שמיים או עגור

limbo2

New member
שמיים או עגור

שלום רחפנים יקרים. אני מתכוון הקיץ להגשים חלום ילדות ולגדל כנפיים. לאחר מחקר אינטרנטי ממצה למדי החלטתי לעשות את הקורס בארץ, ורק נותרה השאלה: שמיים או עגור? מבחינת מחיר לא מצאתי הבדלים משמעותיים. האם מנסיונכם יש הבדלים משמעותיים ביניהם מבחינת מקצועיות, היקף הלימודים, גמישות, יחס לחניך, אפשרות לעסקאות - הנחות על מזומן, הנחות משמעותיות על ציוד, או הוזלות אחרות? אין צורך לחזור על ההצעות הקיימות באתרים של בתי הספר, אני מכיר אותן היטב, אבל הייתי מאוד רוצה לשמוע מניסיונכם - הרי השמיים נמצאים בשמיים לא באינטרנט!

shnets

New member
אפשר לבדוק

אני עשיתי קורס בשמיים ועוד מעט מתחיל את קורס הרכס. ממליץ בחום!!! בקשר להשוואת מחירים לא עשיתי (תמיד הייתי סוחר גרוע...) אבל כדי להשוות ביחס לחניכים וכו' כדאי לך לפנות לבתי הספר ולשאול מתי יש יום גובה. ואז לבוא כצופה מהצד, כנראה למבוא חמה, ולראות את המדריכים בפעולה. לרוב שני בתי הספר יהיו במקום וההשואה תהיה קלה, אחרת, תצטרך לבוא פעמיים... ניצן

guycobra2

New member
שלום ניצן

מה שלומך איש?? קיבלת את התמונות ששלחית לך?? אם לא אז תוכל להוריד אותן מהאתר שלי בפיק....טעיתי בשם של התמונות אבל זה אתה בטוח!!

shnets

New member
תמונות גדולות מהחיים!!!!!!

איך הולך? בזכותן החלטתי לקנות מצלמה. מה אתה (או אחרים) אומר על Minolta Z2?

guycobra2

New member
אחלה מצלמה אבל...

אחלה מצלמה אבל תחשוב ואני קצת מצטער על זה ששלי כמה שהיא קטנה היא עדיין קצת לא נוחה עדיין לצילום מהאויר,,,אולי כאשר ניתמקצע יותר אז יהיה שווה, ראשית המצלמה היא אחלה ואתן לך גם לינק לקרוא עליה אבל אם אתה חושב על צילום אוירי לך על משהו יותר קומפקטי... סליחה על הטעות עם ברברה אבל את התמונות אתה יכול להוריד ולשמור איך שבה לך ...

harlev

New member
../images/Emo23.gifשלום לך לימבו!

אכן בעיה קשה של החלטה. אני לא אוביקטיבי, מכיוון שאני מייצג את מועדון עגור וכל מה שאני יודע זה על עגור. המועדון נפתח בשנת 1977 ושורד עד היום! עובדה! כל השאר בשטח בודקים. אתה יכול לבדוק את נושא הביטוח, בקש מהגופים שקיימים בשוק להציג לך ביטוח. אם הביטוח ירצה אותך אז יהיה לך קל לבחור. ארנון הר לב עגור מועדון לרחיפה

limbo2

New member
בדיקה מקדימה

שלום ארנון, רציתי לדעת אם יש אפשרות לבוא לצפות, לדבר,ולהתרשם באופן אישי לפני ההרשמה לקורס?

kfitzsch

New member
שאלה אליך

כשאתה אומר "מבחינת מחיר לא מצאתי הבדל משמעותי" 150$ שהם כמעט 700 שקל זה לא הבדל משמעותי? (קורס בסיסי פלוס רכז בעגור זה 1450 דולר ובשמיים זה 1300$) לדעתי גם 1300$ זה נורא יקר לקורס של שבועיים שלושה חבל שאין עוד חברות שעושות את זה ואז היתה יכולה להיות תחרות יותר גדולה

harlev

New member
../images/Emo23.gifשלום לך איך שקוראים לך??

