שמישהו יתן לי מתכון

BitterEnd

New member
שמישהו יתן לי מתכון

שלום אני די חדש פה (הודעה ראשונה שלי בפורוםפ כלשהו) ואני לא יודע כלום בקטע יין ואלכוהול (חוץ צלשתות אותם וגם את זה אני בטח עושה לא נכון) מישהו יכול לתת לי מתכונים טובים לקוקטיילים או משקאות אחרים? יש לי בלנדר,ליקר בננה,דובדבן,שוקולד בנוסף לזה מרכיבים פשוטים כמו בננות תותים וחלב.. שמישהו יעזור לי

BitterEnd

New member
הכוונה לליקר בננה וליקר שוקולד

וכמה שיותר מתכונים יותר טוב.. רק תנסו שהם יהיו פשוטים..

BitterEnd

New member
ןמצטער אם לפעמים אתם רואים טעויות

בכתיבה שלי. פשוט שברתי אצבע ימין ולא נוח לי להקליד עם אצבע חבושה

night mistress

New member
אויי..קודם כל תרגיש טוב../images/Emo70.gif

ולגבי הלירים .. אני לא מומחית אבל אני הייתי עושה שייק בננות ומוסיפה נגיעה של ליקר שוקולד ו3 נגיעות של ליקר בננה כדי לחזק את הטעם.. יכול לצאת חמוד.

qTyPhOoNp

New member
תעשי מרגריטה בננה או משהו כזה

תקני טקילה שימי בבלנדר בערך כוס וחצי קרח מנה - מנה וחצי ואפילו 2 תלוי עד כמה את יכולה לשתות כמה בננות (אמיתיות רק בלי הקליפה :) ) ונגיעה של ליקר בננה (סתם כי בא לי) ותערבבי!!! *משום מה יש לי הרגשה שאנשים פה הולכים להגיד שאני לא יודע להכין מרגריטה בננה

qTyPhOoNp

New member
תעשי מרגריטה בננה או משהו כזה

תקני טקילה שימי בבלנדר בערך כוס וחצי קרח מנה - מנה וחצי ואפילו 2 תלוי עד כמה את יכולה לשתות כמה בננות (אמיתיות רק בלי הקליפה :) ) ונגיעה של ליקר בננה (סתם כי בא לי) ותערבבי!!! *משום מה יש לי הרגשה שאנשים פה הולכים להגיד שאני לא יודע להכין מרגריטה בננה

qTyPhOoNp

New member
כשאמרתי מנה התכוונתי מנה של טקילה

שזה בעצם כוס הקפצה (שוט) מלאה=מנה, זאת אומרת שמנה וחצי זה שוט וחצי

BitterEnd

New member
קודם כל אני בן:)

ואתה צוחק שאתה לא יודע להכין או שאתה באמת לא יודע וסתם המצאת לי עכשיו מתכון?

qTyPhOoNp

New member
סתם צחקתי

דיי הימרתי בקשר לכמות של הטקילה.... שים כמה שנראה לך לנכון.... המתכון הוא פחות או יותר כזה רק שאני הוספתי את הליקר בננה כדי שהליקרים שלך לא ירגישו מכופחים...

למעלה