שמישהי תרגש אותי

האלי

New member
שמישהי תרגש אותי

בהמון מאמץ טיפסתי ועליתי מהבור של נישואי הראשונים. לפני שהתחלתי את הדרך למעלה אמרה לי מישהי נהדרת שפגשתי בצ´ט: "האלי, יש בך כוחות כל כך נפלאים..." ואני לא הבנתי בכלל על מה היא מדברת. הייתי שקוע אז במצוקות של הקשר עם גרושתי. כמו ציפור קצוצת כנפיים. לא יכולתי להאמין שיבוא יום ואוכל לעוף, שלא לדבר על לתת משהו מכוחי שלי. הייתי שר לעצמי, לבד כשאף אחד לא שמע את השיר של מרגול "יום אחד אני אפרוש כנפיים..." בכיתי למילים האלו אבל זו היתה מעין הבטחה שלי לעצמי. כשאתה בתוך בור, כל מה שאתה רואה זה את השמיים הרחוקים רחוקים... ככל שאתה מטפס החוצה ממנו, האופק שלך מתרחב. עד שאתה יוצא החוצה ורואה שיש שם עולם. עולם נפלא! וכל התקופה הזו התבוננתי על התהליכים מהצד. יחד עם זה שעברתי וחוויתי אותם גם התבוננתי וניתחתי מהצד. ואת התובנות האלו חילקתי, ואני ממשיך לחלק, לכל מי שרוצה לשמוע. אבל היום הרגשתי שמספיק לי. לא רוצה יותר להיות מורה ומוביל. רוצה לפגוש מישהי שתרגש אותי, שתחדש לי, שתביא לי תובנות שאין לי... ועכשיו לא נותר לי אלא לוותר על השרביט, ולהעיז להקשיב וללמוד ממישהי אחרת. יש מתנדבות? שלכם, האלי.

האלי, סליחה שאני אולי קצת אכזרי...

בתשובותי, אך זה רק הלך דעותי וחמשבתי זה ממש לא אישי, אז אנא אל תפגע. ועכשיו לעצם העניין. תומר לי בבקשה למה לדעתך אישה בפרק שני של חייה שלא עברה פחות ממך שהילדים הם בהשגחת צריכה לבוא ולרגש אותך. באמת נראה לך שיש להן כך אחרי יום עבודה+ ערב עם הילדים להשקיע עוד כוחות בך!!! לרגש אותך? סליחה למה? למה שאתה לא תרגש אותן!!! תחדש לך??? מה יש לחדש אני לא חושב שבגילי יש מישהי שיכולה לחדש לי דבר פרט להיותה סוף סןף אותה אחת שחיפשתי. שתביאה לך תובנת??? ומה אתה בכלל רוצה להגיד בזה? חסרה לך תובנה לגבי מהותך? סגול(לוותר על השרביט של חיי??? בחיים לא!!! אני חי.)

האלי

New member
שמתי את זה פה

כך שכל אחד יכול להתאכזר אל הדברים כאוות נפשו. אל מי שמגיב בכוונת זדון אני לא מתייחס, כל השאר, לפחות קורא. לא התכוונתי לריגוש בנוסח "רפי" ובעצם, זו בכלל לא הזמנה קונקרטית למישהי. זו מעין הבעת משאלה, בעצם מה שאמרתי זה שאני מחפש שינוי בעצמי. מחפש זוגיות שתהייה שונה מאלו שהיו לי עד היום. מחפש בעצמי את האומץ להשתנות. שלך, האלי.

ואני יכולה לומר לך האלי

כי אם תרצה תשתנה , תמצא את האומץ לוותר על המוכר ,גם אם הוא מחורבן כדי להגיע למשהו יפה יותר, טוב יותר ,עבורך. ויש לי עוד מה ל´גיד , אבל אני עייפה ,אז נשאיר את זה למחר?