גם אותך ידידי?! אני שולח לבדוק האם המחיר נמוך הוא בגלל טוב לב! או בגלל רמת הוצאות נמוכה, כמו חוסר בביטוח? אולי? לכן כדאי לבדוק את הסיבה. בקש ממי שהולך ללמד אותך את הכיסוי הביטוחי שהוא חייב מבחינה חוקית! אם אתה רוצה לבדוק את הפוליסות של מועדון עגור? אתה מוזמן למועדון עגור הנמצא בחוף סי פאלאס בבת ים. תוכל לעיין בפוליסות שלנו גם אם אתה לא תתחיל קורס בעגור. בברכה ארנון הר לב עגור מועדון לרחיפה

limbo2

New member
האותיות הקטנות

לפי מה שהבנתי, המחיר שאתה מצטט בעגור (1450$) כולל את הביטוח. בשמיים (1300$) אתה צריך להוסיף 100$ (שתקפים רק לשישה חודשים) עבור ביטוח. כך שכן, המחירים די זהים.

harlev

New member
../images/Emo23.gifשלום לך לימבו2

אם ברצונך לברר את הנושא במדוייק אתה מוזמן להתקשר ותקבל תשובות. לנושא הבנת העיניין. כדי שמועדון עגור יוכלו לעסוק בתחום באופן מסחרי עליהם(ועל כל האחרים) להיות בעלי רשיון הפעלה מבצעי מטעם מנהל התעופה האזרחי. אחד מהדרישות של המנהל שלבעל הרישיון תהיה פוליסת ביטוח שמכסה צד ג' ואחריות מיקצועי, שהם ביטוחים יקרים מאד (דבר שמשפיע על מחיר הקורס מין הסתם) במועדון עגור יש פוליסות כנידרש ובהם הנוסעים במקרה של הטסת הכרות והחניכים במקרה של קורסים, נחשבים צד ג'. בנוסף חניכים בקורסים מכסים עצמם בפוליסה אישית כדי להיות מכוסים מהיום הראשון. פוליסה זו לא נדרשת מהמועדון בחוק. כך שאם מישהו מדבר על פוליסה ב 100$ זאת הפוליסה האישית. היא לה מכסה מיקרים חמורים במיוחד שלטובתם עושים ביטוח. בברכה ארנון הר לב עגור מועדון לרחיפה 03-5067467

harlev

New member
../images/Emo23.gif

בהחלט כן! ובכבוד רב. ארנון הר לב עגור מצנחי רחיפה

kfitzsch

New member
היום דיברתי עם אחראי של שמיים

עוד לפני שכתבתי את התגובה שלי הוא אומר שזה כבר לא תקף ה100$ האלה ואפשר לעשות ביטוח ב100 שקל לחודש שבוא עוברים את הקורס ככה ש1300$+100 שקל זה עדיין הרבה פחות מ1450$

harlev

New member
../images/Emo23.gifתגובתי!

המחליר 1450$ כולל: קורס בסיסי בן יומיים שלושה בגבעה שגובהה 25 מטר זמן השהייה באויר כ 25 שניות ובמסגרת הקורס מבצעים כ 15 רחיפות. קורס גובה בן 12 רחיפות שזה המינימום שדורשת האגודה 10 טיסות חניכה על ציוד של הלקוח וקורס רכס המתבצע תחילה בגבעת האימונים בבת ים ועו יומיים שלושה בנתניה. יש אפשרות לקחת רק קורס בסיסי וגובה וזה כולל: קורס בסיסי בן יומיים שלושה בגבעה שגובהה 25 מטר זמן השהייה באויר כ 25 שניות ובמסגרת הקורס מבצעים כ 15 רחיפות. קורס גובה בן 12 רחיפות שזה המינימום שדורשת האגודה 10 טיסות חניכה על ציוד של הלקוח בכל מקרה מועדון עגור מבוטח בחברת הפניקס בביטוח צג ג' ואחריות מקצועי כחוק. כל מי שרוצה לראות את הפוליסות מוזמן. כמו כן כל חניך מבטח עצמו בביטוח אישי בתחילת הקורס. אני מאמין שכל בר דעת מעל גיל 15 מבין את ההבדלים. בברכה ארנון הר לב מועדון עגור

harlev

New member
../images/Emo23.gifתגובתי!

