שמירת מועדפים

שמירת מועדפים

היי שלומי ואלישע התקנתי את דפדפן 6 ואני רוצה לחחזור ל5.5. הורדתי SETUP של 5.5 והמחשב מודיע שלא ניתן להתקין, אני צריכה להסיר את הדפדפן 6. 1. איך אני עושה זאת? 2. אני שמרתי במשך שנים אתרים מיוחדים במועדפים. איך אני שומרת אותם בצורה אחרת? אודה לכם מאוד

udiyulis

New member
נאוה שלום, לא שלומי או אלישע, אבל..

תבדקי אם יש לך ב"תוכניות" --> "עזרים" --> "כלי המערכת" את הכלי: "שחזו המערכת" . אם קיים - החזירי את המערכת למצב הקודם (לפני התקנת האקספלורר 6). אם אין לך את הכלי הזה, עליך להסיר את גירסה 6 לפני שתוכלי להתקין שוב את הגירסה המוקדמת. הסרה: התחל --> לוח בקרה --> הוספה/הסרה של תוכניות --> סימון תוכנת הדפדפן Microsoft Internet Explorer 6 ולחיצה על הסרה. בהצלחה,

udiyulis

New member
נאוה בקר טוב, שאלה...

למה ביקשת לחזור לגירסת הדפדפן הקודמת? ועוד... בהודעתך הראשונה שאלת איך אפשר לשמור מועדפים בצורה אחרת - האם באקספלורר 6 לא הצלחת לשמור במועדפים?

גירסה 6- בעיות!!!

היי שלומי האם אתה מביא לנו סופגניות למפגש הבא? טוב, עכשיו ברצינות. התקנתי את דפדפן 6 , לא יכולתי לקרוא קבצים ששלחו לי במייל. ניסיתי להוריד את רמת האבטחה אך ללא הצלחה. כמו כן קימים פורומים מסוימים שלא יכולתי להכנס אליהם. תלמידי הגאונים אמרו לי להוריד את הקוקי לרמה נמוכה. בקיצור, ראיתי שיש הרבה בעיות ולכן החזרתי את הגירסה הקודמת.

שלומי

New member
הקיצר, מה שתיארץי לעצמי

זו הסיבה שלא עברתי מ 5.5 ואפילו לא עדכנתי את הדפדפן. אם תרצי דפדפן שהממשק שלו דומה 2 טיפות מים ל6 ועובד בשיטת הטאבים ויש לו כל מימי הפתעות, תגידי לי ואני אתן לך לינק להורדה.

למעלה