העקשנית

New member
צודק סגול שאין לנו כח אבל../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

ישנן נשים שאין להן עדיין ילדים-ואולי להן יהיה קל יותר??? לפחוצ באופן תאורטי-ואולי לא-כי דווקא הן עסוקות מאד בעצמן ובקריירה שלהן....מי יודע? אני למשל-נמצאת עדיין בתוך הבור שתארת שאתה כבר יצאת ממנו, ואני כן זקוקה לאותה תמיכה והקשבה וסבלנות על מנת לעבור תהליכים שעלי לעבור עלמנת להגיע למצב שבו אוכל למצות את עצמי מבחינה אישית-כאדם, לפני שאהיה אולי בשלה באמת לזוגיות שנייה בצורה הטובה ביותר. מצד שני-כשאני חושבת על זה-שני בני אדם צעירים-בזוגיות ראשונה בחייהם-מגיעים לחופה כשהם עדיין ילדים, לא תמיד מעוצבים, לא תמיד מגובשים, ובטח לא לאחר שמיצו את הפוטנציאל האישי שלהם-והם צומחים ביחד!!! זה לצד זו!! אני הייתי רוצה להגיע לכזה מצב בזוגיות השנייה שלי, עם זה שאחיה איתו. אבל לרגש???? ישנן נשים שיכולות לרגש אותך בכל מצב ובכל שלב מחיהן-אבל אולי לערב אחד או שניים, או לבוקר וכו´0ולאוו דווקא לכל החיים. ואחרות-אולי כי בשלות יותר, אולי כי זה באופי שלהן, אולי כי הן יותר מודעות-תרגשנה אותך כל החיים. מאחלת לך באמת-שתמצא אחת כזאת. אני לבינתיים לא מתיימרת. יכולה לפעול אך ורק עם האמצעים הטבעיים שיש לי. ואין לי נסיון רב בכדי להעיד על עצמי האם אני יכולה לרגש או לא. חמה בעצם התכוונת? מה זה נקרא אצלך לרגש? חד פעמי? יום שלם? תקופה מסויימת? או כל החיים? נמק ופרט.....
(והצטערתי לקרוא על אזניה האטומות של המ......)

עכשיו - היום

היום הרגשת שמספיק לך. לא רוצה יותר להיות מורה ומוביל. רוצה לפגוש מישהי שתרגש אותך, שתחדש לך, שתביא לך תובנות שאין לך... עכשיו אתה מוכן להעיז להקשיב וללמוד ממישהי אחרת ועכשיו, היום, כשאתה מוכן - האחת הזו תגיע כי הסרת את המחסומים פתחת שוב את לבך לרווחה הסרת את המנעולים נתת לאור את האפשרות לחדור לחייך עכשיו, "היום", כשאתה מוכן - האחת הזו תגיע

gzh22

New member
ואני חשבתי

שהשוואת ההשתחררות מן הנישואים הראשונים ליציאה מבור,היא פטנט שלי.שמח בשבילך שכבר יצאת ממנו.אני עדיין מטפס וכל פעם שאני מסתכל למטה,אני נדהם מחדש לגלות באיזה עומק הייתי.

ophra

New member
האלי - אני קוראת אותך....

