שמישהו יקח אותו מפה!!!!!!!!!!!!!

MeWithoutU

New member
שמישהו יקח אותו מפה!!!!!!!!!!!!!

היום זה היום הולדת של אבא שלי. ואח שלי הרס את זה!!!הרס את זה!!!!!!!!!!!!הרס לו את היום!!!! ואח שלי הורס לי את החיים!!!לא יכולה שהוא פה! לאח שלי יש הפרעות קשב וריכוז והוא ניצל את זה כל החיים כדי לעשות מה שבא לו ולצאת מזה נקי. אני אפילו לא יתחיל לכתוב איזה דברים הוא עשה כי זה פשוט לא יגמר אף פעם!!! הוא אמור לעבור להוסטל - אך העובדת סוציאלית עובדת על זה כבר 3 שנים...בקיצור - לא עושה כלום עם זה!!! ואני כבר לא יכולה לסבול את התקפי הזעם של אח שלי! אין לו לב!אין לו רגשות!הוא לא מכבד את אבא שלי! מקלל כל היום...ו7מילא שהוא מקלל אותי...אבל אני לא יכולה ליראות אותו עומד מול אבא שלי ומקלל אותו! אח שלי מסתבך בכל מיני דברים והוא חושב שזה בסדר! מחר אני הולכת לדבר עם העובדת סוציאלית שלו!...אני יגיד לה את כל הדברים שהוא עושה...ויסביר לה שאם הוא לא יעבור בקרוב - אח שלי לא יגמור טוב!!! אני משתגעת כבר!!!...לא יכולה לסבול את האידיוט הזה... לא יכולה לסבול את ההתקפי זעם שלו... הוא מקלל אותי...מקלל את אבא שלי...ומקלל את אמא שלי! לפני כמה זמן ראיתי בחדשות עם בחור במצב שלו עם בעיות קשב וריכוז והתקפי זעם - שיום אחד קיבל קריז ורצח את סבתא שלו שהייתה איתו בבית באותו רגע. ומאותו רגע - הבנתי שזה מה שיכול לקרות פה! הוא מאיים לרצוח אותי...פעם גם איים עלי עם סכין!!!!!!!!!!!!...אני לא יודעת כמה הוא מודע למה שהוא עושה - אבל זאת לא סיבה שאני אשב בשקט ואסבול את כל הקללות והאיומים! ואני לא מבינה למה לעזאזל אני צריכה לסבול את כל הזבל הזה. אני לא מבינה למה העובדת סוציאלית לא שולחת אותו להוסטל כבר.........למה לעזאזל היא מחכה? שיהיה פה רצח? לא יכולה יותר לחיות עם המפגר הזה!!!!!!!!!!!!!!! עושה מה שבא לו - וכולם שותקים! אי אפשר כבר!!!!!!!! השקט בבית תלוי בגורל של איזו עובדת סוציאלית...שלפי מה שאני רואה לא מזיזה אצבע! אני לא צריכה לסבול איזה מישהו מטומטם שקורא לי "בת ז***" " כשהוא בעצם מדבר גם על אמא שלו...אבל הוא אומר שלא אכפת לו!!!!!! אני רוצה שקטטטטטטטטטטטטטטטט אני רוצה לחיות בשקט!!! אני רוצה שמישהו יקח אותו מפה לפני שאני מאבדת שליטה!!!!!!!!!!!!!!! אבל עזבו אותי... שמישהו יקח אותו מפה לפני שהוא ימשיך להיסתבך בגלל שהוא עושה בעיות גם בחוץ וכבר לא פעם כמעט חטף! אני מרגישה שאני משתגעת...אני מאבדת את השפיות שלי בגלל איזה אידיוט שהוא חושב שהוא אלוהים!!!!!!!!! זה לא מישהו שאפשר להיסתובב ולהיתעלם!!!זה אח שלי...ואנחנו גרים באותו בית! הוא הורס לי את החייםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!! לא יכולה יותר!!!!!!!!!!!!

A GIFT OF LOVE

New member
התאור שלך עצוב

אני בדיוק בזמן האחרון עשיתי כמה שיחות עם הפסיכולוגית שלי על הנושא של קשר בין אחים. הגעתי למסקנה- שזה מה שישאר לנו בסופו של דבר ושקשר עם אחים, גם אם הוא פחות עמוק וריגשי, או יותר מספק מבפנים. וחבל, חבל שהוא מאבד את האחות המקסימה שלו! הלוואי שהוא יקבל עזרה ויפקח עיניים, הלוואי שיגיעו ימים שבהם הקשר שלכם ישתנה לטובה ואפילו יהיה בגדר של קשר נפלא!!!

yaeli20

New member
../images/Emo201.gif

לא יודעת מה להגיד אז שולחת חיבוק חזקה... תחזיקי מעמד

eshkolit32

New member
../images/Emo140.gifמיוש(אפשר לקרוא לך ככה כן?)

