שמישהו יעזור לי

שמישהו יעזור לי

זאת הפעם השניה שאני כותבת לכם יש לי חשבון בבנק מזרחי שנימצא במינוס של 15000 ש"ח למרות שהמסגרת שלי היא 2000 ש"ח הייתי רוצה לדעת איך יתכן שהבנק אישר לי למשוך כספים מהכספומט ומה אני עושה עכשיו שלחו לי מכתב התראה ליפני מישפט וחשוב גם לציין שיש באותו חשבון הלוואה שלקחתי על סך 4000 ש"ח ואני גם לא עובדת (פוטרתי) ובעלי מרוויח 5000 ש"ח אני בדילמה ובקושי מצליחה לתפקד יש לי ילדה בת שנה ואני גרה בשכירות תודה לכולכם על העזרה וההקשבה

Inoni

New member
כבר ענו לך, את צריכה להגיע להסדר

עם הבנק בשביל ההחזר. הבנק יהיה מוכן (אולי) לפרוס את ההחזר אפילו ל-100 ש"ח בחודש, אבל הוא לא יוותר על שקל ואין לו שום סיבה, את צריכה להיות אחראית למעשיך. לגבי מדוע התאפשרה משיכה, זה המצב נכון להיום, והוא ישתנה בקרוב כאשר יכנס לתוקף החוק שאוסר חריגה ממסגרת מאושרת, עד שזה יקרה זה אינטרס של הבנק שתהי בחריגה שכן הריבית על המינוס רצחנית, לכן גם חשוב להגיע להסדר (בריבית סבירה) ומהר כי כל יום שאת לא מגיעה את מפסידה עוד כסף. ינון.

MyRace

New member
עונה לך בשנית ../images/Emo61.gif

שלום לך, את עושה את הדברים הבאים : 1. כותבת מכתב חזרה לעו"ד ששלח לך את ההתראה לפני המשפט באופן הבא: עבור עוד XXXX שלום רב, הנדון יתרת חוב בחשבון שמספרו XXXXXX בסניף **** ע"ש XXXX א.ג.נ, אבקש להגיע להסדר חוב בהקדם האפשרי על מנת למנוע הוצאות מיותרות לשני הצדדים. אציין כיא י פוטרתי מעבודתי ונמצאת כרגע בחיפושי עבודה. אבקש להגיע להסדר חוב של XXX ש"ח לחודש ויש בכוונתי לסיים אותו בהקדם. בברכה, XXXX שלחי להם אחרת זה יסתיים לא טוב...

למעלה