שמלה חדשה

רקע
אני פוטרתי בהסכמה ממקום העבודה, אני כרגע מחפשת עבודה, אבל לא בלחץ.
החלום
אני נמצאת במקום העבודה האחרון שלי, לא עובדת אלא מבקרת. מדברת עם הבוסית שלי, והולכת לכל החדרים לדבר עם החברים שלי בעבודה
ואחכ אני מחפשת את העובדת החדשה שהחליפה אותי, ואז אני רואה בחורה בלונדינית ואז אני אומרת היי את כבר עבדת כאן פעם. והיא אומרת נכון
ואז אני עומדת מולה מראה גדולה ולובשת שמלה כחולה יפה, ובמציאות אני לא טיפוס של שמלה ואז אני אומרת לחברה לעבודה, איך נראה לך מתאים לי והיא אומרת
יפה וגם אני מרגישה בנוח ושזה יפה לי

אלישבע777

Well-known member
הפרוש שלי לחלומך

מחצית החלום היא מעין פתיחה. הלכת לבקר את חברותיך לעבודה ממנה פוטרת. עוברת מחדר לחדר, משוחחת איתן, גם עם הבוסית וגם עם המחליפה שלך, שהכירה אותך. את לא לבד. טוב לך לבקר שם ולהיות בחברה.

בשביל מה הלכת לשם? אני הייתי מפרשת זאת – כדי להראות שאת במקום אחר בחיים. אומנם פוטרת מהעבודה הזאת, אבל אינך נוטרת לבוסית וטוב לך לבקר שם. להציץ לעבר ולחיות בהווה... את בזוגיות כעת ולכן, את כבר לא בלחץ. את יכולה להסתכל בראי!! ולא רק להתבונן במראה , אלא להרגיש יפה, נשית, ונינוחה בשמלה הכחולה. אומרים שהבגדים עושים את האדם, אבל בחלומך, את מרגישה נוח עם עצמך, ולכן השמלה משקפת אותך והיא יפה עלייך. זה לא קרה לפני הפיטורין. הפיטורין הם לא רק מהעבודה, אלא גם מדאגות, חרדות, תחושת בדידות. בחלום הקודם על הנופש בבית מלון - אנשים אחרים מתלבשים יפה והולכים לאן שהם רוצים, עכשו גם תורך, להתלבש יפה ולצאת לאן שאת רוצה. הייתי מהמרת שאולי השמלה הכחולה מרמזת על שמו של בן זוגך הנוכחי. שמעון? שמואל? שמאי? אולי השמלה היא פשוט – סמל? סמל לנוחות ולשלווה ( גם הצבע הכחול, הוא צבע מרגיע.) השמלה ממלאת אותך שמחה!

בוקר טוב , תודה מתחברת , שאני שלמה עם העזיבה של מקום העבודה. ומתחילה דרך חדשה. ללא חששות ורוגע. תודה

למעלה