שמירת טבע

haimeinav

New member
טריטונים,סלמנדרות,צפרדעים

אומנם הם אינם זוחלים אלה דו חיים, אבל אני פשוט לא מוצא אותם בשום מקום..... מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג?(ואם אפשר במרכז) תודה על כל עזרה

גילית44

New member
המלצות לטיפול בצב

שלום, קיבלתי צב קטן מחברה שבטעות כמעט דרכה עליו בשדה (קטן-קטן). הוא עכשיו אצלי בבית, האם תוכלו להמליץ לי על אתר עם מידע על טיפול בצבי שדה בתוך הבית? מה חוץ מחסה ומלפפון הוא אוכל ובכלל טיפים. תודה.

Shukima007

New member
שלום, מצאתי ברחוב זיקית מובהקת...

ואנ'לא יודע מה לעשות איתה.. הנה תמונות שלה: http://www.pic.co.il/Files/CF0EEDEF94D8486C9FEEAA6F5982816F/norm_C3CA181F4104495A9CF8B2753C1EF1FB.JPG http://www.pic.co.il/Files/CF0EEDEF94D8486C9FEEAA6F5982816F/norm_86A601A713804A2691D28285670AD95A.JPG מה היא אוכלת? אפשר לגדל ייצור כזה בבית?

אילון פ

New member
אי אפשר.

גידול של דוחיים בארץ אינו חוקי, למעט הצפרדע הרפואית (וגם בזה אני לא בטוח). יום נעים!

yair lotan

New member
ההמלצה הכי טובה היא

לשחרר את הצב באותו שדה בו הוא נמצא. זוחלי ארץ ישראל הם חיות מוגנות ע"פ חוק ומקומם בטבע.

itamar14

New member
כבר

מתחיל לעצבן שכול אחד שמוצא חיה ברחוב לוקח אותה הביתה תלך לאיזה חורשה ביום חמים תשחרר אותה כמה שיותר מהר. ולפעם הבאה אנשים לא לגעת!

dreaming h

New member
אני יכולה להבין...

יחד עם זאת, יש הרבה מאוד אנשים שאינם מודעים לעובדה שזוחלים ודו חיים הם בע"ח מוגנים, וכי מקומם בטבע.

Shukima007

New member
אני יכול ללמד אותך בזוחלים!

יש לי שישה נחשים בחדר אז תרגיע ת'עצמך ומהר!

nevs

New member
יש לי שישה נחשים בחדר!!!!

ואו איזה גבר !!! פשוט תותח!! מה הפאקין קשר כדי שתרגע! תחפף אתה בא לי לא טוב! ותשחרר את הזיקית! רבק

אוראל111

New member
.....

"לשחרר את הצב באותו שדה בו הוא נמצא. זוחלי ארץ ישראל הם חיות מוגנות ע"פ חוק ומקומם בטבע"

גילית44

New member
באמת תודה על ההמלצה

אבל אני חושבת שבמקום בו כמעט דרכו עליו - עדיף בשבילו כבר להישאר כאן. עם אוכל ובלי גשם.

BabaGee

New member
את מאוד מאוד מתחשבת

אבל עם כל הכבוד לך הגשם ושאר פגעי הטבע (חוץ מחברה שלך שכמעט דרכה עליו) היו עם הצבים הרבה לפני שהצבים היו אצלך בבית והם עדיין שורדים (בקושי רב אני חייב לציין עם כל האיסופים של אנשים מתחשבים עם כוונות טובות כמוך וזה לא נכתב בציניות). שחררי אותו במקום שבו הוא נמצא ותאמיני לי שאין דבר יותר טוב מזה שאת יכולה לעשות עבור הצב החמוד שמצאתן

HOSSSTILE

New member
בגדול, זה שאת שומרת את הצב בבית שלך

את עוברת על החוק! אז באמת רצוי שתשחררי אותו במקום בו הוא נמצה. אפילו שכוונתך טובה

haimeinav

New member
יכול להיות.....

בכל מקרה אני עדיין הייתי רוצה לגדל..... אני חושב שהפולידריום שלי נותן טנעים מצויינים לחיות אלו

naja

New member
../images/Emo5.gif

גישה כזו מתאימה לילד בן 8 ולא לאדם מבוגר(אלא אם הפרטים בכרטיס שלך לא נכונים....). אסור לגדל דו חיים מאחר והם נמצאים בסכנת הכחדה חמורה.

haimeinav

New member
אני בן 18

בכל מקהר אני לא בהכרח רוצה ללגדל צפרדעים נדירות..... גם צפרדעים שגדלות בישראל יהיו מתאימות(או שגם הן אינן חוקיות....)

גידול של דו חיים מארץ ישראל כמובן

שאינו חוקי. גידול דו חיים ללא היתר מרשות שמורות הטבע בין אם מקורם בארץ ובין אם מארצות אחרות דורש היתר מיוחד לכך.

למעלה