שמירת קבצים

jewpac

New member
שמירת קבצים

שלום רב ! יש לי בעייה בקיובייס שכל פעם שאני מקליט משהוא לא משנה מה הוא שומר קבצים כאלו בתיקיית images ו- audio הרבה קבצים כאלו. השאלה האם זה אמור להיות ככה או שזה בעייה. תודה מראש.

dmt4me

New member
אל חשש אדון jewpac

זה בסדר גמור ! לכל פרוייקט שאתה עובד עליו ישנה תקיה עם כל הקבצים שלה,חלקם אודיו וחלקם קבצי פרוייקט .

jewpac

New member
וואלה תודה אחי..............

ואם אין לי מספיק זכרון זה פוגע באיכות ההקלטה,ואני עובד עם סינטי יכול להיות שיהיה לי דיליי

sam13

New member
לך לpool

תלחץ על empty trash וזה ימחק לך את רוב הקבצים שלא בשימוש

elper11

New member
כי אין כלום בסל מחזור של הפול...

אתה צריך קודם כל Remove Unused.... ואח"כ שאתה מוחק את הקבצים שלא בשימוש... רק אז אתה יכול לרוקן...

FaTRiX

New member
אהה תודה רבה!!

מחקתם לי כמה ג'יגות מהמחשב

elper11

New member
זה לא קשור למחשב...

כשאתה פותח פרויקט לפעמים אתה יכול לטעון סמפלים ופתאום הם לא מתאימים לך אז אתה שוכח אותם שם... אז בשלב כלשהו אתה יכול לעשות Remove Unsed.. ואז למחוק את הסמפלים שסתם נמצאים בפול...לא בשימוש הכוונה ואז אתה יכול לעשות Empty Trash..כדי לרוקן את ה"פח אשפה"..אם שלחת לשם משו כאילו..

FaTRiX

New member
כן נו..

ככה זה בעצם מפנה לי מקום בהארד דיסק. רציתי לשאול אם יש כזאת אפשרות כבר מזמן, אבל חשבתי שעדיין לא נולד הגאון שהמציא את זה

elper11

New member
לא אתה שוב טועה...

זה לא מפנה לך שום מקום בהארד דיסק.. הסמפלים שמחקת מהפול נמחקים רק מהקיובייס... אתה טוען אותם לקיובייס...ופתאום אתה לא משתמש..ברגע שתעשה "מחק קבצים שלא בשימוש" אז מחקת אותם או לסל מחזור או מחוץ לקיובייס.. אם מחקת לסל מחזור..אתה יכול לעשות "רוקן סל מחזור" ואז הם יעפו מהקיובייס.. אז זה לא קשור להארד דיסק..והפונקציה הזאת הייתה הרבה זמן..אני יודע שלי יש 2.2 ויש את זה..

FaTRiX

New member
יכול להיות

שאתה לא מבין למה אני מתכוון. נאמר הקלטתי עכשיו קטע עם גיטרה. לא מצא חן בעיניי איך שניגנתי, עשיתי לו DELETE והקלטתי שוב פעם. הקטע שלא מצא חן בעיניי נכנס לפח אשפה של הקיובייס. וכעת יש לי 2 קבצים בתיקיה של הפרויקט. עכשיו אני לוחץ על Empty trash וזה מוחק לי את הקטע שלא מצא חן בעיניי מפח האשפה. ככה מתפנה לי מקום בהארד דיסק. היו לי הרבה פרוייקטים שלא עשיתי את זה, וסתם היו לי קבצים שאני לא משתמש בהם בפרוייקטים - קבצי הקלטות שלא הצליחו ומחקתי אותם מהפרוייקט. נכנסתי לאותם פרוייקטים, עשיתי בהם Empty trash ופתאום התפנו לי 2 ג'יגה מההארד דיסק. אין צורך לציין שההקלטות האלה מוקלטות בWAV והן כבדות מאוד (אבל ציינתי בכל זאת
).

zoioz

New member
ולחידוד

כשעושים EMPTY TRASH נשאלת השאלה "REMOVE FROM THE POOL OR ERASE" אם בוחרים REMOVE אז הפיילים רק נמחקים מהפול ונשארים בהארדיסק אם בוחרים ERASE הפיילים נמחקים מההארדיסק לסיכום: שניכם צודקים
רק בזהירות....

FaTRiX

New member
אהההה

פשוט אצלי בנואנדו אין כזאת שאלה, הוא רק מזהיר אותי שהקבצים הולכים להמחק, והם נמחקים לגמרי.

למעלה