שמישהו יסביר לי...............

AdMish

New member
שמישהו יסביר לי...............

למה ערוץ 10 וערוץ 2 חייבים לשדר את התכניות הכי נצפות באותם הימים ובאותן השעות??? (הישרדות / המרוץ למליון). אף אחד לא מוריד את האף ומוכן להזיז את התכנית ואנחנו הצופים סובלים מזה. המרוץ למליון זכה ברייטינג גבוהה מהישרדות ובנתיים אנשים פשוט מזפזפים בין הערוצים בפרסומות ומה זה נותן להם??? הגאווה חשובה יותר מהרייטינג? שמישהו לעזאזל יעשה עם זה משהו ויפריד בין התכניות שמשודרות בערוצים השונים באותה השעה ובאותו היום. אני בטוחה שיש עוד לא מעט כמוני שממש ממש מתוסכלים מזה.

emili3

New member
../images/Emo45.gifאת צודקת לחלוטין. אני מכורה ל-2 התכניות

../images/Emo45.gif פשוט טמטום

זה הגיע לרמה שלא משנה גם אם זה ירד לחמישה אחוזי רייטינג, העיקר שליריב יהיה פחות.

דנה1982

New member
פשוט מאוד. ערוץ 10 מפחד מתחרות מול קשת

ולכן הישרדות לא תשודר מול האח הגדול, למשל. תכלס, אין לה שום סיכוי מול "האח הגדול" (למרות שאני יותר אוהבת "הישרדות" באופן אישי...). היא גם לא תשודר ביום שישי, כי כבר ניסו את זה וזה לא עבד. הרייטינג ביום שישי היה ברצפה. אני לא רואה דרך אחרת לשבץ את התוכניות האלה...

הגיע הזמן לעבור ליס מקס/הוט מג'יק

אני יודעת לפחות שביס, אם עוברים מרגיל למקס, משלמים בחודש כמעט את אותו סכום ששילמת על הרגיל... אצלנו היה הבדל של 20 שקל וזה היה לפני איזה שנה, היום נראה לי שכבר נותנים אותו בחינם למי שעובר ליס, אז זה אמור להיות אפילו יותר זול. שווה לך להתקשר לברר, בטח גם ההוט מג'יק יוצא במחיר דומה אם אתה בהוט. אנשים אף פעם לא מבינים באמת כמה זה שימושי עד שהם קונים את זה.

מיניונט

New member
אני דווקא נהנית :)

פחדתי מההתנגשות, אבל בסופו של דבר זה ממש נוח לי- בפרסומות ובקטעים המשעממים של הישרדות אני מעבירה למירוץ, ולהפך. בסופו של דבר אני לא מפסידה שום דבר מעניין, ולא משתעממת אף רגע :)

למעלה