שמיכת פליז?

אפרתש

New member
שמיכת פליז?

אולי אתם יודעים במקרה - אני מחפשת שמיכת פליז לבת שלי. זכור לי שהיו הרבה מבצעים שמכרו שמיכות כאלה ממש בזול. מישהו יודע איפה יש כאן בסביבה? (החדר שלה ממש חם בלילה, ככה שלא צריך משהו מאד מחמם).

שלגיה ו7

New member
היה מבצע

של חב' הגיס, יכולת לקנות שמיכה יפה של םו הדוב. המבצע נגמר.. היה רשום באחד העיתונים על מכירת סוף שנה ב"הום סטייל", ליד" 4שף", אה, ויש גם בהיפר, ב19.90.תבדקי שם.

hagite2

New member
אני קניתי בהיפרנטו

אבל לפני איזה חודש. אבל ניתקלתי לאחרונה במבצעים בניו פארם או בסופר פארם, נדמה לי.

limim

New member
אני קניתי במבצע של האגיס../images/Emo91.gif

בסופר פארם. תבררי שם אם המבצע עדיין בתוקף. השמיכה שהם נותנים (ועולה 10 ש"ח בלבד במבצע הזה) היא ממש ענקית, עם תמונה של פו הדוב וממש איכותית...

ורדה 1

New member
ראיתי היום בהיפר נטו ברעות על קניה של 2 דייסות מטרנה מוסיפים 9.90 ומקבלים שמיכה. לא יודעת איפה עוד יש את המבצע הזה וגם לא הסתכלתי על איכות השמיכה.

אפרתש

New member
מי שגמר עם מטרנה ומשתמש בפמפרס

כנראה אין לו מבצעים
כשייגמר הגשם הנורא הזה אעשה סיבוב סופרים קטן. ( בימי גשם אני מהבית לאוטו ומהאוטו לבית, בלי שום תחנה לא הכרחית בדרך).

limim

New member
להאגיס יש את המבצעים הכי שווים...

למרות שגם אנחנו אנשי פמפרס. אני חייבת לציין שהאגיס דווקא מאוד השתפרו ואנחנו מרוצים מהם עכשיו.

וזה הזמן כמובן לחזור לטיטולים, שהם

אותה חברה כמו האגיז (כן, האגיז, שניהם קימברלי קלארק) ואף מיוצרים באותה מכונה. למה לקנות יקר יותר?

limim

New member
אתה צודק, אבל לא לגמרי:

שניהם מיוצרים ב"חוגלה". חוגלה קיבלו זכיון מקימברלי קלארק לייצר את האגיס. אני החרמתי את האגיס במשך תקופה ארוכה, בעיקר בגלל הסיבה הזו. חשתי כי מנסים לרמות אותי: למכור לי חיתולים תוצרת הארץ במחירי חו"ל. מצד שני, יש להם את המבצעים הכי אטרקטיביים (קנינו מוצרים דרך חוברת המתנות שלהם בזמנו, ספונת פו הדוב, את שמיכת הפליס ועוד דברים שהיו במסגרת מבצעים שלהם). הבעיה שיש לי עם פמפרס היא שבין היתר החברה שמייצרת אותם עושה ניסויים בבע"ח, למרות שאלו חיתולים מצוינים. טיטולים - סתם חיתולים גרועים. ליטופים - בכלל לא שווים התייחסות. אז עם מה נשארנו? עם החברה שעושה את המבצע הכי שווה באותה תקופה ועם ספירת הימים עד מתי שהילד יגמל כבר (במהרה בימינו אמן)

אחרי 3 בנות ועם אין ספור האגיז

דולפים, נשארתי נאמן רק לטיטולים המצויינים. אין שום הצדקה למחיר הגבוה, בטח לא כשאלה מיוצרים בירוחם.

אפרתש

New member
גם אצלנו האגיס דולפים! ../images/Emo182.gif

עם שתי הבנות ניסיתי האגיס, ועם שתיהן הם דלפו.

Neta558

New member
אגב

זה נכון שפמפרס מיוצרים ע"י חברה שעורכת ניסויים בבע"ח, אך למעשה גם האגיס, שכן גם ב"קימברלי קלארק" עורכים ניסויים כאלה.

reuthal

New member
לא במבצעים- המחירים אותו דבר

פלוס מינוס שקל לחיתול

tsalman

New member
חיתולים-תלוי בילד

לפי הנסיון שלי: יש ילדים שמספיק להם הטיטול הפשוט והזול ביותר ויש ילדים שחייבים לקנות להם טיטול כמו האגיס או פמפרס כי הם באמת יותר סופגים ומועילים להם. לכן זה באמת ממש תלוי. צריך לנסות.

limim

New member
צודקת../images/Emo45.gif

הנה, אחותו של בעלי משתמשת בחיתולי "ליטופים" מהסוג הכי פושטי: אלה שעשויים מניילון עם נייר דבק (לפני איזה 15 שנה השתמשו בהם בבתי התינוקות בקיבוץ שלי) ומרוצה. או כדבריה: "הכל הולך לפח בסוף"

למרבה הגיחוך, ההאגיז (וכותבים את

זה ב-ז' בסוף, יענו חבקנים) היו צריכים להיות מוחלפים בטיטול מיוחד: טיטולים. לא איכזבו מעולם.

למעלה