שמירת מידע בכונן D

שמירת מידע בכונן D

המחשב שלי עובד על כונן C כאשר מידע כמו קבצי WORD אני שומר בכונן D. איך אפשר לשמור מידע נוסף כמו כתובות, משימות/ מטלות מהOUTLOOK או המועדפים באינטרנט בכונן D? אני רוצה ליצור מצב שבו התוכנה תעבוד בכונן C וכל המידע יישמר בכונן אחר. כל זה כמובן על מנת להגן על עצמי מפני קריסות מחשב ואיבוד מידע. תודה מראש.

ומה תעשה אם וירוס ישמיד לך גם כונן

D כתוצאה מקובץ נגוע שהעברת אליו בטעות? תשמע חביבי, רוב הגולשים נוטים לבצע גיבוי על כונן D אבל זה ממש אינו תחליף הולם לצריבת המידע על דיסק חיצוני פעם בשבוע או בשבועיים תלוי כמה דברים חדשים הכנסת באותו שבוע, בהנחה שיש לך צורב כמובן,היום אפשר להשיג דיסקים לצריבה באיכות סבירה במחיר של שקל אחד לדיסק,אם תחפש טוב תמצא,המחיר הרגיל שמוכרים ברוב המקומות את סילבר ליין זה 1.60 לדיסק,אתה יכול להרשות לעצמך לצרוב גיבוי פעם בשבוע במחיר הזה אני מאמין. אינני חושב שמהאאוט לוק אתה תצליח להעביר לכונן D או לכל מקום אחר אבל אינני בטוח בזה, מהמועדפים תכנס לאתרים עצמם ותיצור קיצורי דרך על שולחן העבודה,את הקיצורים לתיקיה שתכין במיוחד בשבילם ואת התיקיה תשלח לכונן, בקיצור תשאף להעביר לתקיות את כל מה שאתה רוצה לגבא ותכין 2 עותקים לכל תיקיה,אחד תשלח למזוודה שלי ואחד לכונן,,אם מישהו מכיר דרך אחרת אז אשמח אם ילמד גם אותי משהו חדש.

אה ?

מה רע בלהעביר את הקבצים החיוניים ל D ? אין בעיה להעביר את הספריה של האאוטלוק לכול מקום...זה נמצא בהגדרות תחת ספרית איכסון. ואני מאמין שיש יותר סיכון לוירוס בכונן שבו יושבת מערכת ההפעלה, האקספלוור או הנטסקייפ ותוכונת שיתוף כקאזה, או תוכנות הורדה ..(DAP לדוגמא). נכון שאין כמו גיבוי צרוב, (גוסט למיניהם..) אבל לא צריך להיסחף...למחשב ביתי כול שבועיים גיבוי ? תקראו לי נאיבי, יש לי גיבויים על D. וכבר נפל לי C פעם אחת בשל וירוס עצבני. "היה נכון"

חברים יקרים, לא פסלתי את האפשרות

לעשות גיבוי על כונן D ,אני עושה זאת בעצמי אבל לא בתור גיבוי יחיד כמו שהרבה אנשים אחרים נוהגים אלא בנוסף לצריבה על דיסק, פעם בשבוע בערך אני שולח את כונן D שלי שמכיל רק תוכנות שהורדתי ומידע כללי לדיסק של 800 מגה. כונן C אצלי מכיל רק את קבצי מערכת ההפעלה המודם הסי די ושאר הדברים שיש לי את הדרייברים שלהם, במקרה של פורמט גם של שני הכוננים תוך שעה בניחותא אני מחזיר המצב לקדמותו,ככה זה כשצורבים הכל על דיסקים.

uzi2

Active member
לפעמים החלוקה שנתונים ישמרו בכונן

לפעמים החלוקה שנתונים ישמרו בכונן אחד ותוכנות +מערכת הפעלה ישמרו בכונן אחר, יש לזה את היתרון שאז יותר נוח לגבות רק את הנתונים (ע"י גיבוי כונן הנתונים) זה נוח כאשר מגבים על CD והנתונים נכנסים ל- CD בעוד שלגבות כל פעם מחדש גם תוכנות יכול להיות משימה ארוכה יותר. יש שתי גישות בגדול לגיבויים: 1) גיבוי שיבוט שבו הכל מגובה, ואז הכל משוחזר בזמן קצר. 2) גיבוי נתונים בלבד, ואז במקרה בעיה צריך להתקין הכל מחדש אבל לא הלך לאיבוד שום מידע חשוב.

rattlehead

New member
כתובות ומיילים בOUTLOOK

נמצאים בקובץ עם סיומת PST. קליק ימני על האייקון של OUTLOOK, לחיצה על מאפינים ודבל קליק על Personal Folders. אתה תראה את מיקום קובץ הPST. מה שאתה צריך לעשות זה להעביר אותו לD ולשנות את הקישור בOUTLOOK (באותו תפריט) מעודפים זה פשוט סיפריה של לינקים... תעשה פשוט איזה סקריפט שמעתיק אותו לD.

רגע רגע,אנחנו מדברים על תיבת הדואר

כאן?? האם יש אפשרות לעשות גבוי לחומר שנמצא בתיבת הדואר? ומה אם לא מדובר באאוט לוק? יש למישהו תשובה?

פרצות אבטחה לא חסרות באאוט לוק

ובאאוט לוק אקספרס,וירוס הבאג-בר הגיע איתן לאורגזמה מלאה על חשבונם של התמימים, שאלות יש הרבה תשובה יש רק אחת והיא אומרת שהאאוט לוק והאחיינים הפרזיטים שלו נמצאים מחוץ למחשב שלי מחמד לבבי. אני עובד עם האינקרדימייל המופלאה שההבדל בינה לבין האאוט לוק זה בערך כמו ההבדל בין מרצדס 500 לפיאט אונו, לעניות דעתי אין בשטח כיום תיבת דואר שמציעה את מה שיש לאינקרדימייל להציע,האחרות לא מגיעות לקרסוליים שלה וזה מנסיון. מה שלא ניסיתי לא הצלחתי להבין איך אפשר לעשות גיבוי לכל החומר שיש לי בתוכה, מישהו יכול לעזור אולי?

למעלה