שמיעת הגיטרה בלייב....

K i n G i

New member
שמיעת הגיטרה בלייב....

חיברתי את הגיטרה שלי לכניסת מיקרופון, הפעלתי את הקיובייס ויש לי כל מיני VST של מדמי מגברים ואפקטים לגיטרה, כשפועלים יופי כשאני מפעיל אותם על הקלטה נתונה, אבל כיצד אני יכול לשמוע אותם תוך כדי שאני מנגן, כדי שאני אוכל לדעת את התוצאה לפני שסיימתי את ההקלטה? הפלאגינים האלה אינם מופיעים בVst Instruments אלא בInsert של ערוץ אודיו. איפה אני יכול לשחק עם ההגדרות המתאימות כדי שאני אשמע את הפלאגינים בLive? תודה מראש! =]

HeavenlyB

New member
בטל את ה-Direct Monitoring

בלשונית ה-VST Audiobay שבתפריט ה-Device Setup

Domnastic

New member
אריאל

מה קורה אחויה
שמע ראיתי את השאלה הזאת כבר מס' פעמים והרבה אנשים מחוץ לפורום שאלו אותי את זה - לדעתי זה צריך ללכת לשאלות נפוצות. בנוסף לכך, אתה יודע אם בנונאדו צריך VST של מדמה מגברים
ובנוגע לVSTים של מדמי מגברים, אתה מכיר כמה טובים חוץ מגיטריג2

HeavenlyB

New member
אני אוסיף את זה לשאלות נפוצות

בקשר לנואנדו, לא זכור לי מדמה מגברים מובנה. חוץ מגיטר ריג יש את Amplitube ויש מדמה של Waves שאני לר זוכר איך קוראים לו, ויש עוד מדמה של Native-Instruments שבנוי על ה-Guitar Rig רק שאני חושב שהוא בא בלי אפקטים, אלא רק מדמה מגברים. אני בטוח שיש עוד (נדמה לי שגם ל-Line6 יש משהו אבל אני לא בטוח אם זה עובד כפלאגין). אבל אלה השלושה שאני יכול להמליץ עליהם.

Domnastic

New member
Line-6

איזה אפקטים יש להם
לא חושב שיש פאלגים שלהם.. נתקלתי רק במכשירים חיצוניים, יש רמה שם

HeavenlyB

New member
יש להם מכשירים שמתחברים

למחשב ונועדו לעבודה עם תוכנות הקלטה.כאן תוכל לראות את המכשירים האלה.בנוסף, גם האפקט של Waves מגיע עם חומרה.למען האמת, גם ה-Guitar Rig מגיע עם חומרה

Dj Kobi11

New member
שאלה

אין לי את לשונית VST Audiobay בDeveice Setupת מה יכולה להיות הבעייה? יש לי SX2..

למעלה