קודם כל, מזל טוב לאבא שלך. צר לי לשמוע שאחיך קצת הרס את האוירה. תשמעי אני לא מבינה יותר מדי בהפרעות קשב וריכוז, אבל יש שני דברים שאני מסכימה אתך. אחד, שלא יתכן שבמשך 3 שנים העו"ס עובדת על להעביר את אחיך להוסטל. אני יודעת שיש המון ביורוקרטיה בתחום הרווחה, השאלה היא האם במשרד הרווחה יודעים עד כמה חמור המצב? זאת דעתי האישית ושוב - אני באמת לא מבינה בתחום. דבר שני, אם אחיך מאיים עלייך, זה בכלל נשמע לי משהו שמחייב התייחסות בחומרה. טוב שאת במודעות לנושא ושראית את מה שראית בטלויזיה. לא כדי שתחיי בפחד אלא כדי שתעצרי את זה בזמן. אני לא חושבת שהאחריות על זה צריכה לפול עלייך, לא הבנתי מהדברים שכתבת איפה אבא שלך בענין, האם הוא חושש ומסתייג מהעברת אחיך להוסטל? האם הוא מתנגד? האם אבא שלך והעו"ס יודעים שאחיך איים עלייך עם סכין? אם הם לא יודעים, אני חושבת שאת חייבת ליידע אותם. בן כמה אחיך? יש עוד אחים בבית חוץ משניכם? טוב המטרתי עלייך כאן ים של שאלות, פשוט מה שכתבת נשמע לי משהו מדאיג,מעבר לעובדה שאחיך מקלל ועושה לך חיים קשים, העובדה שהוא מאיים עלייך עם סכין נשמעת לי משהו שחייבים לטפל בו. אני אשמח לשמוע את התשובות שלך.

MeWithoutU

New member
בנות יקרות...

גיפטוש - את צודקת...קשר בין אחים זה קשר שנישאר לתמיד...חבל גם לי שברגע שאני יעזוב את הבית - אח שלי מחוק אצלי! יעל - תודה על החיבוק(((= אשכולית - תודה רבה(= וזה הרבה יותר מסובל ממה שזה נראה... אח שלי עוד חודש בן 22...ואבא שלי יודע על האיומים של אח שלי. הוא מעדיף להיתעלם כי הוא חושב שזה בגלל מצבו או לא יודעת מה. אבא שלי הולך להמון שיחות עם העובדת סוציאלית של אח שלי...הם נפגשים הרבה...והוא כן רוצה להעביר אותו להוסטל ומהר...הוא בעצמו לסכנה. שלנו...אבל יותר מודע לסכנה שאח שלי נמצא בה בגלל שהוא עושה שטויות גם ליד אנשים אחרים בחוץ וזה רק עיניין שלזמן עד שמישהו יחליט להרגיע את אח שלי בדרכים יצירתיות! הוא האח היחיד שלי...ובגלל הבעיה שלו במשפחה מחשיבים אותי לאחות הבכורה והאחראית - לכן אני זאת שצריכה לסבול את השטויות שלו והתקפי זעם שלו. במשרד הרווחה יודעים על המצב של אח שלי - לא בטוחה שיודעים הכול הכול...כי זה רק אבא שלי שדיבר איתם ועם העובדת סוציאלית...לכן החלטתי שנמאס לי - ורגע לפני שאני מאבדת את השפיות שלי - אני הולכת לפגוש את העובדת סוציאלית שלו כדי להסביר לה במילים שלי ומנקודת מבט שלי מה הולך פה. אח שלי נכנס למסגרת לפני שבוע - לא יודעת איזה קורס כזה שמתאים למצב שלו העיניין הוא שגם לפני שנתיים שלחו אותו לקורס ובסוף לא יצא מזה כלום. אבא שלי שואל את העובדת סוציאלית למה לוקח לזה כל כך הרבה זמן...ולמה נותנים לאחרים להיכנס להוסטל כשאח שלי מחכה כבר 3 שנים - והיא אמרה לו "כי אתה אבא טוב ואכפתי כך שאני יודעת שהוא בסדר" זה מה שהיא אמרה... ונכון אבא שלי הוא אבא טוב...אבל הוא לא יכול לסתום לאח שלי את הפה ולקשור אותו לרצועה כדי שיפסיק להגיד שטויות, לאיים ולצאת החוצה לעשות שטויות. אני חושבת שהיא סתם מורחת אותנו ולא מבינה עד כמה המצב באמת חמור! היא הרבה בחופשות אבא שלי כל הזמן הולך למשרד שלה והיא לא נמצאת!...ולעבור לעובדת סוציאלית אחרת זה לא ממש אופציה אחרי כל כך הרבה זמן. אני מקווה שאחרי השיחה שלי מחר עם העובדת סוציאלית היא תזרז את העיניינים כי לי כבר נמאס לשמוע קללות וצעקות כל הזמן...זה פשוט הפך לשגרה בבית החולני הזה... ונמאס לי שהוא מאיים עלי ונמאס לי שהוא נמצא תחת אותה קורת גג שאני נמצאת בה! אם תרצי מחר אחרי השיחה אני אעדכן אותך... מקווה שיהיה בסדר והעובדת סוציאלית תיקח את התפקיד שלה ברצינות לפני שיהיה מאוחרי מדי.

