שמישהו ישים

n o g i t

New member
אני התרוצצתי כל החופש

ומחר כנראה אני נוסעת לבית המלון האהוב עלי- הבית של סבא וסבתא! ואני ישאר שם עד סוף החופש.. זה מה זה שווה כי מפנקים אותי שם, יש כבלים דיגיטליים, אינטרנט, א-ו-כ-ל, אין אחותי אחותי.. אח אח החיים הטובים

SailoR VenuS

New member
חיחי אני כבר אצל סבא וסבתא../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

עושים מסיבת הפתעה לאמא ^^

מיטץ

New member
נצל"ש../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

השבוע במעריב לנוער יש פוסטר של אורלנדו וגם יש תמונה קטנה שלו מטרויה

T u r n e r 1

New member
אם כבר מדברים על עיתונים...

אז בראש אחד אין כלום השבוע על אורלנדו... ומה בידיוק יש במעריב לנוער? כאילו, אני יודעת שיש תמונה שלו מטרויה אבל גם כתוב עליו משהו??

מיטץ

New member
אממ לא ממש רשום...

כי זה גיליון של פוסטרים ... אבל איפה שמפרסמים מכתבים לעיתון שמה יש אחת שביקשה שיכתבו על הסרט טרויה ובמיוחד על אורלנדו אז שמו לה תמונה וכמו שאמרתי יש גם פוסטר וזהו

../images/Emo99.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני מקווה מאוד שזה פה על הבוקר!~~!@#$

ניצלו"ש

אבל קודם כל-תהנו כולם לאן שאתן לא נוסעות...
ויש לי שאלה- מצאתי את האפיקומן ואני רוצה לבקש את הדיוידי של שודדי הקאריביים אז בעצם יש לי כמה שאלות.. 1.כמה הוא עולה? 2.איזה תוספות יש בו (ושל כמה זמן)? 3.איפה אפשר להשיג אותו? 4.אם בכל הדיוידי יש אותו דבר או שיש כאלה שהם עם חלק מהתוספות או בלי?
תודה-בתקוה שתענו לי יעל!!!

מיטץ

New member
אני ראיתי תדיוידי../images/Emo99.gif

יש בזה שני דיסקים אחד הסרט והשני ראיונות ואיך עשו תסרט וכאלה ממה שאני זוכרת היה משהו על כל דמות והשחקן מדבר והיה גם משהו בפרימירה ובכלל בדיסק השני יש הרבה דברים ....ואממ אין לי מושג כמה הוא עולה ואם זה בלי התוספות אז לדעתי זה לא שווה לקנות... ולשאלות האחרות אין לי מושג... מקווה שעזרתי

n o g i t

New member
בסוף אני נוסעת לסבא וסבתא

אבל המחשב התפגר... אז באינטרנט אני לא יוכל להיות אבל זה רק יומיים אז לא נורא
אני נוסעת רק מחר בבוקר אז אולי יתקנו את זה עד אז..

למעלה