ואחרי 10 שורות של רצף הגיוני וזורם פתאום - קטיעה ומעבר חד שאני לא לגמרי מצליחה להבין... (תפתח, תפתח את ההודעה ותספור 10 שורות...
) אתה מדבר על התהליך שלך על היציאה מהבור על התרחבות האופק על הכוחות שיש בך ושצברת בדרך על ההתבוננות מהצד בעצמך והלמידה שבאה בעקבות זה.. ומסיים (את החלק שכן הבנתי) ב: "ואת התובנות האלה חילקתי, ואני ממשיך לחלק, לכל מי שרוצה לשמוע" עד כאן נושבת מהטקסט רוח אופטימית וחיובית של התקדמות, עשיה, למידה, ושיתוף ואז - פתאום כאב גדול תחושה של עייפות, הזדקקות... הרצון שיובילו אותך קצת... שיהיה איפה להניח ראש ולקבל... ולא שחלילה אלו תחושות שאין להן לגיטימציה או מקום (בטח שפה יש להן....
... כמה פעמים שאני נתתי להן דרור כאן....) אבל המעבר החד הזה, היה לי לא ברור... הרי כשחלקת תובנות עם אחרים עשית את זה מרצון, מבחירה, ובראש ובראשונה - למענך... אז למה דווקא המשפט הזה הוביל אותך ועורר אצלך את התחושות הקשות...? אני לא מתיימרת לדעת את התשובות לשאלות שאני מעלה כאן אני רק מעלה אותן על הכתב בתקווה שאולי הן יעזרו לך להגיע לתשובות.... ולגופו של עניין (שזה בעצם הפיסקה האחרונה שכתבת): אוי.... כמה שאני מבינה ומכירה את התחושה.... לרצות מישהו ש"יטפל" בי קצת (אחרי שכל היום אני מטפלת באחרים) לרצות מישהו שיחדש לי ויעניין אותי (ולא שאני אשטח בפניו את תפיסות עולמי ואמונותי... כמו שהכי טבעי-וקל לי לעשות...) אבל בינינו האלי, הרי כולנו יודעים שירגש אותנו זה שירגש אותנו ואז - לא ממש משנות התובנות שלו/ה... ירגש אותנו החיוך שלו/ה ירגש אותנו לראות את מספר הטלפון שלו/ה על צג הסלולרי תרגש אותנו הידיעה שאו-טו-טו... כשיום העבודה מסתיים... נראה אותו/ה... אלה אולי לא התרגשויות גדולות, אבל הן אמיתיות ומחזקות ומוסיפות... ורק עוד משפט אחד לסיום: לוותר על האחיזה בשרביט זה חשוב וטוב ונפלא... אבל להעביר אותו לגמרי לאחר זה לא פחות "גרוע" מלהחזיק אותו לגמרי אצלך החכמה היא לדעת להחזיק אותו יחד בלי שייפול ויישבר.... (ואם מישהו רוצה ללמד אותי איך עושים את זה... אני אשמח...
) יום טוב ונעים

ש י ר ט ל

New member
כשחושבים על זה

מי בעצם מרגש אותנו, מי שגמלה בלבו החלטה לרגש אותנו? אני מנסה להיזכר (טרום נישואיי זה משהו שהיה מזמן) מי היו אלה שריגשו אותי ואיך. בטח היה יותר מאחד אבל דווקא אותו אחד עולה לי לראש. הערצתי את הכשרון שלו, את המעוף שלו, את זה שהדברים באו לו בקלות ואת האדמה שהוא דרך עליה. הוא ניגן על גיטרה בס. כשרון באמת נדיר. הוא ריגש אותי כשהוא אילטר מנגינות ג´אז שהלחין בעצמו, הוא ריגש אותי כשהוא הצליח לראות בכל דבר משמעויות שאני לא ראיתי, הוא ריגש אותי במכתביו מהודו שנקראו כמו סיפורים קסומים, ובעוצמת הרגשות שלו במעשה אהבה פשוט. אבל הנקודה היא שהוא לא ניסה לרגש אותי, הוא פשוט ריגש את עצמו ואני נהניתי לשאוף מהאנרגיה ותאוות החיים שלו. ואולי סגול צודק והאנרגיות של כולנו דועכות וכורעות תחת המטלות היומיומיות. ועצוב לי לחשוב על זה שאולי אני עייפה מכדי לרגש מישהו. אבל יש מישהי שמצליחה לרגש אותי בכל שעה של היום. קוראים לה India Arie ולדיסק שלה קוראים Acoustic Soul. אני לא יודעת אם אפשר להשיג אותו בארץ (שלי נקנה בארה"ב), אבל ממליצה בחום.

*יערית

New member
האלי....

