שמישהו יסביר לי למה ????

שמישהו יסביר לי למה ????

למה אנחנו ערות בשעות האלה ????????????? אין לנו מה לעשות ???????????????????????? זה פשוט לא יוצא לי מהראש
רוצה לישון ולא יכולה
נראה לי שאני חוזרת לכדורי שינה
אחרת כשיוולד התינוק אני לא אצליח לקום בלילות מרב עייפות

בשמחה אבל אני בדרך לי ../images/Emo199.gif

אני אנסה מחר להת
ואשמח לשמוע על סדנת העיסוי... אני אשאר נאמנה לשיעורי השחיה (אני חושבת.....) אבל יאללה, שכבר יגיע !!!!

הלילות הם סיוט גם אצלי..../images/Emo153.gif../images/Emo191.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif|קר

וזה קשור לתהליך..כי אז התחילו בעיות השינה (לפני 3 שנים בערך) אצלך אפשר להגיד שזה סדנאת הכנה ללידה לא????
אבל אז יהיה לך את החופש לשון קצת גם בבוקר אחרי ה בקבוק.. אני משתמשת ב
רסקיו וזה קצת עוזר..ללילה 6-8 טיפות! לילה טוב!!!

עָנת

New member
אמא של מורני../images/Emo24.gif כמוך כמוני../images/Emo6.gif

בתקופת ההריון *הלילות* היו השעות היחידות בהם הייתי "מתייחדת" עם ההריון(על כל המשתמע מכך..קריאת מאמרים/קריאת פורומים רלוונטים/דף הריון אינטרקטיבי< המצחיק הוא שכל יום הקלדתי מחדש הנתונים...וכל כך עשה לי טוב לראות שזה מ-ת-ק-ד-ם
) התחושות...הרגשות...הפחדים...החלומות...התיכנונים... אני יכולה להצהיר שבזכות נדודי השינה המבורכים הללו סיימתי התהליך שפויה
.

ואוו.. תודה על החיזוקים

אני באמת מרגישה שהלילות הם השעות השפויות שיש לי... ביום אני בעבודה, מנהלת קמפיין של הסברה לתהליך לא מובן של פונדקאות.. כל יום עוד אחד שומע על זה מפה לאוזן ושואל מהתעניינות כנה ומאכפתיות!!!! ואז עוד שאלות עולות לי ובדיקות רופאים וגידול ילד וחגים ובין לבין מנסה לפגוש את תהילה ואת הגוזל שגדל לו בנחת בבטנה הרגועה.... "קשה... קשה.." רסקיו כבר לא עוזר !!!!!!!!!! רק הזמן... לצערי , חדוה, מניסיון אני לא אמא שישנה בבקרים כשהתינוק ישן, אלא מכבסת, תולה, מקפלת, מכבסת, תולה, מקפלת, תולה... מכינה אוכל, שוטפת ממש היפרית !!! אולי הפעם זה ישתנה..... אז תודה גדולה

למעלה