שמישהו יסביר לי...

bluesweet

New member
שמישהו יסביר לי...

אנגל עוד מעט נגמר,ואני קצת עצוב,סדרה מהטובות שידעתי ואפילו יש דברים שהיא יותר טובה מ-באפי עצמה. אני לא הבנתי איזשהו קטע מסויים,היה פרק לא מזמן במוצש על כך שהם מצילים קוטלת פוטנציילית,ואז בסוף (אני חושב שקוראים לו אנדרו) בא עם עוד כמה קוטלות ולוקח אותה,ואומר לאנגל שהם כבר לא איתם...מה זאת אומרת? שעכשיו הם נגדם או שהם לא ביחד אבל גם לא נגד? ולמה למה למה למה למה למה? החזירו את אנדרו (זה השם שלו נכון) הוא אדיוט מפגר חנון מגעיל,הוא היה צריך למות זה בטוח,ועוד מראים שהוא השתנה...???? what the fuck? מה ההגיון הכל זה זה אדיוטי לגמרי. בכל אופן אוטוטו נגמרת הסדרה וכולי תפילה שיחזירו אותה כמה שיותר מהר. עוד שאלה...כמה עולה DVD של באפי ואנגל ואיפה אני משיג אותם???? תודה מראש שבת שלום וסופש מצויין may the slayer be with you & angel to gaid you

nick at noon

New member
הסברים

אנג'ל והחברים שלו תמיד היו הרבה יותר באזור אפור מאשר באפי. ככה כשהם הצילו חבורה של שדים אלימים בעונה 1 ("הזירה"), כשאנג'ל נתן לדרלה ודרוסילה לטרוף מרתף יין מלא עורכי דין. זו גם הסיבה שלוחמי ערפדים כמו החברים של גאן והחבורה של הולץ נלחמו בו. עכשיו שהוא מנהל את W&H (מעוז הרוע) אז בכלל קשה לדעת אם הוא רע או טוב, לכן באפי וחבריה לא מחשיבים אותו בצד שלהם. החזירו את אנדרו כי הוא דמות מצחיקה (וכי הוא השחקן היחידי מבאפי שהסכים בטח) ולגבי הDVD יש את אתר http://www.amazon.com כמובן שזה ללא כתוביות בעברית

City Of Angel

New member
כנראה שהיא כבר לא תחזור.. ../images/Emo4.gif

עברו שנתיים מאז שהסדרה הסתיימה והשחקנים כבר עסוקים בדברים אחרים. וצודק - זאת אחת הסדרות הטובות שהיו אי פעם. קודם כל המשוגעת שהצילו היא לא פוטנציאליות אלא קוטלת - בסיום "באפי" כל הפוטנציאליות בעולם נהיו לקוטלות. מה שאנדרו אמר לאנג'ל זה שלא יחשוב שכשהוא מנהל את אימפריית הרשע "וולפראם אנד הארט" הם עדיין באותו הצד. לא החזירו את אנדרו, הוא סתם בא לביקור (עוד לפני תחילת הבטיחו שיהיו ביקורים מ"באפי" שהסתיימה). למה דווקא הוא? כנראה שאף אחד אחר לא רצה. והוא דווקא די מצחיק.. הרבה יותר מספייק זה בטוח. DVD חפש באמאזון או לייזר קלאב. באזור ה-200 שקל לעונה

bluesweet

New member
תודה ו...

רק משהו קטן,אנדרו...הוא לא מצחיק,הוא אידיוט,הוא זוועתי,הוא הדמות הכי גרועה,והוא לא מגרד את ספייק בשום דבר,אין בכלל השוואה ביניהם ספייק הוא מצויין :)

למעלה