שמי נטלי

שמי נטלי

אני מבטיחה לעצמי כבר תקופה ארוכה להפסיק לפתוח את הפורום, פשוט לעזוב, וזה לא קורה... אני בטוחה שרבים מאיתנו התייאשו בשלב מסויים וחזרו שוב, זה מושך, אין מה לומר. מלחמת עולם בתוך מסך קטן. מעניין. זה מזיק. ואני מודעת לזה היום... אז אני עוזבת. מצאתי את עצמי כותבת דברים שמאוד לא תואמים אותי...דברים שבטח לא הייתי אומרת לחלקכם עם מבט ישיר לעיניים. אני מניחה שבנקודה מסויימת פשוט איבדתי את העניין במה שיחשבו עלי והפסקתי להשקיע מאמץ בתוכן, התייאשתי. ונמאס לי. אז החלטתי... שמי שכותב הודעת סיום פשוט לא חוזר. אולי זו הדרך. בדומה ל"באהבה", גם אני חוזרת לעולם שלי. אז לסיום, למרות הכל ואחרי הכל, אני מוצאת שכמה אנשים פה, מאחורי הכינויים ("נקו", "שייח ספיר"...) הם חכמים מאוד. דפנה, אני מאמינה שאת מאוד פגיעה, ומאוד פיקחית. אני מצטערת בכנות, אם פגעתי במישהו או הגזמתי בתגובתי, אני מאמינה שעשיתי זאת יותר מפעם אחת, רק זיכרו, שכעס נובע מתחושה של שאיפה לצדק, וזו מתעוררת רק מתוך אכפתיות... אני גם רוצה להתנצל בפני מישהו, צדיק אמיתי, כך כיניתי אותו, על כמה הערות שזרקתי ממש לא במקום. התחרטתי כשניה לאחר שהם נכתבו... לא אהפוך את זה לרגשני, הצלחתם לנפץ בי מחסום פנימי שהיה בי טרם ההיכרות עם עולמכם (הפעם הכוונה לאתאיסטים) מחסום של רגשנות... כל אחד ואחת מכם ראויים להערכה על העקשנות, האש הפנימית, והנחישות. אני מאחלת לכולנו, שנדע לנתב את כל אלה בכיוון הנכון מהיום... ועד סוף הדרך. ו... שנהיה אנשים טובים יותר. לילה טוב

s u p e r mind

New member
Good bye

יש לי הרגשה שלמרות שלא תשתתפי יותר בפורום, את תעקבי אחריו בשבע עיניים (אם כי, לא מן היום שלמחרת...).

בּאהבה

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo8.gifאו שהיא תשנה את הניק...

אבל גם יכול להיות שיש לה חיים...

s u p e r mind

New member
אם היא תשנה את הניק...

יוצא שהיא משקרת, וכידוע זה "חטא" ~ כך שאם היא "מאמינה" אמיתית, היא לא תעשה זאת. חיים? מצטער, אך איני מוצא אפשרויות הנאה רבות בחברה החרדית - כך שלעשות "חיים" זאת לא אופציה נפוצה או אפשרית במיוחד; אלא אם כן, אתה קורא לשמירה על מטלות הבית + תפילות מרובות + טיפול בילדים + ציות מוחלט לרבנים ~ "חיים"

בּאהבה

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo161.gif../images/Emo161.gifאתה כנראה פוסק

אבל אני לא... ולכן לא יודע אם לשנות הניק זה בגדר שקר... חיים!!! כן יש בחיי התורה חיים!! תתפלא... אבל תפילה בציבור בהחלט יכולה להיות כיף!!! במיוחד כשאתה מכיר את הקבוצה!!! גם טיפול בילדים יכול להיות כיף!!! ועל זה יעידו גם אמהות חילוניות!!! וכן אפילו מטלות הבית יכול להיות כיף לא נורמלי!!! במיוחד כשהבעל מעריך!!! זה בדיוק כמו כל עבודה אחרת!!! חוץ מזה שדבריך הם חרתה בציפוי ברתה!!! האשה החרדית לא עובדת כל היום!!! הלואי והיה כך! רק הצדיקות מתפללות כל היום וכו'!!! האשה החרדית גם משוחחת עם חברותיה! הולכת לשיעורי תורה מעניינים!!! וכו'... קפוץ פעם אחת לביקור... אולי תופתע לגלות שהאשה החרדית מאושרת בצורה שלא ראית בעבר!!!

L7

New member
ואת נקודת המבט הזו ליטל תמנע מאתנו?

איזו מן מסיונרית היא?

Brusi

New member
...לא חשבתי על זה עד עכשיו

ליטל, פקחת את עיני. (אופס, נטלי) הפורום הזה הוא בזבוז זמן מוחלט. ניסיתי להבין את אמונתם של הדתיים, ניסיתי להבין על מה הם נתלים. דיברתי אפילו עם כמה מהם באופן אישי... ואף אחד מהם לא נתן לי תשובה מספקת. (כנראה אני אתאיסט בדם...) הביאו לכאן תיאוריות רבות ומעניינות... אבל אף אחת לא היתה רצינית עד הסוף. בהתחלה הצחיק אותי לראות את הודעותיהם ותגובותיהם של האנשים בפורום... עכשיו זה איבד את הקסם. אני חושב שגם אני אעזוב. להתראות!

Brusi

New member
אופס, סתרתי את עצמי...

אמרתי שאני עוזב, ואז אמרתי "להתראות" טוב, אז אני אגיד "ביי". יותר טוב ועוד משהו: אם כבר אני עוזב את הפורום, אז אני אעשה פרסומת לאתר שלי www.brusi.tk האהא! איזה כיף לעזוב ולהשאיר טעם רע!! סתם... היה כיף, אבל לכל דבר טוב יש סוף... ביי!

neko

New member
הפורום ממכר, נכון? ../images/Emo8.gif

אני את הודעת הפרישה שלי מתכנן כבר למעלה משנה, ואיכשהו היא פשוט לא רוצה לצאת החוצה. יהיה לי קשה בלי המלחמות הקטנות האלה, שאיכשהו מייצגות את מלחמות העולם כולו. אבל אני חושב שדווקא בגלל המלחמות ודווקא בגלל הויכוחים, אנחנו בסופו של דבר מבינים אחד את השני הרבה יותר טוב, ומפסיקים לראות בצד השני דמות אפלה וחסרת פנים, ומתחילים לראות בני אדם שלא ממש שונים מאיתנו, וגם הם בסה"כ רוצים לחיות את חייהם כמו שהם רגילים ומבינים. בהצלחה בהמשך דרכך, ואל תשכחי לחזור בשאלה
...

למעלה