שמישהו יסביר לי משהו: למה עושים כזה כבוד ל...

alonaski

New member
שמישהו יסביר לי משהו: למה עושים כזה כבוד ל...

עוגיות מאקרונים???

מעבר לזה שאלו עוגיות שדורשות דיוק ברמה של שף לאומי לפחות... נראה כאילו "האופנה" היא לחשוב שאלו "עוגיות פסגת היצירה"...

טעמתי אותן בצרפת באיזו קונדיטוריה מצויינת וגיליתי שהן מהממות עבור ה 2-3 העוגיות הראשונות וכל השאר... סתם עושות כאב בטן...


עם כל החיבה היתרה והאישית שלי לעוגיות... מעולם לא חזרתי לטעום/לקנות אותן. גם הצבעים הזרחניים שהן מתהדרות בהן כשהן מופיעות בציבור - עוד יותר מורידות את החשק לנסות אותן!


אז שמישהו יסביר לי בבקשה מה כל ה"הו-הא" סביבן???
 

bali

New member
מנהל
אוכל הוא עניין של טעם וריח

ויקירתי, בד"כ לא אוכלים יותר משניים שלושה מקרונים אחד אחרי השני... ולא מגיעים לשלב כאב הבטן. הן יקרות ומושקעות.

מדובר בעוגיות שיש אנשים שחושבים שהן מעודנות ומיוחדות, ואפשר ללכת רחוק עם המילויים המיוחדים. זכותם המלאה של המתלהבים להתלהב, כמו שזכותך לא להתלהב מהן.

כמי שבהחלט יודעת לאפות, וניסתה להכין אותן כמה פעמים (ולא תמיד הצלחתי) - זו חתיכת אתגר והשקעה גדולה, אבל משתלמת בכל ביס כשהיא מצליחה (בעיניי).

ובקשה ממך - את לא חייבת לאהוב משהו, אבל כשאת כותבת - שמרי על שפה יותר נעימה. כי לכתוב בצורה מכבדת את כן חייבת, לפחות בפורום שלנו.
זה אומר שאפשר לוותר על פרצופי גועל ועל המון סימני שאלה וקריאה בכתיבה שלך. זה לא נעים ולא מכבד.
 

salo22

New member
יש ויש

יש כאילו ששווה להתאמץ עבורן, יש הרבה שלא, גם בפריז. הכל תלוי כמובן בחומרי הגלם ובטריות.
 
אז אני אסביר לך

בניגוד להרבה עוגיות אחרות שאני מכירה, זאת עוגיה שדורשת רמת דיוק על הגרם ממש.
דרוש מיומנות כדי להכין אותה, דרושה השקעה, וכמובן חומרי גלם טובים. בגלל ההשקעה שלה זאת עוגיה יקרה, כי סה"כ החומרים לא מאוד יקרים אם משווים לעוגיות אחרות.
לגבי הצבעים? כל אחד וטעמו הוא, ואת לא חייבת לנסות.
למה לאכול כל כך הרבה עוגיות עד לרמת של כאב בטן? וזה בכלל לא קשור למקרונים, זה קשור לחזירות.
 

revavonet

New member
גם אני לא אוהבת אותן

באופן אישי, קיים האתגר של להצליח להכין, אבל לא אוהבת אותן.
בעיניי מתוקות יותר מידי, ואני לא אוכלת אותן.
 
למעלה