שמיניה תעשו לי שמיניה
D DoRiNuS sMiNiA New member 5/2/06 #3 למי שתהה...רומיאו זה אכן שלי! מור זאת ילדה הכיתה שלי,חדשה כאן,אני מתנצלת שהיא עושה פה קצת בלאגן ומור,פה יש לי זכויות יוצרים על רומיאו! וחאלס לפתוח הודעות חדשות!
למי שתהה...רומיאו זה אכן שלי! מור זאת ילדה הכיתה שלי,חדשה כאן,אני מתנצלת שהיא עושה פה קצת בלאגן ומור,פה יש לי זכויות יוצרים על רומיאו! וחאלס לפתוח הודעות חדשות!
1 1הדור הבא New member 5/2/06 #22 עלאק זכיות יוצרים ...../images/Emo6.gif ידידיהההה נשממת חיייייי!!!!!
D DoRiNuS sMiNiA New member 5/2/06 #24 ורומיאו הוא בעלי! בואי לא נרד לריבים מטומטמים כאלה... אני המצאתי את רומיאו בגלל איזשהי תקרית,כמו שאת אוהבת אותו גם אני! את לא לבד! יש מספיק ידידיה לכולן
ורומיאו הוא בעלי! בואי לא נרד לריבים מטומטמים כאלה... אני המצאתי את רומיאו בגלל איזשהי תקרית,כמו שאת אוהבת אותו גם אני! את לא לבד! יש מספיק ידידיה לכולן
ש שכטרון New member 5/2/06 #6 כה, ברור...../images/Emo59.gif כי הוא עשה פרסומת למלחמה בסרטן, אז רציתי לדעת אם זה זאת...
ש שכטרון New member 5/2/06 #12 אני זוכר משהו../images/Emo59.gif אבל שראיתי אותו בשמיניה לא חשבתי שזה הוא מהפרסומת, ובתמונה ששמתי הוא נראה קצת שונה
אני זוכר משהו../images/Emo59.gif אבל שראיתי אותו בשמיניה לא חשבתי שזה הוא מהפרסומת, ובתמונה ששמתי הוא נראה קצת שונה
D DoRiNuS sMiNiA New member 5/2/06 #7 סיפור ארוך...כבר חפרתי מספיק../images/Emo9.gif אני עוד עושה פה רושם של חופרת!
T ThE SuPeRsTaR GiRl New member 5/2/06 #14 ../images/Emo207.gif../images/Emo204.gif בואו נעשה רשימת שירים שהיו בשמינייה ואני מדגישה בשמינייה ולא בסופי פרקים. אני מתחילה: atomic kitten - Eternal flame (פרק 16) תמשיכו... מי שרוצה להיזכר אז הנה: "close your eyes give me your hand" ותרגום:"סגור את עינייך, תן לי את ידך"
../images/Emo207.gif../images/Emo204.gif בואו נעשה רשימת שירים שהיו בשמינייה ואני מדגישה בשמינייה ולא בסופי פרקים. אני מתחילה: atomic kitten - Eternal flame (פרק 16) תמשיכו... מי שרוצה להיזכר אז הנה: "close your eyes give me your hand" ותרגום:"סגור את עינייך, תן לי את ידך"