שמירה ביישוב

kirschi

New member
שמירה ביישוב

הלילה בשעה 23:20, נצפו התופעות הבאות: - קדימה מערב: שני השערים מורמים, והשומר לא מסתכל על הרכבים הנכנסים והיוצאים - קדימה מזרח: שער הכניסה מורם, והשומר משוחח עם הנהג ברכב של חברת "לביא", כאשר רכבים נכנסים ליישוב ביניהם; השער הורם לכבודי כ-30 מטר לפני שהגעתי לשער, ויצאתי את היישוב ללא כל בדיקה - השער בצורן הורם לכבוד הרכב שלפני, ואני עברתי ללא כל מבט, מכיוון שהשומר הפנה לי את גבו, עת היה עסוק בשיחה עם רכב יוצא; עשיתי עוד שלושה סיבובים סביב הככר, ושער היציאה נשאר פתוח כל אותה העת. התקרשתי למוקד "לביא" ו-א' עדכנה אותי שהשער בקדימה מערב מקולקל כבר חמישה ימים, בטיפול הקב"ט, ושהיא תעביר הודעה לשומרים. אני לא מזכיר את שמה המלא של המוקדנית - במקרה הזה כן צריך לטפל בש.ג.! וגם בסייר התורן! ביקשתי ממנה להמתין על הקו עד שתדבר עם האחראים, ואלו אמרו לה שידאגו לכך שהבעיה תטופל. אל תתעצלו! אנחנו משלמים על השירות הזה! 0732-632-632 מוקד לביא.

kirschi

New member
השעה 01:50 - לא התעצלתי

יצאתי שוב לסיבוב בשערים. השערים אמנם סגורים, אבל נפתחים לכל רכב מבעוד מועד. עברתי במהירות כ-30 קמ"ש בשער של צורן מערבה, בשער של קדימה-מזרח מערבה, ושוב בשער של קדימה מזרח-מזרחה. בכניסה לצורן נכנסו שלושה רכבים זה אחר זה - שיננתי את מספר הרכב שלפני, ועצרתי לפני השומר אני: שומר, מה מספר הרכב שעבר לפני? שומר: מה? (בהלם) חבר של שומר: הוא רוצה לדעת את מספר הרכב אני: מה מספר לוחית הרישוי של הרכב שעבר לפני שומר: (בטון מאיים משהו) יש לנו אישור לא לרשום רכבים שאנחנו מכירים אני: טוב, אז מה היה סוג הרכב? שומר: זה הצעירים מקדימה, יונדאי קצר כזה (זו בכלל היתה טויוטה - מכיר את הרכב, עאלק) אני: אתה צריך לרשום כל רכב שנכנס השומר עובר לשפה קצת יותר מאיימת, ומתלונן שאני בכלל בודק אותו התקשרתי שוב למוקד, שוב ענתה א', ועדכנתי אותה בסיפור הזה. היא ענתה שתעביר את הפרטים לאחראים מחר בבוקר. נראה. לעורכי הדין שבינינו - האם אני יכול לדרוש זיכוי על ה-70 ש"ח שאני משלם, אם אני מוכיח שהחברה לא מספקת את השירות שעליה היא מחוייבת? לילה טוב אילן

shavitmass

New member
העברתי את הפוסט

העברתי ליוסי ברקן ואני בטוח שהנושא יטופל אל מול קב"ט המועצה ולביא בטחון שביט מס - חבר המועצה סיעת אופק

orenh47

New member
אילן יקר

כל בוקר בארבע אני נע עם כלבי בין שני השערים השער הצפוני ללא השומר פתוח לרווחה כל לילה לפחות כשאני מגיע זה פתוח וכמו שזה נראה לא רק כשאני מגיע לגבי השער עם השומר הוא שם אין ספק כמה הוא יעיל נו אין לי ממש תשובה על זה לאחרונה כל מיני חולריאס מגיעים לשער שלו ועושים שם רעש שלא נדע לא נראה לי בכלל שהוא ממש בודק מי יוצא בבוקר מהישוב זה לא מה שחלמתי לגבי השמירה

נכון מאוד

הלילה בצורן בשה חמש בכלל השומר כבר היה מקופל והשער פעור לרווחה בשטח התותים השער נפתח בשעה 5,20 נראה משהו מוקדם ?

למעלה