שמיים

beno reinhorn

New member
שמיים

כידוע לכם יש קוקטייל שנקרא שמיים או שמיים כחולים תקראו לזה איך שתרצו אני אשמח לשמוע רעיונות לקוקטיילים בסגנון הזה משהו מתוק קל ועם הרבה מרכיבים בואו נראה מה יצא הכי טוב ואני אתחיל מנה וחצי חצי חצי חצי מנה קירסאו לבן מנה פינה קולדה מיץ תפוזים מנה וחצי מעט גרנדין ליצור צבע אדום ( אפשר להוסיף רום לפי הטעם ) משקשקים הכל ביחד בשייקר או אם יש לכם בלנדר אז עדיף בבלנדר עם קרח ולבריאות. קוקטייל שלימד אותי ברמן צרפתי.

Crazy_Bitch

New member
not my cup of tea, אבל יש לי...

סלח לי שאני לא ממש זוכרת את השם, אבל זה הולך ככה: מנה וחצי וודקה מנה וחצי פיזנג חצי מנה טריפל סק מנה מיץ אננס מנה קוקו לופז לקשט בחתיכת אננס יש לי עוד כמה, אני אזכר ואוסיף

שי אייל

New member
מיימיס איפה אתה ? שמיים...

תגידו לי אנשים יקרים, לא שמתם לב שבשמיים שלכם, גם זאת שמתחתייך, אין בכלל צבע כחול ? זה לא נראה לכם מוזר ?. בכל מקרה כל הליך הכנת השמיים הללו, מרכיבים וכיוצ"ב שגוי לחלוטין : חצי רום 1 ליקר קוקוס 1 פיזנג 1 בלו קירסאו מעט קוקו לופז H&H לנער הכל ולמזוג לטוליפ או פוקו גרנדה ניתן לערבל הכל רק במינונים קטנים יותר ובהוספת חתיכות אננס (מומלץ)

Crazy_Bitch

New member
שי..

הוא לא ביקש את הנוסחה המדעית של קוקטייל שמיים, אלא מתכונים לקוקטיילים בסגנון שלו.. או שאני טועה? זאת שמתחת למיימיס (מממ... מעניין. אנא ובבקשה אל תוציאו מההקשר!)

beno reinhorn

New member
נכון

כולנו פה יודעים להכין שמיים הבקשה שלי הייתה לקוקטיילים דומים ומיוחדים.

Crazy_Bitch

New member
beno dear

רוצה עוד? Gorila milk: 3/4 רום 3/4 ליקר קפה 3/4 ליקר בננה 3/4 קקאו שקוף חצי-חצי עד הסוף (עם שייקר, בכוס טוליפ) אם תוריד את הקקאו השקוף, תקבל sex machine...

screwdelulu

New member
סליחה על הבורות אבל

השמנת צריכה להיות מוקצפת או ישר מהקרטון?...

MEIMIS

New member
גם אני לא אוהב קוקוס...

אבל קוקו לופז אוהב... והרבה קוקטיילים שמבוססים על קוקוס(אבל אני סתם נדחף)

למעלה