eshkolit32

New member
אני חושבת שאת עושה נכון

כשאת מחליטה לקחת את העיניינים לידיים והולכת להיפגש עם העו"ס. וכן, אני אשמח מאד אם תעדכני אותי מה היה בשיחה, כאן בפורום, או במסר, איך שתרצי. (אגב חשבת לעזוב את הבית? אני יודעת שאת צעירה מאד....פשוט נשמע לי שאת ממש סובלת כתוצאה מההתנהגות שלך אחיך שאני בספק אם הוא יכול לשלוט בה בכלל....בכל אופן סתם זרקתי רעיון.) ועוד משהו - יש מצב שאחיך יכול לקחת איזשהם כדורים שיעזרו לו לשלוט בהתנהגות שלו? כשאת מדברת עם העו"ס, אל תחסכי בפרטים. חשוב שהיא תדע הכל כדי שתבין מה חומרת המצב. שהיה
בפגישה

MeWithoutU

New member
עדכון שיחה.

אשכולית - שולחת לך מסר בקשר לשאלה ששאלת אותי. ובקשר לכדורים - הוא היה לוקח ריטלין כשלמד...אבל זה מאוד מאוד מעייף אותו לכן החליטו להפסיק לו את הכדורים. והעידכון - הלכתי לעובדת סוציאלית סיפרתי לה הכול...והיא מבינה שהעינינים לא משהו, היא רוצה לדבר עם אח שלי...אבל כמו שאמרתי - היא הרבה לא נמצאת במשרד. היא אמרה שאם יהיה ורך - היא מכירה מישהי שעובדת במשטרה שיכולה לעזור לה...ושהשוטרת תדבר עם אח שלי ותרגיע אותו! עדין מחפשים לו מסגרת...בבוקר הוא לומד משהו...אבל כשהוא חוזר הוא מתחרפן. אח שלי היה פעם בפנימיה והוא היה ממש טוב ורגוע - רק במסגרת הוא יכול להיות בסדר...לכן מקווה שהיא תמצא משהו מהר! גם שהיא עוד 3 שבועות עוברת עבודה...מה שאומר - עובדת סוציאלית אחרת - לא יודעת איך זה הולך להיות עם מישהי חדשה אבל מי יודע?אולי זה לטובה והעובדת סוציאלית החדשה תזיז את העיניין מהר יותר. בכל אופן - עכשיו שניכנסתי גם לתמונה של "מה עושים" - אני לא מתכוונת לצאת ממנה...ואני אמשיך לדבר עם העובדת סוציאלית הזאת או החדשה כדי שיזרזו את העיניין ואח שלי יגיע למסגרת טובה לפני שיהיה מאוחר מדי.

רק עכשיו ראיתי. כמה דברים:

קודם כל, מצטערת שבגלל שזה וירטואלי העצות שלי כלליות-אני כן בתחום (בערך), אבל לא אוכל למסור פרטים מדוייקים,ובכל זאת: קודם כל,לגבי טיפול תרופתי-הריטלין, יש איתו המון בעיות. סביר, שאם מישהו הפסיק את השימוש בו(וזה בטח רופא המליץ) זה לא קרה סתם! אבל-יש עוד כמה דברים שאפשר לקחת. אגב, ניסיתם טיפול הומאופטי? כמובן בהתייעצות עם רופא ואם האדם מטופל ע"י פסיכולוג-אז לערב גם אותו!!! לגבי העו"ס-אני שמחה שיזמת שיחה איתה-מצטרפת לאשכולית-לא לחסוך בפרטים!!! זה כל כך נכון וכואב, שדברים לא תמיד זזים בקצב הרצוי-אם בכלל. אבל תדחפי, תסבירי,ממש תבדקי את כל האפשרויות. עוד דבר,שוב, אני לא יודעת אפילו על איזה הפרעה מדובר-וישנם הבדלים כמובן, אבל-אני הייתי מציעה, שבינתיים,עד כמה שאפשר, פשוט לנסות לצמצם את הגישה לדברים מסוכנים-אני מתארת לעצמי שזה קצת בעייתי, כי סכין נגיד יש במטבח,אבל בכל זאת, תנסי לשאול ולהתייעצ עם אביך,מה אפשר לעשות בנדון. הכי חשוב-תנדנדי!!! אני יודעת עד כמה לעו"ס יש מלא עבודה-באמת, אבל אם תעמדי על שלך זה יכול לזרז תהליכים לפעמים. מצטערת לשמוע שזה המצב, מאחלת לך שזה יסתדר כמה שיותר מהר.

eshkolit32

New member
אולי זה באמת לטובה

שתהיה עו"ס חדשה שתשמע את הסיפור וכמה שהקודמת לה בתפקיד התמהמהה עם הפיתרון. אולי תהיה לה הרבה מוטיבציה לנסות לפתור את זה בהקדם. דרך אגב-לא הבנתי איך שוטרת יכולה להרגיע את אחיך... מקווה לשמוע ממך כמה שיותר מהר שהענין הסתדר ונמצאה מסגרת טובה לאחיך שתעשה חסד איתו וגם אתך ועם אבא שלך.

למעלה