שמלה דחווווף!!!!

sarahila

New member
שמלה דחווווף!!!!

שלום בנות יקרות, אחותי מתחתנת בקרוב ואני מחפשת שמלה בטירוף, חרשתי כבר את כל רחוב דיזינגוף והסביבה ולא מצאתי כלום..... אם כבר ראיתי משהו שווה הוא היה ממש יקר אנא עזרו לי בדחיפות החתונה בספטמבר אז אם אתן מכירות מקום שווה או מעצבת מדליקה שלחו סימן

הרלו

New member
יש מישהי שמשכירה שמלות מעניין??

יש בחורה שמשכירה שמלות מעצבים, חברה שלי השכירה אצלה שמלה מדהימה של פטרישה פפפה - מכירה? במחיר ממש טוב, הבנתי שאפשר גם לקנות תלוי כמה בא לך להוציא.... חוץ מזה יש עןד מישהי בבן יהודה שיש לה חנות "מורין" אבל הבנתי שהמחירים שלה יקרים יותר... אם זה מעניין אותך תכתבי ואני בנתיים אבדוק עם חברה שלי פרטים נוספים בהצלחה

niya

New member
קודם כל קחי נשימה עמוקה../images/Emo2.gif

כי אם כל דבר לקראת החתונה של אחותך יהיה "דחווווווווף!!!!!!!" ובהיסטריה, מה יהיה כשאת בעזרת השם תתחתני?
יש, במיוחד בתל אביב, ה-מ-ו-ן חנויות שמוכרות שמלות, בכל צורה, צבע, סגנון וטעם, וגם במחירים משתנים. עכשיו גם מכירות סוף העונה ככה שהמחירים יורדים
הייתי שולחת אותך לבילו סנטר - יש שם מגוןון חנויות, לכל טעם וכיס. אני יודעת ששותפתי שתחיה fun fair היתה מיד אומרת לך בית טפר
אבל אני טרם זכיתי להכיר את המקום כך שאני רק מחקה אותה
יש כאן למטה עוד שרשור או שניית של חברות פורום שביקשו עזרה וקיבלו המלצות על כל מיני חנויות. את מוזמנת לדפדף קצת ולראות בעצמך
בקיצור, להירגע, ולחזור לחפש

Fun Fair

New member
מכירה המון מקומות טובים ומעצבות מהממות

אבל... אולי הטעם שלנו שונה? אולי תכתבי אילו סגנונות את מעדיפה או לחילופין- איזה סגנונות אל לא אוהבת, כדי שנדע למקד אותך?:)

sarahila

New member
../images/Emo13.gifתודה בנות יקרות

אכן עלי להרגע! פשוט אם לא אקנה שמלה בקרוב, אחותי (הכלה הלחוצה) תבחר אחת בשבילי ולא בא לי ללבוש משהו נפוח עם פייטים..... אני רוצה משהו מיוחד בבד ובגיזרה אבל שעדיין נירא גם קצת פשוט. זה בכלל נשמע הגיוני? אני מצרפת כמה תמונות לעזרה

Fun Fair

New member
../images/Emo6.gif

ניסית את שוק המעצבים בסנטר? ראיתי שם כמה ורסיות לשמלות הראשונה והשניה
האמת שיש חנות ליד כיכר דיזנגוף שפעם נקראה "TAG בכיכר". יש לה היום שם אחר והיא נראית חנות "סתם", אבל בפנים יש המון מציאות!

למעלה