שמירה בקיובייס..

שמירה בקיובייס..

התקנתי לא ממזמן SX3 וחוזרת על עצמה בעיה בשמירת קובץ! הקובץ ששמרתי לא פועל!הוא כותב לי שהוא לא חוקי ביישום Win32 והסמל של הקובץ הוא לא הסמל הרגיל! אין לי מושג מה זה?!ולמה זה?ואיך אפשר לפתור את זה?! תודה מראש לעוזרים....

ass monkey

New member
אולי..

התוכנה שלך פרוצה ובגלל זה הבעיות ולפני שאתה מפרסם תגובה סתכל בחוקי הפורום..

כנסו...

תראו מה שמוזר זה שאני יכול להפעיל את הקובץ דרך התוכנה אבל לא דרך קובץ השמירה! מקווה שתעזרו...אהה ועל הדרך יש לי עוד שאלה קטנה! אני רוצה לחבר אורגן של רולנד E-09 ולעבוד איתו כ-Midi!יש לי מחשב נייד ועלויות של כרטיס קול חיצוני,מקצועי הן יקרות! אמרו לי שאני יכול לקנות ממיר מ-Midi ל-Usb הבעיה היא שיווצר דיליי בין הרגע שאני אשלח אות מהמקלדת עד שאני יישמע אותה!אמרו לי שאם אני יתקין Asio Driver אני יוכל למנוע את הדיליי!זה נכון? בכל מקרה אם למישהו יש פתרון זול לבעיה שלי אני אשמח לקבל עצה או רעיון (מדובר במחשב נייד)...

אני לא מבין אתכם...

מה זה מיקסדאון? את הטראק שמרתי בפורמט שנקרא CPR (של הקיובייס)

HeavenlyB

New member
אז איך בדיוק אתה רוצה לשמוע אותו?

CPR זה קובץ פרוייקטת לא קובץ אודיו. איך בדיוק אתה רוצה לשמוע בתוכנות אחרות? אתה צריך לייצא את המיקס של הפרוייקט לקובץ אודיו, אותו תוכל לשמוע בנגני מדיה שונים.

לא הבנת...

מה שאני אמרתי זה שאני רוצה לפתוח את הקובץ בלי להפעיל את התוכנה וזה לא עובד לי!בכלל הסמל של הקובץ הוא לא הסמל של הקיובייס כמו שזה אמור להיות.

HeavenlyB

New member
זה כבר משהו שקשור ל-Windows

זה לא קשור לקיובייס. אלה הגדרות של קיובייס עם מה להפעיל כל סוג של קובץ. גש ללוח הבקשר, ובחר ב"אפשרויות תיקייה". בחלון שנפתח, בחר בעבמוד "סוגי קבצים", ושם תשייך את קובץ ה-CPR לקיובייס.

תודה רבה!!

עזרת לי מאוד! ועוד שאלה אחת אם אפשר,יש לך מושג למה הקיובייס מגיב בדיליי?! לדוגמא אני לוחץ פליי ואז סתופ ולוקח לו זמן עד שהוא עוצר!למה זה?יכול להיות שזה קשור לכרטיס קול שלי בגלל שהוא לא מקצועי?! מקווה שתעזור, גלעד.

למעלה