שמיניסט/ית?!

adi and michal

New member
שמיניסט/ית?!

[ההודעה פונה לנשים וגברים כאחד] בוא לקבל... סיפוק, זוית ראיה חדשה, חברים מסגנון שלא הכרת. בוא להעשיר את עולמך. אנו מזמינים אותך להצטרף לקבוצת נוער חדשה - דתיים, חילונים, (שמאלנים או ימנים..) שמתארגנים יחד לפעול ולשנות, להנות יחדיו, ובעיקר לשמוע אחד את השני תוך כדי עשיה. מרגיש שיש לך מה להוסיף לקבוצה? רוצה עוד פרטים? צור קשר עם עדי - [email protected], 0526900281 או מיכל - [email protected],0528573157 פניה קצת אישית יותר- מנסיון אישי שלנו בנושא הנ"ל, קירוב בעם וכו', נתקלנו בהרבה קשיים מצד המשתתפים, ורצינו לומר שהנושא הזה הוא חשוב מאין כמוהו, ודווקא בגיל הזה כשאנחנו עוד נערים,וכבר לא ילדים, ויש בידינו המון כוח. חבל שנפספס אחד את השני ולא נעצור עכשיו את התפלגות העם. אנחנו מבקשות מאוד שלא תעברו הלאה כאילו זה לא נוגע לכם, אלא תקחו חלק ותצרו קשר. (בהקדם...) אנא העבירו הלאה למכריכם.. תודה! עדי ומיכל.

adi and michal

New member
זה חשוב, תתייחסו בבקשה.

משום מה, אנחנו לא מצליחים להשיג חילונים שירצו להשתתף. זה אומר שזה לא מעניין כל כך את הציבור החילוני?

adi and michal

New member
וואלה צודק... אז ככה:

הרעיון הוא ללמוד ולהפרות אחד את השני תוך כדי עשייה. זאת אומרת שתהיה התנדבות קבועה אחת לכמה זמן, ובין לבין יהיו מפגשי הידברות וגם פרוייקטים לפי צורך השעה. למשל המלחמה בצפון, או יום העצמאות ובחגים בכלל. בעצם ליצור קבוצה של חברה´, קבוצה מגובשת, שאכפת לה ממה שקורה כאן. בעצם לאו דווקא.. אנשים שרוצים ומעניין אותם הדבר הזה. הקבוצה הנ"ל תעשה ביחד כל מיני דברים. הרעיון עוד בגיבוש, ובינתיים הבעיה העיקרית שלנו היא להשיג חילונים. מנסיון שלנו בהתעסקות בנושא.. זה מעניין מאוד ומוסיף עוד יותר. נשמע למישהו מעניין להצטרף?

אחלה רעיון...

אבל מדוע שנעשה את זה דרך הארגון שלכם ולא דרך התנועה שלנו ? גם לנו יש מיזם דומה, רק שהוא בתוך התנועה שלנו... וגם אצלנו יש את כל הסוגים, כל המינים: דתיים וחילונים, ותיקים ועולים וכו'... זה רעיון ממש טוב וכל יוזמה ברוכה- זו הסיבה שאני מתייחס לזה, אבל קשה לי לראות את זה יוצא לפועל.

MS6

New member
מסכים...

בית"ר היא בעצם התנועה היחידה כמה שאני יודע שבה דתיים וחילונים משתלבים בצורה טובה מאוד.

נכון....

למרות שתדעו לכם שיש בעיות לפעמים.... אבל מתגברים.... וסתם כדרג"ב.... מזתומרת דתי ומה זה אומר חילוני?

אתנחתא קומית

את בטוחה שהדתיים מסכימים למונח "ללמוד ולהפרות אחד את השני תוך כדי עשייה" כל קשר בין הדמויות לעלילה הינו מקרי החלט. אל תקחו את זה יותר מדי ברצינות.

למעלה