שמירת דף html

nushix

New member
שמירת דף html

אני כותב אפליקציה WEB ב C# ואני מעוניין שהמשתמש יוכל לשמור דפי אינטרנט על המחשב שלו ותוך כדי זה להכניס אותם לתוך מסד נתונים על מנת שהוא יוכל לחפש בהם... בגדול יש לי כאן לדעתי שתי אופציות. 1. להעתיק ולהדביק את הURL ואז לשמור את HTM שלו 2. להשתלט על אחת מפונקציות השמור אודה למי שיוכל להסביר לי לפחות אחת מהדרכים תודה

nushix

New member
לא דפים מהאתר שלי...

אלא אני רוצה לשמור דפי אינטרנט אחרים. לדוגמא המשתמש רואה כתבה באתר תוכן חדשותי אני הייתי מעוניין שהוא יוכל לשמור אותו על המחשב שלו + פתיחת כרטסת לקיטלוג.

מתכNET

New member
אז איפה בדיוק ה WEB באפלקציה שלך?

אתה רוצה ליצור TOOLBAR ל IE שיעשה את זה?

nushix

New member
זו יכולה להיות אופציה...

בגדול אני כותב ממשק WEB שיושב על שרת פנימי...

nushix

New member
בדקתי וגיליתי...

שלאובייקט WEBCLINT יש פרוצדורה שנקראת DOWNLOADDATA ואז אני יכול לשמור את הHTML לקובץ ....
WebClient wc = new WebClient(); Uri HttpSite = new Uri(this.txtinfo.Text); byte[] buffer = wc.DownloadData(this.txtinfo.Text); string download = Encoding.UTF8.GetString(buffer);​
אבל אני לא מצליח לשמור את הקבצים הנילווים כמו שמתרחש כאשר אני עושה SAVE AS באקספלורר... למישהו יש רעיון?

ברק קרב

New member
שאלה לגבי השמירה שלך

אם אתה מעוניין לשמור את הדף (תוכן \ קוד HTML) - זה אפשרי בקלות יחסית ע"י קריאת הדף לסטרים, ולשמור את הסטרים. כמובן שאז מה שנשמר לך הוא הטקסט של הHTML, ולא התמונות, למשל, שאותן אני מניח שהאספלורר שומר לך? בכל מקרה, אם תריץ על הדף הזה חיפוש ללינקים, תוכל לחפש לעומק ולהעתיק את הדפים תחתיו. כשאני הכנתי משהו דומה השתמשתי ב WebRequest ו HttpWebResponse, שיודעים לקרוא מאתרים.

nushix

New member
אם הבנתי נכון...

אני צריך להריץ חיפושים על הדף בכדי להוריד את כול התמונות/קישורים/קבצי JS/קבצי CSS וכל זאת ידנית? אני די מקווה שיש דרך יותר טובה... אולי להפעיל את SAVEAS של הEXPLORER אוטומטי? למישהו יש רעיון?

למעלה