שמירת ערך לפני ארוע page load

os223

New member
שמירת ערך לפני ארוע page load

אני משתמש בקוד SVG להצגת מפה מסויימת. מיקום ושם המפה משתנים מידי פעם בזמן ריצה ולכן אני רוצה לשנות את מאפיין ה SRC של ה SVG Viewer לפני טעינת המפה. הבעיה היא שיש בעיה עם המאפיין הזה ולכן ניתן לעשות זאת רק כך:
function getPath() { document.getElementById("embed1").setAttribute("src",document.getElementById("src").value); } </script> </HEAD> <body onload="getPath()" MS_POSITIONING="GridLayout">​
כאשר embed1 הוא פקד ה SVG ולתוך מאפיין ה SRC שלו אני רוצה להעביר את הערך השמור בשדה VALUE של פקד INPUT נסתר . את ההעברה אני מבצע בארוע onload של העמוד בעזרת קריאה לפונקציה getPath. הבעיה היא שזה קורה רק אחרי טעינה חוזרת של העמוד כלומר בטעינה ראשונה זה לא מציג כלום. אני מניח שזה קשור לעובדה שהנתיב שאני מעביר נמצא רק בשרת בהתחלה. איך אני מעביר אותו קודם ללקוח ורק אחר כך טוען את הדף?

egozi13

New member
בדוק ערכו של ה INPUT הנסתר

האם אתה בתוך של input id="src" יש ערך בעת טעינת הדף בפעם הראשונה? נסה להוסיף alert(document.getElementById("src").value) לפונקציצ getPath.

os223

New member
בדקתי. הערך מתקבל נכון אבל כפי

הנראה אחרי שהדף כבר עלה. לכן מתקבל דף ריק אבל ה ALERT מחזיר את המחרוזת שנשלחה מה code behind

egozi13

New member
כלומר שהערך

שאתה מנסה להכניס ל SVG Viewer הוא מדויק, אבל עובד רק אחרי Refresh לעמוד? נסה להשתמש בכלי כמו Fiddler ע"מ להשוות בין הנתונים שנשלחים מהשרת ללקוח בטעינה הראשונית ובטעינה החוזרת.

למעלה