המחליר 1450$ כולל: קורס בסיסי בן יומיים שלושה בגבעה שגובהה 25 מטר זמן השהייה באויר כ 25 שניות ובמסגרת הקורס מבצעים כ 15 רחיפות. קורס גובה בן 12 רחיפות שזה המינימום שדורשת האגודה 10 טיסות חניכה על ציוד של הלקוח וקורס רכס המתבצע תחילה בגבעת האימונים בבת ים ועו יומיים שלושה בנתניה. יש אפשרות לקחת רק קורס בסיסי וגובה וזה כולל: קורס בסיסי בן יומיים שלושה בגבעה שגובהה 25 מטר זמן השהייה באויר כ 25 שניות ובמסגרת הקורס מבצעים כ 15 רחיפות. קורס גובה בן 12 רחיפות שזה המינימום שדורשת האגודה 10 טיסות חניכה על ציוד של הלקוח בכל מקרה מועדון עגור מבוטח בחברת הפניקס בביטוח צג ג' ואחריות מקצועי כחוק. כל מי שרוצה לראות את הפוליסות מוזמן. כמו כן כל חניך מבטח עצמו בביטוח אישי בתחילת הקורס. אני מאמין שכל בר דעת מעל גיל 15 מבין את ההבדלים. בברכה ארנון הר לב מועדון עגור

paramotor

New member
1977 ???

ברצוני להבין האם מר הר לב וביה"ס עגור הדריכו רחיפה בשנת 1977. בספרו של זאב אינגבר מדובר על יותר מעשר שנים הבדל בין 1977 ולימוד רחיפה. זאב אינגבר היה הבעלים של עגור בשותפות עם ארנון הר לב. ארנון אתה חוטא ללקוחות פוטנציאלים בכתיבת "חצאי אמיתות". ללימבו: הפורום הרשמי והמעודכן של האגודה הישראלית למצנחי רחיפה יושב בקישור המצורף. איני מתכוון להמליץ על אף אחד, משום שלמדתי בשניהם והכרות עמם בשטח תעזור לך להחליט יותר טוב מאלף המלצות של אנשים לא אובייקטיבים. שבוע טוב אבישי

harlev

New member
../images/Emo23.gifשלום לך paramotor!

שלום לך paramotor רציתי להתייחס להרמת הגבה שלך וטענה לאי אמיתות. כניראה שלא הבנת את מה שכתבתי. 1. מועדון עגור הוקם ע"י ארנון הר לב בשנת 1977 ולימד גלישה אווירית. 2. זאב אינגבר למד בעגור בשנת 1979, בשנת 1981 עסק כמדריך לגלישה אווירית לימים נכנס לשותפות עסקית במועדון שהסתיימה בשנת 1998. 3. בשנת 1987 המועדון קלט את מצנחי הרחיפה. 4. בשנת 1991 המועדון צירף לפעילותו מצנחים ממונעים רגלית(ממ"ר) 5. בשנת 1997 המועדון החל לפעול בטרקטורון מעופף (ממ"ג) בדרך פעלנו בענפים נוספים שאינם העיניין בתשובתי אילך. עכשיו לאחר שאתה יודע על הפעילות של המועדון האם נאמר משהו לא ברור שמועדון עגור פועל מאז 1977??? בברכת התעופה הבטוחה ארנון הר לב 2004 מועדון עגור לרחיפה במצנחים.

בחור יקר,

אני עשיתי את כל ההכשרות שלי בעגור. (גובה רכס טרמיקות -גרירה מנוע גב וממ"ג) ולאורך כל הדרך חלפו השמצות הדדיות בין איכות בתי הספר השונים על איכותם ורמתם המקצועית. הייתי מאוד מרוצה מהמדריכים שהדריכו אותי ולכן אני מציע לך שתשאיר את הוויכוחים וההשמצות לאילו שפרנסתם מהעניין ולך על המדריך שיש לך כימיה איתו. לא ראיתי שתלמידים של בית ספר זה או אחר יצאו טייסים טובים יותר או גרועים יותר מאשר מתחרה ורמתו האישית של הטייס עצמו קבעה את יכולותיו. בהצלחה.

kolodner

New member
עגור

עשיתי קורס בסיסי בעגור ואני יכול להעיד כי ארנון עומד בכל מילה שלו ומדובר בבית ספר מקצועי עם יחס טוב. לא הייתי בבית ספר אחר וגם אין לי כוונה כזו.

למעלה