אחרי שיצאת מתוך הבור הזה בזכות עצמך ולא אחר..אולי גם קצת בעזרתה של מרגול
מה שאתה מחפש קיים ובנימצא.... כל אחד זקוק לזה..כל אחד רוצה את זה..אין פה חשבונות מי עייף יותר מי עובד יותר...מי תורם יותר... הרצון שלך הוא לגיטימי .....והתובנות שיש בך יוכלו לרגש אחת שתרגש אותך עם התובנות שלה.... לחדש לך...בוודאי שזה ניתן....אין פה עיניין של מי מוביל.. כשתבוא המתאימה לך ולא לאחר...השרביט הוא לא רק שלך.... הוא של שניכם בכדי לאזן את החיים! נותר לי רק לשלוח לך חיבוק חזק חזק.... ובהצלחה!!!!!!!!!!

סוף סוף אני עירנית מספיק כדי להגיב

ובכוונה לא קראתי תגובות של אחרים,כיוון שאתמול מיד כשקראתי את ההודעה שלך היתה לי נקודה שקפצה לה והבהבה ורציתי לחזור אליה עכשיו,ברשותך. הנקודה הזו באה ממקום מאוד מוכר ואפילו כואב אצלי - לא רוצה להיות יותר מורה ומוביל כן זו הרגשה כזו של אפיסת כוחות ,אני יודעת, הרגשה של נו ,גם אני רוצה כבר להניח ראש ולנוח. אתה יודע איך קוראים לה להרגשה הזאת האלי? במילים פשוטות? אני רוצה לקבל! בראוו האלי,הגעת למצב בו הנתינה בלבד כבר לא מספקת אותך ,הגעת למקום בו אתה מבין שכדי לתת ,צריך גם לדעת לקבל ,כי המצבר מתרוקן אם לא. כן, זה מקום שמי שלא מכיר למרבה האירוניה הוא מקום קשה - לדעת לקבל! ואתה יודע מה עוד יותר קשה? לבקש. אז הנה ביקשת . אבל אל תתבלבל האלי אתה צריך להמשיך ולבקש,ולא רק כאן בפורום אלה בחיים. ואתה יודע מה? כשלומדים לקבל כמו שיודעים לתת וכשגם יודעים לבקש ( כי הרי אף אחד בעצם לא ידע אם לא נבקש), מגיעים למקום נפלא. מקום של מלאות,של אנרגיה נפלאה שזורמת מאדם לאדם. אבל אל לך לטעות האלי,אינך יכול לחדול להיות מורה ומוביל, אתה יכול רק להיות חוץ מזה גם תלמיד. ואיך אני אומרת תמיד - כל אדם יש ביכולתו להיות מורה עבורי,אם רק אפקח עיניים ,אזניים ולב. לכל אדם שנוצרה עימו אינטראקציה יש משהו שלי אין.כל אחד מיוחד בדרכו שלו. בהצלחה האלי - מגיע לך

רפיייייייי ברגש אותי .....

כוס אמק כל הריגושים (אין אין מי יכין לי נס) עכשו אלייך האלי: בטח תבוא מישהי תרגש אותך חבל"ז אבל השאלה לכמה זמן? מה הם הריגושים שאת זקוק להם ומה המינון אני עד שמרגשים אותי זה לוקח זמן ואם מרגישים אותי צריך כל הזמן

אורלי41

New member
בחיית מזליקה.... פרפרים בבטן../images/Emo95.gif

למות על הגברים שמודיעים..."אני מחפש ריגושים...אני מחפש להתרגש בכל פעם מחדש..." והמשפט הכי הכי שמטריף את העצבים ולשים לו איזו בומבה... "אני מחפש פרפרים בבטן... רוצה לפני כל פגישה איתה להרגיש פרפרים בבטן וכשהם נגמרים אני פורש מהקשר הזה..." יאללהההההה שיצא לאחו לחפש פרפרים ולקטוף פרחים.. יותר מדהים...

r e d head

New member
אני שלחתי אותו לחפש פרפרים

היום הוא יושב בבית עם כאב בטן מרוב טעימות

למעלה