שמירת נגיעה

שירה...

בעזר"ה אם אני נוגעת בבנים זה רק בנים שאני מכירה אותם! ובעניין הטומאה אני נותנת קצת כבוד לפורום הזה ואני לא אדבר על זה כאן!

mayakol

New member
אז מה אם את מכירה אותם??

מה זה אומר? שהם לא חושבים עלייך בצורה מסוימת? איך את יכולה להחליט כאלה דברים?? ובקשר לעניין השני- אני מבינה שזה לא מקובל עלייך... אני לא חושבת שיש למישהו זכות להחליט מה נראה לו ומה לא, אבל שיהיה...

שירה...

בעזר"ה אני מספיק יודעת מי הם ומה הם חושבים עלי! ובאמת מזה שאני לוחצת לגבר (אפילו לא גבר) את היד, זה מגוחך שהוא יתאהב בי, או משו חר בסגנון הזה... אני לא מאמינה בזה! יש דברים בדת שאני מבינה אותם אבל בזה זה ממש הלכה לא ברורה... ואם כבר התחילו לדבר כאן על קטע של כבוד, למה במישו מהחבר'ה אתם לא נוגעים אבל עם מישו יבוא ויושיט לכם את היד אתם תלחצו לו? בגלל שזה עניין שלתת כבוד? אז אתם סותרים את עצמכם! וזה עוד יותר נראה לי לא פסדר לעשות!

beckham17

New member
את חושבת שאת יודעת...

אבל את לא! את בחיים לא תביני מה מסתובב לבנים בראש. את גם לא תביני מה זה עושה להם כשהם לוחצים לך יד... ואין ספק שגם במישהו זר אסור לגעת. ובקשר ל"כבוד", אפשר להסביר בידידות. וגם אם לוחצים מתוך כבוד בפעם הראשונה, אפשר להסביר ובפעם הבאה רק להזכיר, הבושה כבר לא תהיה בושה, אלא פדיחה קלה... את שוכחת שמדובר בדיני נפשות!

אז זהו שכן...

בעזר"ה אני מספיק מכירה את האנשים האלו כדי לדעת מה מסתובב להם בראש! אני לא מדברת על מקרים שחוזרים על עצמם כול הזמן... אני מדברת על אנשים שאת לא רואה יום יום, למשל באירועים... מה אז את עושה???

beckham17

New member
את לא יודעת מה עובר להם בראש!

לא יעזור לך מה תחשבי, את לא! את אולי יודעת חלק נכבד, אבל ממש לא את הכל!!! ובטח שלא את העניינים האלה...

מוצארט

New member
זהו בדיוק יערית!!!

תיזהרי ממני! את לא יודעת מה עובר לי בראש כשאני נוגע בך!!! בחייאת... הפכת את כולנו לחולי מין אריאל, קצת איבדנו פורפורציות...

יוסף???

בעזר"ה רוצה לדבר על זה? נראה לי שאתה די תפוס איך אתה יכול לחשוב על בנות אחרות???

מוצארט

New member
כן יערית!

זאת שתפסה אותי, הדביקה אותי בציניות... תלונות, מענות, הערות והארות - אליה בלבד!

reutרעות

New member
אני יודעת..

שיערית זאת פירותיער! שאלתי מי זאת החברה של מוצארט...

mayakol

New member
איך את יכולה לדעת מי הם ומה הם

חושבים עלייך?? את לא יכולה לדעת מה עובר לבנאדם בראש! רוצה שאספר לך משהו? כשהתחלתי לדבר עם איזו חברה על הקטע של שמירת נגיעה, היא ממש לא הבינה את הראש שלי... לא הבינה מה הקשר בין לחיצת יד סתמית לדברים אחרים, ולמה היא אסורה... למה נגיעה מקרית אסורה אף היא, ולא רק מגע פיזי של ממש (יודעת למה הכוונה)... ואז כשנכנסנו יותר לעומק של שיחה, היא התחילה להבין! היא הודתה בפניי שיש משהו במגע, אפילו סתמי... בלחיצת יד, בחיבוק של בן... ואם לה זה גורם משהו, אז ודאי שגם לבן, ואפילו יותר!

reutרעות

New member
אני...

שומרת נגיעה, זה לא בגלל משהו מיוחד, פשוט התבגרתי בנפשי והחלטתי שאני צריכה לשמור נגיעה. אני משתדלת לשמור אבל למשל- היתי אצל אחותי ביום רביעי, והגיע לבית שלה איזה ידיד אז הוא בא ללחוץ לי את היד, מה אני ייבש אותו?? אז לחצתי... וגם שכן שלי (הוא מבוגר...) כל הזמן נותן לי צ'פחות...מה אני יעשה? אני משתדלת... זה לא מה שהשפיע עלי...אבל תלוי איפה שחיה מעורבת- בבריכה בחספין (...)- בכלל אין מעורב, אבל בים או בבריכה בבית מלון- אין מה לעשות! אז אני שוחה...

למעלה