שמיים ותקרה...

chenc19

New member
שמיים ותקרה...

שלום! אני חדש פה ו... רציתי להתייעץ ולשאול בעיקר - אני צובע את החדר שלי וחשבתי על לעשות את התקרה בסגנון שמיים כזה - מזה אומר? יצא לי לחשוב על הרבה דברים - המנורה זה כאילו השמש, ולתלות אולי עוד כדור לא רחוק כמו כדור הארץ - יענו סגנון מערכת השמש... אחרי זה בא לי הרעיון הנדוש של תקרה מלאת כוכבים כמו השמיים - כמו המדבקות הזוהרות האלה וגם עם השמש של המנורה... וכו'... וגם רציתי לשאול - האם יש צבע (במקום מדבקות) זוהר בחושך? חשבתי גם על שעון שמש רק שאין לי שמש שמסתובבת בחדר... עוד רעיונות בסגנון של מערכת השמש / שמיים יתקבלו בברכה... תודה!

זה מה שאני הייתי עושה../images/Emo140.gif

יש שתי אפשרויות: *אפשרות אחת, פשוטה לביצוע ולא מאד "יצירתית" להכין ממפל (מעין שקף עבה) שבלונות הפוכות של כוכבים וירח. הפוכות ז"א שבמקום שיהיה כוכב ריק לעשות כוכב מלא שיסתיר את אותו השטח בתיקרה. להצמיד את השבלונות לתיקרה עם לכה ספריי. לצבוע את התיקרה בגוון בז' בננה, השטחים שעליהם מיקמת את השבלונות שהכנת ישארו בלבן, הכוונה לכוכבים והירח. בלילה תדליק מנורה פלורסנטית כחולה לכיוון התיקרה והיא תיראה לך כשמיים מלאי כוכבים. הלבן של הכוכבים והירח יבלוט. *אפשרות שניה שמצריכה כשרון ציור
להשתמש בצבעים זוהרים. לצייר על התיקרה ולצבוע כוכבים כמו שבתאי עם הספירלות שמסביבו, מאדים בצבע אדמדם עם צלליות וכו'.. כוכב שביט שחוצה את התיקרה ומשאיר אחריו שובל מואר. בכל מיקרה שיהיה בהצלחה
נשמח לראות תוצאות

chenc19

New member
החדר שלי לרוב חשוך

אז... בלילה... ולא כאלה מסובכים אני לא כזה יצירתי:) חשבתי על סתם פשוט זוהרים בחושך לכוכבים, סתם הרבה כוכבים כאלה.. או כל מסלול כדור הארץ כזה... ותודה!

הציירת

New member
יש צבעים שזוהרים בחושך תבדוק ברשתות

עשה זאת בעצמך... ממליצה ללכת על הרעיון של כדורי לכת בשמים עם כוכבים.. נשמע מקסים. רק קח בחשבון שאם תצבע את התקרה בצבע כהה החדר שלך ייראה חשוך... לא הייתי ממליצה בכלל. ממליצה לך לצבוע בצבע בהיר ונעים לעין... בהצלחה

למעלה