרעיון של הגדלה באחוזים לא כ"כ רלוונטי במקרים כאלו... סליחה שהשבתתי שמחה - כדאי שתדעי זאת לפני שתשקיעי זמן ואנרגיה בפרוייקטים הבאים וכשתגיעי לשלב הלבישה המצב יהיה "מורכב"... המון הצלחה!!!

רות מלר

New member
טלי את אוהבת את הצורה של המכפלת ?

לטעמי זה נראה כמו לא גמור מה שזה אומר הוא שיש טעות בצורת הגיזרה ולפני שיעלה מהקהל גל של וווווווווווו נסביר שאם לא היית רוצה ביקורת בונה לא היית שואלת

נגה אר

New member
לא, אך חשבתי שיצרתי אותה צרה מדיי

ולכן נראית כך ואם אצור אותה מעט יותר רחבה היא תראה יותר טוב... לא? ונכון, אני מעוניינת בביקורת בונה
לומדת ממנה המון

רות מלר

New member
טלי - האורך מכתיב את צורת הנפילה והמכפלת

בקשי מודדה שלך להתיז לך טאלק סביב ואז כשתפרסי אותה על השולחן תראי איך לתקן את הגיזרה

נגה אר

New member
טלק? נשמע מענין...

דודה שלי מבלה בארגנטינה בימים אלו, כשתחזור שבוע הבא אבדוק איתה. תודה

נגה אר

New member
ממש לא השבתת שמחה!

נכון, אין ספק שמבנה של ילדה לא דומה למבנה של אשה. למרות זאת במקרה הזה נראה לי שזה כן עבד. יכול להיות מזל, יכול להיות שהגזרה הזו כן יכולה להתאים בהגדלה גם לנשים. לקחתי את הסיכון ולפי דעתי הצליח. לגבי הגדלה באחוזים, כשלא מכירים דרך אחרת, מנסים את הדרך שכן מכירים
שוב, במקרה הזה נראה לי שזה עבד.

למעלה