שמישהו יעצור אותה!!!

storm15

New member
שמישהו יעצור אותה!!!

אנרכיסטית את מוכנה להפסיק את מציפה סתם את הפורום עם השטויות שלך אם לא טוב לך פה אל תהיהי כאן!!!
קארין

קארין צודקת!אבו-דני וטאז עזרה בבקשה

תעשו משהו...תדברו איתה על זה זה מעצבן!!! ובכלל- למה היא עושה את זה?!?!?! אנרכיסטית דיי מספיק!

לכל משתתף מותר להביע דעה...

בטח שמותר לו לתקן שגיאות של אחרים. בטח ובטח שמותר להראות סימני לוואי כשכמות שגיאות הכתיב עולה על כמות המילים בכל הודעה, תנסו לתקן מראש את כמות השגיאות, אולי אז יהיה זמן להתמקד בנושאים המקצועיים. הנרכיסטית, מתקן אותך שוב - אומרים הינטרנט

אהא

אולי אפילו צריך למנות מישהו שיהיה החראי לתקן. ככה כל שאר החראים יוכלו ללמוד ולהחכים לא רק בנושאי סוסים.

פייר בול...חשבתי שאתה רציני יותר!!!

אנרכיסטית מציפה את הפרום עם זה ולנו לא נעים! זו לא הבעת דעה זה סתם מיטרד! אנרכיסטית אני מבקשת שתפסיקי לא נעים לי ואני בטוחה שגם לעוד כמה חברים בפרום לראות את התיקונים שלך (שלא כולם בדיוק תיקונים) !

איזו מריבע מגוחחת ../images/Emo13.gif

מה פתעום אחפת לחם משגיעוט החתיב???
כבר המון זמן יש נון-סטופ שגיאות כתיב בפורום! הכי בולטות הם ה"אם" במקום "עם"...
אז אם פתאום שמתם לב- בוקר טוב!
חוץ מזה, תפסיקו לירב...איזו מין מריבה מטומטמת! ורק בשביל הקטע, אינטרנט כותבים ככה... תשאלו את מי שבא לכם..! ודי לריב!

ועוד דבר קטו...

מה אם יש פה מישהו שהוא דיסלקטי? זה די מעליב אם אומרים שהוא לא יודע לאיית!!! אני מכירה אישה בת 35 שהיא אחת הנשים הכי חמודות ונחמדות בעולם (גם ספרנית בנוסף לכל) והיא הייתה אפילו מחוננת והיא בכל זאת דיסלקטית! אני עצמי לא ידעתי לאיית עד כיתה ה´ בערך..
סוו...כל עוד מבינים למה מישהו מתכוון- תניחו את זה בשקט! טוב.. זה הכל!

storm15

New member
נראה לי שאנרכיסטית משעוממת

וכדי להפיג את השעמום היא באה להצפיף לנו את הפורום ואל תנסי למכור לנו את סיפור תיקוני השגיאות כתיב כי זה כבר לא עובד אז יאללה תרגעי תנשמי עמוק ותשתי משהו ותחזרי להיות האנרכיסטית הטובה שכולנו זוכרים בעלת הידע הנרחב על סוסים ושתמיד נתנה עצות ופתרונות.
קארין

למעלה