שמישהו יעצור את זה!!!!!!!!

שמישהו יעצור את זה!!!!!!!!

אחרי ויקי כנפו עוד אחת הצטלמה בעירום (ג'ודי דון) גם כמחאה או משו.. אין לי מושג. בכל מקרה, הסחיטה הציבורית נמשכת

נקודה למחשבה לגבי האישה הנכה....

אם היא נכה... מישהו (למען השם) היה צריך להפשיט אותה. אני מקווה מאוד לטובתו שהוא היה עיוור עם תסמונת דאון... אחרת... (רק המחשבה הזאת מעבירה בי חלחלה).

Soviet Spy

New member
מה עם הילדים?

זו שריטה לכל החיים בשבילם. הילד נכנס לאינטרנט לחפש סרט פורנו ולאונן קצת ופתאום הוא מבין שזו אמא שלו, והוא משתגע. אסור לתת לזה להימשך!

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-

../images/Emo124.gif הודעה חשובה:

הצב שמיל צוחק כי הוא הפיתרון לבעיה. יש להיזהר ממנו. הוא חמוד, מסוכן וקוראים לו שמיל!

מאוקראיניות אני רוצה רק אדום...

במיוחד כשהן בתולות! לא סתם, אין דבר כזה אוקראינית בתולה, זה כמו נאצי ציוני. חסר הגיון בעליל!

V e n e r a

New member
../images/Emo34.gif

זה בסדר, לא בושה להיות הומו.... אתה לא חייב לדבר בצורה בוטה עם רמזים מיניים ופוגעים כדי להסתיר זאת... אנחנו איתך!

../images/Emo24.gif תודה על הדאגה אבל לא!

סורי לאכזב אבל אני חי לי בנ"י, מקום בו הזיונים מנסים להשיג אותי ולא אני אותם. זה כשמגדלים לא נופלים פה כמובן! אולי בפעם הבאה כשאני אהיה בביקור בארץ, אני אשלח לך הצעה מגונה במסרים. מעוניינת?

למעלה