שמישהו יסביר לי

micmuk

New member
שמישהו יסביר לי

פעם אחת ולתמיד למה המזגנים לא פועלים בזירה?!?!?! על מה משלמים 35 שקלים? המאווררים הם כמו כוסות רוח למת. מה גם, מי שבעיקר נהנה מהם אלה האנשים שסתם עומדים ולא רוקדים (ומטבע הדברים גם חם להם פחות) למה צריך לסיים ערב ריקודים ולהראות כאילו הטביעו אותי בבריכה מג'וייפת? מילא המקום היה חינם. מילא הרחבה היתה חצי ריקה. מילא היה חורף. אבל אנחנו משלמים! הרחבה מפוצצת אנשים! ומה לעשות, עדיין קיץ! אנשים, קצת רחמים

Ne§t£A Gi®L

New member
האמת...../images/Emo108.gif

אני רגילה לחום שבפקולטה לחקלאות, שם זה באמת בלתי נסבל- כך שבזירה נעים לי מאד. אבל הבנתי שלאנשים חם שם, כך שבאמת לא ברור לי למה לא עושים משהו עם המזגן [ומתקנים את הפרקט, קיבינימט].

לפחות בביילה הפעילו את המזגן

לאחרונה בביילה הפעילו את המזגנים גם בשיעור, אני ממש נהניתי. חבל שהזירה מנסה לחסוך עוד 5 שקלים במקום לתת לרוקדים להנות. ו...נסטי - זה שבפקולטה התרגלת לחום - לא אומר שזה צריך להיות ככה בזירה. :) מיקמוק צודקת - אנחנו לא צריכים לחזור הביתה ולסחוט את החולצות. מצד שני - ריקוד (בייחוד רואדה) מוציא אנרגיה גבוהה. ככה זה. גם בחדר כושר עם המזגן הכי טוב שמופנה אלייך את תזיעי. כשנהנים - מזיעים. לפחות הפסיקו לעשן שם? סיגריות וזיעה זה קטסטרופה...

micmuk

New member
אסור לעשן בזירה!

לעשן? מזמן כבר לא מעשנים בתוך הזירה. היתה עצומה - אנשים חתמו, ומאז העישון בתוך המועדון אסור. מי שרוצה לעשן יש כסאות עם שולחנות בחוץ - שם אפשר לעשן כמה שרוצים. אגב, זה שמעשנים בחוץ גורם לעוד תופעה חיובית - אין אנשים שסתם עומדים ותופסים מקום ברחבה ומפריעים לאלה שרוקדים. פשוט כי הם בחוץ

למעלה